Цитат
Не ми отговори в прав текст на въпропса! Толкова ли е трудно да го изречеш.
Значи ти обвиняваш хората тук и аз съм съгласен с теб , че стават смешни с позицията си , а именно с ЛИПСАТА на такава, но и ти правиш същото , говориш за по-малката злина??
Забелязал съм , че във вашия форум темата заплождане и малки АПБТ е ТАБУ, само някой да спомене , че иска да запложда женска или да продава малки и получава БАН??!! В нито един нормален форум това не се прави. Ако имате за цел да се намали популацията от питоподобни ОК, но това че нямате нищо против ваши съфорумци да си взимат кучета от работещи родители значи смятате това за по малката злина. Значи според теб кучетата призведени от определени иначе оплювани хора са по истински отколкото развъжданите по "съседски начала" както вие го въведохте като термин.Правилно ли те разбирам.
Бих искал да изясниш ясна позиция по този въпрос ако държиш да си принципен!!!
Не мога никого да задължа от къде да взима или да не взима куче, нали? Нито един съфорумец не е вземал куче от работещи родители! Работещи питове в Бг няма! Биещи се има, но работещи няма! Не си ме разбрал правилно- не одобрявам нито развъждането на съседски начала, нито развъждането по бойни качества. Аз обаче не съм Господ и малко хора ги интересува какво одобрявам и какво не. Какво мога да направя в този случай? Да трия обявите "търся женска" или подобни (не отричам, че едно време и аз съм бил на този акъл) или ако някой има кучило и има проблем с намирането на стопани, да се опитам да му помогна доколкото мога, но само веднъж!
П.С. Що се отнася до това:
Значи според теб кучетата призведени от определени иначе оплювани хора са по истински отколкото развъжданите по "съседски начала" както вие го въведохте като термин.Правилно ли те разбирам.
Без съмнение кучетата на лицето Х, което се занимава с бой с питбули и съответно развъжда по бойни качества, са по-близо до автентичния боен булдог, отколкото кучилото на лицето Y, което е от неизвестно какви родители и при което не са преследвани никакви качества, освен "искам да имам малки". Това не означава, че лицето Х развъжда по качества, по каквито на мен примерно ми се иска да развъжда