Американски питбул териер
Публикувано: 06 September 2008 - 10:30 AM
Цитат
Цитат
аз пък какво общо имам и защо и мене ме намесихте в цялата работа
Извинявай още веднъж-цитирания пост беше на Insomnia! :blink:
Цитат
Бе пусни си една темичка "Лъжи и злобеене на Jordan staffffff" и стига спамил тук, достатъчно глупости изписа и се оплете вече.
Госпожо,ако не помните-да се върнем на думата...От къде тръгнахме-до къде стигнахме!!!
Ти се оплиташ,ЗАЩОТО СЕ МЕСИШ ТАМ-КЪДЕТО НЕ ТИ Е РАБОТАТА...!!!
ПП:Апел към Nadq&Karma-Мило момиче,Моля те да не ми се правиш на остроумна и да не ми отговаряш,защото не обичам да общувам с убийци на бебета... :angry: :angry: :angry:
Да се върнем на спора-АПБТ и АСТ не били пазачи... :o
Спор няма, защото стандарта е основата на породата, но виждам още не си го прочел. Кое не ми е работа, пиша по темата, личните разправии и обиди идват от теб? И къде се оплитам? Не мисля да отговарям повече, достатъчно пъти повторих вече, ако имаше шанс да вденеш да си го направил. :samoubiec:

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 06 September 2008 - 12:35 PM
Цитат
хах мн готин ама кфи зъби има само.... абе имам вапрос в4ера в борисовата докато разхождах мойто ку4е женски кокер на 4 месеца доиде едно пит4е на 4 месеца и то беше женско но не прояви неприазъм към моето ку4е..
На кое трябваше да се отговори? :rolleyes:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 06 September 2008 - 12:41 PM
Цитат
на каква възраст запо4ват да проявяват агресия към ку4ета от техния пол..
Виждала съм бебе на 40 дена, което се спуска настървено по друго куче, виждала съм и куче което не проявява такава и като възрастно...въпрос на социализация и контрол според мен да се прояви агресията...нека кажат и другите какво мислят.
Публикувано: 06 September 2008 - 12:54 PM
Цитат
ами не аз се заговорих със собствени4ката на това бебе и тя и преди е имала пит който е умрял от епилепсия и ми се видя доста съвестна а ку4ето доста соцялизирано..
Публикувано: 06 September 2008 - 04:11 PM
Цитат
АПБТ още от най-ранна възраст е безстрашен,или...
Въпрос на характер на кучето и условия на отглеждането му. Познавам женски пит бул на година и нещо с агресия нулева и пит-чета на 5-6 месеца, които налитат на к'вото сварят. Не знам, обаче, кои от тях са родословни.
Публикувано: 06 September 2008 - 04:32 PM
Безстрашен едва ли е най-подходящата дума за описание на малко кутре ;D Без да имам кой знае какви наблюдения, ще кажа аз как го разбирам. Първо, доста голяма разлика намирам между "безстрашен" и "налита на каквото свари". Под безстрашно разбирам по-скоро куче, което е уверено и не проявява плахост при среща с нещо непознато за него. И не се крие зад собственика си, а посреща опасността директно. В същото време такова куче може да не проявява никаква агресия. И обратното, куче може да реагира агресивно от страх. Та двете неща са съвсем различни. Иначе малко кученце винаги може да се уплаши, но при питовете мисля е обичайно любопитството да надделее. B) Още веднъж, нямам претенции да съм специалист, лично мнение е това. ;)

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 06 September 2008 - 05:22 PM
Цитат
Приех "безстрашен" в преносен смисъл, затова така се изразих ;)
Ясно, той май и въпроса така си беше зададен ;D
П.П - Забравих да кажа колко ми харесва последната снимка на fireogi