Цитат
Американски питбул териер
Публикувано: 02 November 2008 - 12:17 PM
.... при липса на възможност сама да ги коригирам ще търсим и всякакви вариянти за мирно съжителство...пък и да не ми се иска, ако се наложи да командироваме някой от двамата, има къде да отиде.. :blink:

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 02 November 2008 - 07:10 PM
www.youtube.com/watch?v=MM_S94mg6bI&feature=related
:blink:
www.youtube.com/watch?v=5naAgPI_qSw&feature=related
...специялно за fireogi ;)!
И внимавай с момчетата,понякога подценяваме ситуациите и патим!Порасне ли малкия несъмнено ще има нежелани ситуации,повярвай ми! :palec:
:blink:
www.youtube.com/watch?v=5naAgPI_qSw&feature=related
...специялно за fireogi ;)!
И внимавай с момчетата,понякога подценяваме ситуациите и патим!Порасне ли малкия несъмнено ще има нежелани ситуации,повярвай ми! :palec:
Публикувано: 02 November 2008 - 07:21 PM
Уф, да се оплача пък, няма само хвалби да има в темата. ;) Тези дни попаднах на темата Как се снима куче? и я изчетох с небивал интерес, с идеята в бъдеще да правя по-добри снимки. Та днес излизаме в състав аз, куче и апарат, уж да приложим изчетеното.
Да ама не!
Туй нещо не е писано за питбули. Едно от основните правила - снимаш на нивото на главата на кучето. Ми ОК, питовете не са високи - ще рече сядаш. Ха, тук е спънката обаче. Туй животно питбула като види седнал човек какво си мисли - "Я, глава на нивото на моята, ще рече - удобно за целуване..." И връхлита. Иди го снимай ако можеш...Най-добронамерено предупреждавам какво е положението, че да не се излъжете и вие ;D
За да не съм голословна прилагам 1 брой доказателство как се фисира такава твар в кадър:
Да ама не!
Туй нещо не е писано за питбули. Едно от основните правила - снимаш на нивото на главата на кучето. Ми ОК, питовете не са високи - ще рече сядаш. Ха, тук е спънката обаче. Туй животно питбула като види седнал човек какво си мисли - "Я, глава на нивото на моята, ще рече - удобно за целуване..." И връхлита. Иди го снимай ако можеш...Най-добронамерено предупреждавам какво е положението, че да не се излъжете и вие ;D
За да не съм голословна прилагам 1 брой доказателство как се фисира такава твар в кадър:

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 02 November 2008 - 07:37 PM
Цитат
Уф, да се оплача пък, няма само хвалби да има в темата. ;) Тези дни попаднах на темата Как се снима куче? и я изчетох с небивал интерес, с идеята в бъдеще да правя по-добри снимки. Та днес излизаме в състав аз, куче и апарат, уж да приложим изчетеното.
Да ама не!

Да ама не!

п.п. относно ситуацията у дома, нищо не подценявам, а и аз си знам всички козове в ситуацията и има неща, които не се сърдете, че не бих споделила, но да кажем, че аз лично съм подготвена за бъдещето на мойте момчета, благодаря все пак за загрижеността :wub:
Публикувано: 02 November 2008 - 11:17 PM
Цитат
Уф, да се оплача Тези дни попаднах на темата Как се снима куче?
Освен ако не се шегуваш.Но дори и така да е - не е добра услуга за псето /та горното.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 02 November 2008 - 11:24 PM
Цитат
Уф, да се оплача пък, няма само хвалби да има в темата. ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 November 2008 - 03:32 AM
Въй, ей сегичка си вземам думите обратно: ":ръдак в равт авакат........къп ачалпо ес ад ,фУ" (Бе направете някъв модул към форума да го автоматизира писането наобратно, че е адски трудно) B)
Та край с нережисираните снимки тип идиотски - вече само сериозни снимки, на които недвусмислено се вижда, че куч може да седи. И стига да не са саботирани като долната:;D
Та край с нережисираните снимки тип идиотски - вече само сериозни снимки, на които недвусмислено се вижда, че куч може да седи. И стига да не са саботирани като долната:;D

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 04 November 2008 - 07:29 PM
Страхотно момче е станал този Рико(дано не бъркам името :izcherven:), особено ми допада на снимката в движение - как му се очертават мускулите :wub: