Американски питбул териер
Публикувано: 21 May 2008 - 10:44 AM
Ние сме по същия начин ;D Даже онзи ден един възрастен далматинец, ама хич не му се занимаваше с нас и се дразнеше, че стойм на полянката му, а в Студентски град полянките без бездомни не са много :(, и въпреки че се опита няколко пъти да ни набие, ние въртяхме весело опашка и го закачахме за игра ;D
До сега не сме имали проблеми и с кучета нападащи ни открито, хващам го до мен, казвам не и се разминаваме. харесва ми реакцията му в такива ситуации- стой без дори да се ежи и гледа само с любопитсво. Аз също се надявам да владеем така положението винаги :blink:
До сега не сме имали проблеми и с кучета нападащи ни открито, хващам го до мен, казвам не и се разминаваме. харесва ми реакцията му в такива ситуации- стой без дори да се ежи и гледа само с любопитсво. Аз също се надявам да владеем така положението винаги :blink:
Публикувано: 23 May 2008 - 04:21 PM
Цитат
Цитат
:'( Pазминаваме се малко- покриваме София и Враца като местообиталища :blink:
Как сте със социализацията? :blink:
Как сте със социализацията? :blink:
Просто перфектно,по-добре не може и да бъде-играе си с всички(иначе нямаше да искам да ги запознаем ;))
Амм да питам за нагръдници и хамути къде мога да видя,ако може линк да ми даде някои :blink:
Поздрави :wub:
Деси, Сейтън много е пораснал и е станал много хубав. Засичали сме се на Бачиново някъде преди 6 месеца, тогава беше още бебе с току що купирани уши и си играха с моята мацка. Не можах да го позная сега ( стреснах се, че е вързан с такава дебела верига). Нагръдници съм виждала в на Дуовет магазина и клиниката ( нали сте техни пациенти, поне при последната ни среща бяхте), би трябвало да има и в зоомагазина зад хотел Ален Мак и този в близост до пазара ( последните два пак са на един и същи собственик).
Публикувано: 23 May 2008 - 04:22 PM
Извинявам се,че отговарям на стар пост - чак сега видях, че съм отговорила на пост от 06.май.