Американски питбул териер
Публикувано: 13 October 2008 - 04:13 PM
Не че не е възможно да стане, но това на мен ми прилича на измислена историйка...
Според мен е грешно да се водят питбули(особенно по възрастни) по такива сбирчици.....и да го "спукат" от бой питбулът ретривър няма да стане!!! А колкото до приятелите ти кучкари - прави са, ако се отнася за куче от същия пол, питбулът Е убиец
Според мен е грешно да се водят питбули(особенно по възрастни) по такива сбирчици.....и да го "спукат" от бой питбулът ретривър няма да стане!!! А колкото до приятелите ти кучкари - прави са, ако се отнася за куче от същия пол, питбулът Е убиец
Публикувано: 13 October 2008 - 07:34 PM
Цитат
Не че не е възможно да стане, но това на мен ми прилича на измислена историйка...
Мери си приказките!
Ку4етата са на възраст до 1,3г.
Публикувано: 20 October 2008 - 03:49 PM
Май беше пускано в началото на темата, но много ми харесва, а и най-вероятно е изчезнало от външен сайт досега, та ще преживеете повторението. Все пак анатомията е важно нещо ;D

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 25 October 2008 - 11:17 PM
Здравейте, на всички във форума! :blink: И ние вече си имаме едно прекрасно питбулче, което много обичаме и понеже ще се грижим за първи път за куче, усилено четем форума и попиваме инфо като гъби :rolleyes: та викаме, като ще четем толкова много поне да вземем да се включим и ние в темата ;D
Ето го и него! Това е малкият Арес който е само на 45 дни :yahoo:
Публикувано: 25 October 2008 - 11:48 PM
Виждате ли къде до browse пише прикачи повече файлове? От там избирате и дава възможност да се качат до четири снимки с общ размер 512КВ. Също така ако качите снимки в галерията ви тук, отдолу има линк, чрез който можете да поствате снимки директно в отговорът си.
Ние ще се радваме да видим бебе, но преди трите ваксинации го пазете и не го пускайте на вън, сега е уязвимо на зарази!
п.п. Ако снимките ви са големи, най-лесно се смаляват в paint от падащото меню image след това Strech/Skew. Там където виждате в квадратчетата 100 променяте с по-малко число-смалява снимката и като размер на изображението и като големина на файла.
Чакаме снимките :blink:
Ние ще се радваме да видим бебе, но преди трите ваксинации го пазете и не го пускайте на вън, сега е уязвимо на зарази!
п.п. Ако снимките ви са големи, най-лесно се смаляват в paint от падащото меню image след това Strech/Skew. Там където виждате в квадратчетата 100 променяте с по-малко число-смалява снимката и като размер на изображението и като големина на файла.
Чакаме снимките :blink:
Публикувано: 26 October 2008 - 09:56 AM
Аз вече писах по-горе, че отдавна сме го завели на лекар за оченцето и вече е почти излекувано, но явно не сте го прочели. B)
Ооооо извинявам се, не съм го написала..... явно само съм си мислела да го напиша и ми е останали в съзнанието, че съм написала нещо, а не съм. :huh: Е, вече е написано. :blink:
Ооооо извинявам се, не съм го написала..... явно само съм си мислела да го напиша и ми е останали в съзнанието, че съм написала нещо, а не съм. :huh: Е, вече е написано. :blink:
Публикувано: 26 October 2008 - 12:02 PM
Цитат
Аз вече писах по-горе, че отдавна сме го завели на лекар за оченцето и вече е почти излекувано, но явно не сте го прочели. B)
Публикувано: 26 October 2008 - 12:28 PM
Цитат
Здравейте, на всички във форума! :blink: И ние вече си имаме едно прекрасно питбулче, което много обичаме и понеже ще се грижим за първи път за куче, усилено четем форума и попиваме инфо като гъби :rolleyes: та викаме, като ще четем толкова много поне да вземем да се включим и ние в темата ;D
Здравейте и честито за сладкото момче!Още от малък изглежда много мускулест и здрав...Ще бъде прекрасен пит...
Да Ви е жив и здрав! :wub:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 26 October 2008 - 12:38 PM
И аз това щях да напиша, че от малък изглежда много мускулест, а като порасне ще стане много здраво, силно и масивно куче. Да ви е честито, да си го гледате с много любов и късмет, да ви радва много и да ви учи на много нови неща. И най-важното да е жив и здрав.