[/quote]
Отново вие!Не спирате да се заяждате въпреки ,че дори не сте си направили труда да прочетете моя пост!Сега за последен път ви връщам на нападките зщото май ще имам по-голям успех с стената да водя разговор отколкото с вас!Вие господине освен да твърдите нищо друг не правите нито с доказателства се подкрепяте нито на въпросите ми отговаряте както твърдите!В поста си съм написала ,че ситуацията с овчарката ми и с доберманката е личния ми опит а с питбулката ми съм нямала никакви проблеми и ситуации който да напиша.Всичко това вие щяхте да разберете ако бяхте ми прочел поста до края.За това което съм прочела в интернет също съм написала ,че когато питбулката ми дойде при мен се постарах да бъда подготвена и прочетох доста.Вие господине нямате никакво право и никакъв опит с мен като стопанин за да ми давате свойте квалификаци и мога да ви уверя ,че вашето мнение е много далеч от истината.
"Всичко ок, обаче тоя бисер дето го изтърси, че не храниш кучето със сурово месо зада не се озлоби направо ме хвърли в оркестара :"Нищо никъде не съм изтърсила господине!Отново ако не бяхте скаран с българския език и с четенето щяхте да разберете ,че аз говоря за кървавото месо а не за суровото.Казах ,че не давам сурово месо защото моето куче не го понася!
С плоската ви шегичка за червената шапцица не показвате нищо добро!Сега господине аз малко да ви образовам незнам дали знаете господине как са гледали каракачаните свойте кучета това са едни от най свирепите кучета когато кученцата са биле малки са им режели ушите и са им гидавали да ги изядъдт и кучетата са биле хранени с кърваво месо .
А ко вие можете да разсъждавате нормално и да се опитате да разсъдите логично ще разберете за какво говоря!
[/quote]
Еееех "zangievka" не спираш с вицовете
Опитваш да се измъкнеш като казваш че не си имала предвид сурово месо (въпреки че си написала ТОЧНО това) а измисления от теб термин "кърваво" месо.
Сега ще ти напиша нещо и се опитай да си го набиеш в интелигентната главаица.
Да си представим че живееш до кланница и кучето ти всеки ден се храни с прясно отрязан животински бут.
Суровото непроверено месо крие рискове от различни заболявания , но НЯМА ДА УЗЛОБИ КУЧЕТО!!!
Просто едното няма общо с другото , и нека някой друг от форома да ти го каже ако на мен не ми вярваш
И сега понеже искаш да ме образоваш да ти кажа:
Кой те излъга че кучетат на каракачаните са били много свирепи??? Добри овчари да но свирепи в никакъв случай.
Това за рязането на уши и после даване за храна мисля че го имаше някъде из форома в темите за измислици и легенди. не казвай че го вярваш щото ставаш за смях. Може някой необразован чубанин да се е опитвал да го прави но това е измилен и доказано неефктивен начин като пускането на кръв срещу всякакви болести през средновековието.
На Hera_mp ще отговоря така:
И намен ми се е случвало когато оставя колата на свободна скорост и тя тръгне по инерция да я спра с крак в асфалта.
Но това не значи че така се спира кола
Надявам се да си ме разбрала