roughdog, в Jun 17 2009, 01:43 PM, написа:
animal, в Jun 17 2009, 10:02 AM, написа:
roughdog, в Jun 16 2009, 05:05 PM, написа:
Ха на бас, че знам законите доста по-добре от теб

А не знаеш ли, че в България действа презумпция за невинност, тоест всеки е невинен до категоричното доказване на противното.Обаче във форумите действа обратното - презумпция за виновност, всеки ти е виновен като не е на твоето мнение или като отстоява своята позиция

Айде със здраве, гледайте си кефа и не се кахърете това кой за какво е отговорен...Аз най-обичам да бягам от отговорности

Ха на бас, че не е баш така, знам че действа презумпцията за невинност до доказване на противното, но ти, ако не знаеш за административни нарушения си длъжен да докажеш, че си невинен, т.е. ако не успееш да докажеш невинноста си, обираш пешкира! А административната санкция е далеч по- лека от наказателната, така че да се надяваме не стигаш далеч в нарушаването на Закона. Не съм сигурен кой от 2- ма ни го знае по- добре и не се наемам да коментира, но както каза: "във форумите действа обратното - презумпция за виновност, всеки ти е виновен като не е на твоето мнение или като отстоява своята позиция", така че и ти като не си сигурен в думите си, не бързай да съдиш. Колкото и добре да знаеш закона, ако го нарушаваш пак ще си обереш последиците. Може да не съм нает с контрола и точно за това съм равен с теб и всички други- задължени да се подчиняваме на контрола. А и някой ден може и да се наема с прилагането на закона и тогава думите ти няма да имат сила, така че пак бързаш да обвинявяш. Тогава какво стана с думите ти, че всеки е невинен до доказване на противното, като ти самият даже тълкуваш без да знаеш всички факти? Може и да е така, но никой виновен няма да му се размине, за дето не знае, че това, което върши се наказва!
Хахаха, аз нали ти казах...най-обичам да бягам от отговорност

Айде потрай, че такива волнонаемни приложители на закона с лопата да ги ринеш, догмен

"Деянието, което е обявено за административно нарушение, е виновно когато е извърше умишлено или непредпазливо"
Чл.7 от ЗАНН
Ако не знаеш колко е разтегливо това понятие, да седнем в някой друг форум да спорим, а?