Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Или си поредния,който си приказва глупости наизуст?
Наизуст не говоря,това виждат очите ми!А какво виждат те:
Питове с десетки белези,явно от игра със себеподобни,при това тук ги има с камари!И стига сте се правили на обидени,никой не обижда породата просто действителноста е друга!За мое съжаление и Ваше най-вече!Гледайте си ги и бъдете живи и здрави!
България,а и света не се изчерпват само с Велинград и околностите му,така че,ако обичаш се въздържай от категорични заключения на база на няколко велинградски питбула,собственост на идиоти!
Аз говоря за питове не само в Велинград,приятелю!Ако околностите на Велинград са София,Пловдив,Пазарджик,Ямбол,Сопот,Казанлък,Поморие,Бургас,Силистра...значи много си скаран с географията!И мойте заключения са си мои,не те ангажирам с тях по никакъв начин!И стига се пени толкоз,ясно ми е че тук пишат хора,които отглеждат питове(или питоподобни),като домашни любимци!И относно "идиотите" те са много повече от такива,като теб за съжаление!И да те питам Ти знаеш ли колко пита има само в Пазаржишко?
Абе,и с географията,а и с много други неща сигурно съм много по-запознат от теб...А това,че от всички изброени градове си видял 99 % бойни питбули също ме навежда на някои мисли....
Разговора с теб приключи.
На какви мисли те навежда?Аз чета,слушам и понякога дочувам туй-онуй,а не се правя на луд,като ТЕБ!Заровил си главата в пясъка и не виждаш реалностите,а те са съвсем различни.Не Аз съм виновен,че има сайтове с бойни питове и разни хорица се хвалят с тяхните постижения.Като пуснете 10 снимки на питове,които нямат желание да се бият нещата не се променят...в отговор на това може да се пуснат 1000 с бойни кучета!И какъв е отговора?НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕТЕ,НИТО ВИЕ,НИТО АЗ,НИТО КОГОТО И ДА Е БИЛО!
А относно намеците ти,Аз никога не съм имал пит,повече ми допада АСТ.И имам намерение да си взема,след време,ако е казал Господ!Бъди здрав,както и любимеца ти :palec:
Мислех да не ти отговарям,но в крайна сметка реших,че е хубаво да изясним някои неща,които може би ще сближат вижданиятя ни.
Ако прочетеш внимателно писаниятя ми във форума ще видиш,че никъде не съм споменавал,че явлението битки и кучета за бой не съществува.По този въпрос,определено нямаме разминаване.Това,което не ми хареса е,че с категоричност заявяваш,че 99 процента от питбулите са агресивни и то към хора.Това категорично не е вярно!Питбулите имат агресия към кучета.И това е съвсем нормално - за това са селектирани.Тази агресия с труд и постоянство може да се притъпи.Но,да,агресията към кучета я има.Да говорим,обаче,че питбула има агресия към хора определено е несериозно.Инциденти има и с вякакви породи кучета.Промлема е,че питбула като хапе,го прави качествено и на фона на лошата му слава проблема се преекспонира.Не съм убеден,че процентно ухапаните от питбули са повече,отколкото от други породи.Поне изследванията,които сам чел преди време из нета показват точно обратното.
Относно сайтовете за боеве....ми нормално е там да има по-голяма активност,за тези хора това е бизнес.Ние сме обикновени любители на животните и отделяме част от свободното си време да споделим мисли и да се похвалим с любимците си.И нека помислим :питбулите от сайтовете за боеве защо се бият?Защото изгарят от желание за това ли?Сами ли си организират боевете?Ако не бяха попаднали в ръцете на биткаджии колко от тях щяха да са агресивни?Кучетата ли са виновни или хората?!
Аз също съм виждал достатъчно бойни питбули, но нито един от тях не е бил агресивен към хора.Даже напротив.
Надявам се сега да си ме разбрал правилно.
Благодаря за хубавите пожелания и най-искрено желая съшото на теб и твоите любимци. :palec: