Пинпонг, в 27 February 2012 - 12:46 AM, написа:
Не знам за skatinka , но ти zangievka си точно такъв тип какъвто описах в предния си пост.
От това което си написала лъха не само некомпетентност и егоцентризъм , но и ПОТЕНЦЯЛНА ОПАСНОСТ.
Защото много често стопанин като теб са по- опасни дори от ония лумпени дето искат кучето да е" мнооооо зло и да Апе "и го насъскват по кварталните бездомници.
Но не съм аз тоя дето ще оправи света така че , който си го надроби да си го сърба!
Ще се направя че не съм го видял и ще карам на татак.
ТРЪН , какво те е мнението за механичните бягащи пътеки задвижвани от самото куче?
Aз обаче няма да се направя ,че не съм видяла вашият пост!Първо защото си позволявате да давате квалификацй без дори да имате най- малка престава от отглеждането на кучета точно това господине лъха от вашият пост едно голямо невежество съчетано с желанието винаги да бъдете прав и да наложите гледната си точка сега ще ви обясня и защо.Термините който сте използвали си личи ,че не познавате много добре.В първия си пост съм ви задала няколко въпроса на който вие не пожелахте да отговорите вместо това вие си позволихте отново да квалифицирате и да обиждате хора който дори не познавате.Второ сега отново ще си позволя да задам един въпрос на който се надявам ,че ще получа отговор този път.С какво аз като стопанин съм опасна?Можеби с това ,че кучето ми има зелен плакет(да поясня живея в Германия и за всички породи който се водят опасни като например питбул,бултериер,кане корсо и др. се изисква този плакет) плащам и данъците има си чип,кастрирана е ,и е заведена при ветеринар и всеки месц ние сме на преглед.Та кое от тези ме правят опасен стопанин или можеби това ,че моето куче се разбира с всички животни и хора и никога не ме е поставяла в ситуация която би застаршила мен ,нея или ходещите по улицита животни и хора или това ,че не желая да има битки между животни или какво още ме прави опасна като стопанин ??
Tran v gaza 2
Прочетох ги да стана ми старшно интересно защо след като вие господине искате тук да се разговаря на теми свързани с тренировки,разходки,хранене ,добавки и прочие вие сте написал ето това исказване
"Не ли по-добре сега всеки да разкаже примерно как тренира своето куче,на какво трябва да се наблегне,може и със снимки примерно.Или сега ще почнете ти си луд,как може такова нещо,да трепеш животинките.Може и да се развие и темата за храненето повече.И такива нормални темички.А не ти как мажа да си земеш пит ти знаеш ли какво е това,или моя пит цялден спи на леглото и яде и с....е,а като го разхождах един,с един род ми се правеше,а ма аз хванах моя пит че ако беше го набарал щеше да заключи и незнам,а те нещата въобще не са така."
Да и моето куче цял ден спи на леглото и цял ден си проси нещо за ядене и като го разхождам си умира от радост когато срешнем куче без значение какво е защото голяма игра пада и се прибираме при голямото семейство и продължава да си играе с 4 -ми котки и другите ми 3 кучета който тежат колкото главата и но тя играе толкова нежно и внимателно.Аз се гордея ,че имам такова нежно и мило създание което е невероятно верен и добър приятел на който знам ,че винаги мога да разчитам също както и тя знае че винаги може да разчита на мен и аз никога няма да я предам като например да я захвърля в един ринг да умре заради желанието на някой ненормални индивиди за който тази цялата кървава баня се води за спорт и престиж.
Господине аз не се заяждам а изказвам своето мнение което се различава от вашето но това не е заяждане това е гледна точка и аз си я устоявам!