Цитат
Драга ми Агалина , колко АСТ си отгледала до сега , че ми се вживяваш в ролята на експерт - тип Бул ??
Колко пит- а си отгледала до сега ? / Говорим за Чистопородни кучета /
Как ще ми докажеш , че питовете са ти питове , без документи за произход ??
ПП : вземи си родословно куче , поне като твърдиш разни глупости , да се АРГУМЕНТИРАШ ПРАВИЛНО , че кучетата ти да се придържат що - годе по стандартите , нали все за стандарти говорим !!!
:rolleyes: Не ми се ще да се меся,Джордан ... но само ще ти кажа,че не си улучил човека с който да спориш на тема бул (агалина).
Познавам я от както бях дете разбираш ли,първия родословен АСТ който съм виждала беше нейния и знаеш ли кога съм го виждала?! ... Като гледам съм една година по голяма от теб което значи,че когато тя е имала стаф ти си ходел още прав под масата.
Може да е отгледала и един АСТ,но го е
отгледала наистина и това куче беше еталон за всички други които днес наричате стаф.Казвам го защото съм го видяла с очите си.
Не се обиждай говоря ти най-приятелски.
Нека Агалина не ми се обижда,че се намесвам и казвам всичко това,но наистина не ми се нрави да се говори така за хора които познавам лично и знам отлично на какво са способни и що бул им е минал през ръцете.
MOD: темата е окастрена от модератор.
Може още, но този път ви е спестено. Следващия, който се засили да пише тук за нещо различно от АПБТ, да се заяжда самоцелно, да излиза от добрия тон, да пише с много главни букви, болд и възклицателни щи получи 3-дневна отмора от така затормозилия го форум на дог.бг. Ако и това не помогне, темата /за кой ли път?/ ще бъде заключена.