Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#5521 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 October 2008 - 01:44 PM

Цитат

Честито бебенце и от нас с Бруно!
много сте сладки :wub:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#5522 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 02:03 PM

Лелеее, колко са станали големиии и двамата!

Сигурно няма човек във форума, който да не ви завижда за прекрасното семейство. Благородно, разбира се :blink:
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#5523 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 November 2008 - 08:28 PM

ммм няма такъв тарикат :P
User's Signature

#5524 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2008 - 09:16 PM

:o Оги,ново бебе ли имате? Я разказвай бързо от къде го взе,колко е голямо,име,пол .... как се реши на още едно куче моля те много ми е интересно хихих  :yahoo:
Едно голямо честито и да ти е живо и здраво мъничетоо  :->)
User's Signature

Качена снимка

#5525 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 01 November 2008 - 09:29 PM

Цитат

ммм няма такъв тарикат :P
;D Той тихичко се е свлякъл от леглото - да не събуди притежателя на краката на заден план, че да не му нападне паницата.
Бебока е чуден.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5526 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 November 2008 - 09:38 PM

Цитат

:o Оги,ново бебе ли имате? Я разказвай бързо от къде го взе,колко е голямо,име,пол .... как се реши на още едно куче моля те много ми е интересно хихих  :yahoo:
хехе, как ме надуши бързо бързо  ;D
Ами стафче от бебетата на Арчи - Аres from Power of drimes е сладуркото.
Момченце е, за което ще търпим критики, предполагам...
Пък как се реших ли, ми видяхме се в новата квартира на широко и решихме, че трябва във всеки фотьойл да има по едно бебе за мачкане ;D
Сериозно да си кажа, стафовете си ги харесвам както и пита и си им следях темичките, като видях връзката на Арчи с Адо и реших, да се кандидатирам за бебе, пък ако ме одобрят одобрят, ако не, здраве да е...
А Макси, той е безкрайно щастлив, има си неуморна игрчка ;D
п.п. Ама наистина бебока напада купата на Макси и то с по-голямо настървение от всичко друго ;D
та като нищо това беше причината за тази мързелива вечеря  ;D
User's Signature

#5527 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2008 - 09:42 PM

Просто страхотно,благородно ти завиждам!
Кученцето е прекрасно,идва ми да му нацелувам голяма мАцунка  :wub: ... Аз още веднъж да се повторя на първо място ти пожелавам да е много здравичък и много дълги години да те радва,да израсне здраво и силно кученце в което не се и съмнявам със стопанка като теб. :blink:
И не на последно място много успехи по ринговете за напред.
Представям си каква радост сте сега вкъщи с ново бебе,истинска отговорност и несравнима емоция  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#5528 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 November 2008 - 09:45 PM

Аз нещо сън загубих  ;D
а шавне бебе, а аз съм на крак ;D
Целувки приемаме с готовност и раздаваме такива, заповядай когато пожелаеш :wub:
Мерси за похвалата, дано и кучовци се чустват така добре с мен, както и аз с тях :izcherven:
User's Signature

#5529 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2008 - 09:48 PM

Цитат

Аз нещо сън загубих  ;D
а шавне бебе, а аз съм на крак ;D
Целувки приемаме с готовност и раздаваме такива, заповядай когато пожелаеш :wub:
Мерси за похвалата, дано и кучовци се чустват така добре с мен, както и аз с тях :izcherven:
Ех,мерси и аз за поканата  ;D :yahoo: ... няма начин да откажа като попораснете ще се поцелуваме със сигурност  ;D :wub:
А забравих да те питам Макси освен,че е доволен от новия си подарък капка ревност ли не проявява?! Моите диванета постоянно се биеха уж на игра де,хем са мъжко и женско и когато доведох Армани (мъжкото чау) на 3 месеца вкъщи кака му Белла хем се кефи,че има кой да тормози,хем ми се цупи,че гушкам и мачкам друг. ;D
Та викам да питам как е при вас ...
User's Signature

Качена снимка

#5530 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 November 2008 - 10:22 PM

Цитат

Цитат

хехе, как ме надуши бързо бързо  ;D
Ами стафче от бебетата на Арчи - Аres from Power of drimes е сладуркото.
Момченце е, за което ще търпим критики, предполагам...

