Цитат
Американски питбул териер
Публикувано: 25 March 2008 - 06:13 PM
Никъде не съм казвал, че сте на една плоскост , а само че няма въобще база за сравнение с тях, но ти сравнявайки се с тях САМ се слагаш под общ знаменател
Публикувано: 26 March 2008 - 10:00 AM
Цитат
Цитат
Ехаа....това куче Е ЗВЕЗДА :->)всеки говори за него!!! :wub:
Е,ти би трябвало да знаеш как,нали я ''познаваш'' от малка? :sos:
От анонимковци-не се засягам...
''превърна'' кои каза,че тя се е ПРЕВЪРНАЛА в нещо си???
След като не си наясно от кого и за какво е купено животното,защо се месиш?
А и да ти кажа,в бурбул-няма много да прилича...като гледам,черната маска-по-добре да я превърна в БОКСЕР... :'(
Е,ти би трябвало да знаеш как,нали я ''познаваш'' от малка? :sos:
От анонимковци-не се засягам...
''превърна'' кои каза,че тя се е ПРЕВЪРНАЛА в нещо си???
След като не си наясно от кого и за какво е купено животното,защо се месиш?
А и да ти кажа,в бурбул-няма много да прилича...като гледам,черната маска-по-добре да я превърна в БОКСЕР... :'(
Моля ти се това иначе наистина много хубаво куче/без капка ирония/ има спосбноист а мени породата си, ако утре стане и булнмастиф аз ще приема това
Публикувано: 26 March 2008 - 10:33 AM
И сега да се включа по темата, в България повечето собственици на пит, незвисимо дали борят или не са взели от кучета, които са развъждани по гейм. Има и единици хора, които се опитват да развъждат по екстериор, аз има такъв познат , който вече втора годин си търси точно опредлена червна женска и не може да си намери, кучето му е хубаво от канада го внесъл преди време, е не намира човека, после ако намери ше кажаът ей го е тоя е равъждал по съседкси, но това няма да е истината. Ако еискал толквоа д има питобобни бебета можеше да си пусне мъжкаря на която и да е.
Публикувано: 26 March 2008 - 11:53 AM
insomnia мерси, и аз така си мисля!
Ама реших да питам все пак!
А за дърпането, го прави защото му позволявам ;D. Зад блока ни има много бездомни кучета и той иска с всяко да си играе. За сега сме с къс повод и се налага да потичвам по него, за да си играе без да ми зачезне, че като намери другарче и ходи го гони :huh:, ама ще се научим на всичко :blink:
Аз за дълъг повод си мисля, ако си играе и е на такъв, няма ли да се оплетат?!
Ама реших да питам все пак!
А за дърпането, го прави защото му позволявам ;D. Зад блока ни има много бездомни кучета и той иска с всяко да си играе. За сега сме с къс повод и се налага да потичвам по него, за да си играе без да ми зачезне, че като намери другарче и ходи го гони :huh:, ама ще се научим на всичко :blink:
Аз за дълъг повод си мисля, ако си играе и е на такъв, няма ли да се оплетат?!
Публикувано: 04 April 2008 - 08:14 AM
Искам да попитам, вчера кучето ми - боксер си игра с едно малко питбулче, черничко, дали момчето пише във форума. Аз съм от Варна. А ако не - има ли някой от Варна с питбулче до 1 година, който иска да се запознаем и да играят кучетата ни на плажа, защото моята Тара е несоциализирана към други кучета, а с това питбулче си играеше многооооооо, макар то да се опита да я охапе 2 пъти, защото Тара искаше играчката му, тя не се ядоса. ;D :o ;D
Публикувано: 06 April 2008 - 10:23 AM
Цитат
Цитат
Не знам как пит була не пуска, като дори тези които участват в бои ги прекъсват, когато собственика на загубилото куче иска да се откаже, преди да се стигне до фатален край- може би им отварят устите със щанги, знам ли не съм гледала :rolleyes:
Но сериозно, наистина, пита има здрава захапка, но че не пуска не знам, моя обикновено е набиван досега когато се сдърпат с друго куче- често през деня краде от другите кучета ;D и те го слагат на мястото му ;D, досега винаги той е бил с пораженията и не той е започвал конфликтите, но пък знам ли лигльовци сме ;D
Дори да не вземете моя сладур на сериозно, ето на red stone усмихнатия сладур, да ви каже колко пъти е впивал зъби и е бил някое куче ;D
А извинете, че незнаехме, че Велинград е центъра на света и България и вие там знаете всичко ;D и София и Бургас и прочие са ви околности- аз тука на село в София не знам, не съм виждала сигурно пит бул ;D, ама признавам си зле съм с географията ;D
Да има страшни пит були- тези които са стимулирани да са агресивни към себеподобните си и те не би трябвало да се разхождат отвързани, без намордници и прочие, аз също не бих искала моето сладкишче да попадне на подобен събрат, но тези с подтискани подобни прояви са си като всички домашни любимци, мога лично да ви запозная с един такъв :wub:
Но сериозно, наистина, пита има здрава захапка, но че не пуска не знам, моя обикновено е набиван досега когато се сдърпат с друго куче- често през деня краде от другите кучета ;D и те го слагат на мястото му ;D, досега винаги той е бил с пораженията и не той е започвал конфликтите, но пък знам ли лигльовци сме ;D
Дори да не вземете моя сладур на сериозно, ето на red stone усмихнатия сладур, да ви каже колко пъти е впивал зъби и е бил някое куче ;D
А извинете, че незнаехме, че Велинград е центъра на света и България и вие там знаете всичко ;D и София и Бургас и прочие са ви околности- аз тука на село в София не знам, не съм виждала сигурно пит бул ;D, ама признавам си зле съм с географията ;D
Да има страшни пит були- тези които са стимулирани да са агресивни към себеподобните си и те не би трябвало да се разхождат отвързани, без намордници и прочие, аз също не бих искала моето сладкишче да попадне на подобен събрат, но тези с подтискани подобни прояви са си като всички домашни любимци, мога лично да ви запозная с един такъв :wub:
ами аз съм от Варна разхождам си кучето в морската под пантеона там кадето се събират всички кучета и съм присъствал на две сбивания питбул които се сби с дог от бордо питбула беше нна 10 месеца и захапа кучето в областа на окото около 5-7 минути се опитваха да го накарат да пусне другото куче и накрая питбула сам го пусна на дог-а му беше перфорирана бузата като ако беше 2см по нагоре щеше да се е сбогувал с окото си.....а втория път питбул се сби с хъски перфорира му охото и докато стопанина на питбула се опитваше да си дръпне кучето питбула му захапа и откъсна част от единия пръст това са случай на които съм присъствал и хем питбулите се извеждаха всеки ден сред кучета и не бяха тренирани за бой.
ВЪПРОСНИЯТ ПИТБУЛ Е СЪВСЕМ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО СБИВАН, ВЧЕРА ОТНОВО ИМАШЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ ОТ СТРАНА НА БАНДАТА КЕЛЕШЧЕТА...ПОРЕДНИТЕ ИДИОТИ! :sos:

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.
Публикувано: 10 April 2008 - 08:04 PM
Да ви се оплача моя хубостник какво направи. Вчера то не беше радост, не беше чудо, че вижда сестра ми. В крайна сметка те си тръгнаха и той се кротна на килимчето си. Каква беше изненадата ми като го видях преди да легна, че куцукайки леко отива да пие вода. Преглеах му лапичката и няма нищо. Днес сутринта направо се уплаших. Той не искаше да стане и едвам се замъкна до купичката да яде. Имаше апетит, но всичко омете както си лежеше на пода и после и на разходка не искаше. УЖАС!!! Не си стъпваше и на крака. Цял ден на сън го удари. Следобяд отидохме вече на лекар. ( Само някой да не бърза да ме съди, че съм чакала много. За да няма чуденки ще кажа, че нямаше как да оставя бебето ми на 3 месеца само, а мъжът ми беше дежурен. То и докторът ни беше втора смяна.) Още като го видя каза, че нещо с коляното не е както трябва. Биха му инжекция. Сега ще караме на хапчета и ако в понеделник няма подобрение ... може да се окаже, че има скъсана връзка на коляното. Стискайте палци да е добре миличкият ми!
Специално поздрави на bianko от калпазанчето Бруно, който вече е 30кг. ;)
Специално поздрави на bianko от калпазанчето Бруно, който вече е 30кг. ;)

Вход

Горе
Цитиране +