Цитат
Американски питбул териер
Публикувано: 13 April 2008 - 12:01 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 April 2008 - 12:09 PM
Цитат
Малка снимчица от днешната ни разходка, обаче не мога да кача други, защото надхвърлят максималния размер- как се смаляват файловете? :rolleyes:
:wub: :wub: :wub: мн е сладък на колко месеца е ?

.:' SEITYN ':.
Ne Gledai Koli4estvoto,a Ka4estvoto !!!
Публикувано: 24 April 2008 - 06:56 PM
Ама че красавец!
Не е ли време за ново аватарче? ;D
Не е ли време за ново аватарче? ;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 24 April 2008 - 07:13 PM
Цитат
Така как сме :wub:

Радвам се, че ти се понрави.

Публикувано: 06 May 2008 - 11:07 AM
Цитат
:'( Pазминаваме се малко- покриваме София и Враца като местообиталища :blink:
Как сте със социализацията? :blink:
Как сте със социализацията? :blink:
Просто перфектно,по-добре не може и да бъде-играе си с всички(иначе нямаше да искам да ги запознаем ;))
Амм да питам за нагръдници и хамути къде мога да видя,ако може линк да ми даде някои :blink:
Поздрави :wub:

.:' SEITYN ':.
Ne Gledai Koli4estvoto,a Ka4estvoto !!!
Публикувано: 08 May 2008 - 11:22 AM
Станахме на около 11м. Бруно е от темата за майката питбул и петте малки, които бяха намерени миналата година юни месец. Там има много негови снимки.
Иначе сме младо семейство с малка дъщеричка на 4 мес. (Калина) и живеем в авиогарадок-с.Граф Игнатиево.
За сега само един сблъсък сме имали, но той горкия искаше само да си играе, а другото куче го захапа леко за дупето. Не знам, ако не го бях хванала какво щеше да стане. Сега се опитваме да ги отбягваме (кучетата бяха 5 безстопанствени), но срещнем лисе, Бруно целия настръхва и едвам го спирам. Тежи вече 30кг и е доста висок. Майтапим се, че някой от дедите му е кривнал от правия път. ;D
Веднъж ми казаха, че сърбите имали такива питбули - високи и петнисти. Повече не исках да говоря с човека, че се занимаваше сигурно с боеве, а аз съм твърдо против.
Малкият е невероятен глезльо и иска с всички да си играе и е много буен. Понякога своенравен, но не и глупав. За сега е ръмжал няколко пъти на хора, но веднага е биван порицаван.
Много се отплеснах да пиша. Ето две снимки да ни видите.
Иначе сме младо семейство с малка дъщеричка на 4 мес. (Калина) и живеем в авиогарадок-с.Граф Игнатиево.
За сега само един сблъсък сме имали, но той горкия искаше само да си играе, а другото куче го захапа леко за дупето. Не знам, ако не го бях хванала какво щеше да стане. Сега се опитваме да ги отбягваме (кучетата бяха 5 безстопанствени), но срещнем лисе, Бруно целия настръхва и едвам го спирам. Тежи вече 30кг и е доста висок. Майтапим се, че някой от дедите му е кривнал от правия път. ;D
Веднъж ми казаха, че сърбите имали такива питбули - високи и петнисти. Повече не исках да говоря с човека, че се занимаваше сигурно с боеве, а аз съм твърдо против.
Малкият е невероятен глезльо и иска с всички да си играе и е много буен. Понякога своенравен, но не и глупав. За сега е ръмжал няколко пъти на хора, но веднага е биван порицаван.
Много се отплеснах да пиша. Ето две снимки да ни видите.
Публикувано: 08 May 2008 - 12:27 PM
Браво браво, аз там съм ви виждала на снимките, но не свързах името с кучато :izcherven:
Аз съм забелязала също, че безстопанствените мъжки не ни харесват- всеки път си търсим нов маршрут към НСА (там се разхождаме), че все се натъкваме на някой едър кучо, който не харесва,че минаваме през територията му- аз хващам Макс изкъсо (ние сме по-дребни от вас- около 25кг) и казвам рязко не- това за сега ни пази от кучовците които ни се зъбят, но итересното е че Макс не реагира на заплахите и нападките им- дори не се наежва :yahoo:
А за глезенето позната работа, елате да видите нас ;D
Не знам, може би някой по- опитен да каже, защо бездомните реагират така остро на нас- дали е от породата, или просто защото е мъжки който минава през територията им? :rolleyes:
Иначе, на нас женската ни е едра- 30кг :blink:
Аз съм забелязала също, че безстопанствените мъжки не ни харесват- всеки път си търсим нов маршрут към НСА (там се разхождаме), че все се натъкваме на някой едър кучо, който не харесва,че минаваме през територията му- аз хващам Макс изкъсо (ние сме по-дребни от вас- около 25кг) и казвам рязко не- това за сега ни пази от кучовците които ни се зъбят, но итересното е че Макс не реагира на заплахите и нападките им- дори не се наежва :yahoo:
А за глезенето позната работа, елате да видите нас ;D
Не знам, може би някой по- опитен да каже, защо бездомните реагират така остро на нас- дали е от породата, или просто защото е мъжки който минава през територията им? :rolleyes:
Иначе, на нас женската ни е едра- 30кг :blink:
Публикувано: 13 May 2008 - 10:05 PM
Да ви се похваля какво е направил моя малък хубосник ;D
Излизахме ние вечерта на вън и като се прибрахме какво да видим?! Кучето пере! ;D
Хванало праха за пране и наръсил целия килим ;D
Ама нали знае,че зимата е цапал и сега на пролет пране, та така ;D
Ние си имаме домашен помощник + домашен любимец :P
Излизахме ние вечерта на вън и като се прибрахме какво да видим?! Кучето пере! ;D
Хванало праха за пране и наръсил целия килим ;D
Ама нали знае,че зимата е цапал и сега на пролет пране, та така ;D
Ние си имаме домашен помощник + домашен любимец :P