А така!Честито бе!Пак съм пропуснала..Да ти е здраво бебето ,много да те радва!
Започвам да ги завиждам  благородно ,маце :blink:- и пит ,и стаф..И аз  напоследък се позамислям за ново куче , още маааалко ми трябва. ;)Дето вика една приятелка  -  говорехме  си за породи ,тази кефи с това ,онази с друго и т.н. и тя каза напълно сериозна "Хубаво е да си  ги имаш всичките" - култово ми е просто..
  Стаф и пит е прекрасно .А пък, че са мъжки твоите - ще трябва да се справяш.Със сигурност няма  да ти е скучно и  за миг.Аз ти желая успех от сърце.

п.п.Докато съм писала, Бижуто вече успяла да ти завиди благородно и тя.. ;D
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#5531 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 November 2008 - 10:29 PM

Цитат

...
  Стаф и пит е прекрасно .А пък, че са мъжки твоите - ще трябва да се справяш.Със сигурност няма  да ти е скучно и  за миг.Аз ти желая успех от сърце.
Прекрасно е, направо и аз си завиждам :yahoo:
От сега сме си нащрек иначе, всеки звук, всеки жест, всяка мимика се следят, още преди единия да си е помислил нещо за другия, аз вече знам какво е...
А каква малка лудница е в къщи ако знаете ;D то не е борене, то не е гонене, то не е "дай да видя какво има в твоята купичка".
В тая връзка препоръчайте храна, подходяща за бебе и за активно момче на 1 година и 4-5 месеца, че жонглирантето с двете купи се оказа трудно  ;D
п.п.
Първо се превъзбуихме от пирдобивката, беше едно търчане душене :rolleyes:
Сега разликата е, че постояно бебето се следи каде е какво прави и ако някой му се радва, веднага и Макс се е наредил за гушкане и лигавене, пък до сега не беше такъв привърженик на мачкането :rolleyes:
За краткото време дето са заедно, не е проявил някаква сериозна ревност, но аз за всеки случай си му следя поведението, на игра ли е или на сериозно (ние не ги оставяме без надзор заедно), но милия ми, честно казано е подложен на тормоз! Бебето така го дъвче, не го оставя и да се наспи :'(, а той незнае какво да го прави, бяга бяга, ама има ли спасение от развилняло се бебе  ;D
User's Signature

#5532 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2008 - 11:14 PM

Няма и дано да не се отървете скоро  :P :P :P Да ти е честито бебето, да е много здраво, силно, щастливо и с много късмет. Само успехи за напред, нацелувай го от мен, защото няма да мога аз, освен, ако някой път не се врътнеш към Варна. Супер сладък е, честито  :wub: /мъжка целувка обаче/  ;)
User's Signature

Качена снимка

#5533 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2008 - 07:02 AM

Малее, какъв кеф се случва тук, а аз съм изпуснала. :blink: Ама що не си взе госпойцата за теб, пък 2 момчета? Иначе засега няма за какво да се притесняваш, Макс едва ли ще тормози бебешор, ама като поотрасне и реши, че е мъж и той ще трябва да си като шахматист - да мислиш няколко хода напред, за да не се създават ситуации с предпоставки за конфликт ;D
За паниците - аз си реших проблем с жонглирането, като ги научих никой да не пипа в паницата на другия - малко се правиш на строга, малко "НЕ"та и става. Че да може да си има даваш подходяща храна и да знаеш кой колко е ял. Да ги намачкаш двамката като за от целия форум и да ни ги показваш редовно! Абонирам се за снимки и разкази :wub:
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#5534 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 November 2008 - 07:38 AM

Абе знам, че за всеки е най-добре храна според нуждите му, ама бебето като види на батко си паницата и е като пираня, няма отърване от него...а засега нищо не му действа възпиращо :rolleyes:
Ей го и тука вчера...уж спящ дълбоко, уморен от игра, уж Макси тихичко се изниза...нътцки, тоя малкия веднага надуши за какво иде рече...следващата секунда и двамата летяхме към паницата на Макс ;D
User's Signature

#5535 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2008 - 08:00 AM

Ахахахха ;D
Бе знам, че на думи е много по-лесно, отколкото да се изпълни, ама стягай малката пираня, че неусетно ще стане пиранище (особено с този апетит) ;D А си се хванала със сложна задачка с две момчета и няма място за пропуски в дисциплината.
А без особена връзка с темата, ама като стана въпрос за пит и стаф - Макс винаги ми се е струвало, че клони към стаф малко, въпреки светлия си нос и т.н. А мъника сигурно скоро ще стане по-едър от него. Всъщност Макс колко е висок?
User's Signature

#5536 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 November 2008 - 08:31 AM

Ей сега се мъчих да го меря, ама незнам защо ми се спича от метъра :rolleyes:
Ако не съм го сбъркала с някой и друг см е 45-46 в холката.
А дам, иначе тати е стаф, доколкото един стаф без родословие е такъв, та ние единствени външно не сме напълно негово копие, приличаме повече на мама от цялото кучило...но на кг, няма да догоним Арес, със сигурност ще изпревари Максито (20-25 кг според това в колко злояд период сме).
User's Signature

#5537 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 November 2008 - 11:22 AM

Цитат

ама бебето като види на батко си паницата и е като пираня, няма отърване от него...а засега нищо не му действа възпиращо :rolleyes:
То няма много вариянти - или ще се установи един шеф от тях или ще има неспирно пренареждане (като първото не изключва второто) и ще береш ядове .Аз бих опитала да яде първо Макс и бебето с много Не - да започва след него.Бъркането по паниците на другия бих забранила категорично.Знам - бебе е, лигавчи се ,мило е - ноо...или се налагаш ,или ..
Все пак се допитай и до специалисти за това .Не се осланяй само ,че може да предвидиш или да следиш.
Чудя се как ли ще протичат разходките ви в близките 10-12 години ,как ще остават сами и пр. ежедневни нещица .Стиснати палци от мен да се справиш с момчетата. :wub:
User's Signature

#5538 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 November 2008 - 11:36 AM

Така или иначе не позволявам да ядат от една купа, тъй като са на различна гранула в момента, аз в тоя момент жунглирам.
Ядането ни протича по следния начин: приготвям двете купи и едната се качва на дивана (тази на бебето), другата се поставя на килимчето пред дивана. Качвам бебо горе и всячески си задържаме вниманието на собствената купа, докато бати яде...Оказва се че, ако не са заедно докато ядат и двамата трудно се концентрират върху процеса-Макси ми е злояд (но пък покрай бебето прояде сравнително, отрази ни се и на ходенето по нужда :yahoo:), бебето търси Макси :rolleyes:
Пробвах в различни стаи, но уви бебешора не си обръща внимание на неговата купа, хапва две гранули и тича да търси Макс. А не-то просто на този етап не съществува, тепърва ще учим каквото и да е било. Не ме притеснява да го възпирам, нито да му се карам или поставям на място. Все пак сме и от съвсем скоро заедно за да знаем някакви команди...
Оставането сами в къщи, в една стая няма да го процедираме. Ясно ми е, че съм с две кучета, мъжки при това, малко или много доминантни. А игрите им ги дебна още от сега и при определена ескалация на емоции биват прекъсвани...
User's Signature

#5539 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 November 2008 - 12:05 PM

Цитат

Оставането сами в къщи, в една стая няма да го процедираме. Ясно ми е, че съм с две кучета, мъжки при това, малко или много доминантни. А игрите им ги дебна още от сега и при определена ескалация на емоции биват прекъсвани...
За прекъсването е ясно.То е лесната част ,образно казано ,защото няма да е лесно  просто да живеят в различни стаи ,докато са сами  ; да ставаш хампи ,докато са заедно ;  да ги разхождаш всеки ден по 2 или 3 пъти поотделно и това десетина години мин.Пък и Макси е още твърде млад - година и три..А и тепърва бебето ще стане пубер ...
  Щом  тези кучета ще живеят заедно, ти трябва подход по-общ от разделяне , дебнене и др.в тази посока.
User's Signature

#5540 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 November 2008 - 12:11 PM

Не, идеята не е да живеят в различни стаи, просто когато се наложи да останат и двамата у нас (Макс по принцип ходи през деня на "работа"), като вчера например, наложи ми се за малко да ги оставя и просто ги разделих...
Иначе идеята не е да живеят по отделно в един апатрамент, а точно да намерим начин за безконфликтно живеене заедно...за това ще се борим заедно, при липса на възможност сама да ги коригирам ще търсим и всякакви вариянти за мирно съжителство...пък и да не ми се иска, ако се наложи да командироваме някой от двамата, има къде да отиде, все се оказва, че кучетата у нас не стигат и някой се чуства пренебрегнат от към кучешка любов... :blink:
Но засега ползите от съжителството са повече от създаваните неудобства :wub:
User's Signature

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема