Американски питбул териер
Публикувано: 12 December 2012 - 03:57 PM
Всеки, който е присъствал на битка между животни, се третира като престъпник и носи наказателна отговорност за присъствието си!!! Предвидени са сериозни допълнителни санкции, ако човекът е водил непълнолетно лице със себе си.
В досега действащите закони се
забраняваше организиране на битки с животни и обучение на животни за борба, но федералните нямаха метод за действие спрямо "наблютелите на зрелищата". Обаче това са хората, които финансират тези варварщини, плащайки входни такси към ринговете и залагащи за победител. Затова те също трябва да бъдат третирани и преследвани като престъпници, каквито са, наравно със самите организатори.
http://www.facebook....&type=1&theater
Източник: https://www.facebook...4&type=1&ref=nf

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 12 December 2012 - 04:54 PM
koniarska, в 12 December 2012 - 03:57 PM, написа:
Всеки, който е присъствал на битка между животни, се третира като престъпник и носи наказателна отговорност за присъствието си!!! Предвидени са сериозни допълнителни санкции, ако човекът е водил непълнолетно лице със себе си.
В досега действащите закони се
забраняваше организиране на битки с животни и обучение на животни за борба, но федералните нямаха метод за действие спрямо "наблютелите на зрелищата". Обаче това са хората, които финансират тези варварщини, плащайки входни такси към ринговете и залагащи за победител. Затова те също трябва да бъдат третирани и преследвани като престъпници, каквито са, наравно със самите организатори.
http://www.facebook....&type=1&theater
Източник: https://www.facebook...4&type=1&ref=nf

Браво

Ако този закон беше приет и се спазваше преди 150 години , сега любимата ти порода ямаше да съществува

Публикувано: 18 December 2012 - 03:55 PM
Имам пит на 7 месеца.
Искаше ми се да си е с уши обаче изглежда смешно.
Едното е напред,другото обаче е чат-пат напред,чат-пат назад или настрани...изглежда глупаво.
Искам да знам ако сега му се купират ушите ще се изправят ли,и може ли да има някакви усложнение в предвид възрастта на кучето?
Публикувано: 18 December 2012 - 09:04 PM
Не виждам смисъл да се заяждате или да ме хокате.
Мисля че си зададох въпроса ясно,както и посочих причини.
Казах че не исках да купирам ушите на кучето...до 7 мия месец се надявах че ще застанат в едно и също положение.Вече ми е ясно че това няма да стане и реших да купирам ушите докато е е станало хептен късно.
НЕ ИСКАМ КУЧЕТО МИ ДА ИЗГЛЕЖДА ГЛУПАВО!
След като съм решил да направя нещо неможете да ме накарате да не го правя(още по-малко със заяждане),можете да ми помогнете само ако отговорите на въпроса ми защото който и вет. да попитам познайте какъв ще бъде отговора му(все пак ще изкарва пари).
Публикувано: 18 December 2012 - 09:27 PM
No comment просто!
Публикувано: 18 December 2012 - 09:42 PM
Като не те кефи въпроса ми го подмини просто.
Някъде да съм казал че съм/не съм правил нещо по въпроса до сега?Или боба и кристалната топка ти казаха че нищо не съм правил за да застанат ушите в едно положение?
Т'ва колко съм готин аз теб кво те *бе?
Ми религийте който изискват обрязването и тях ли ще ходите да ги хокате и вразумявате?
Ако не можете или не искате да ми отговорите на въпроса - ОК,но си спестете заяждането и дръвченето за да не стане темата мазалак!
Публикувано: 18 December 2012 - 10:09 PM
Усложнения от рязането на ушите винаги може да има..Като почнеш от това че кучето ще е под пълна упойка и си е опасност..После некадърно зашиване може да доведе до некрози и какво ли още не.Дали ушите ще застанат както на теб ти харесва е много относителен въпрос и това ще го разбереш чак след като заздравеят напълно.А шанса и формата и големината да ти харесва също е относителен защото все пак рязането на уши се прави малко или много по преценка на доктора и поставяне на съответните клупи за купиране.Едно неправилно поставяне на клупите и не добре фиксиране ти гарантира уши с неправилна форма и не еднакви размери.Всичко е на късмет..Като любител на породата съм виждала безброй окипазени уши.От тук нататък решението си е твое..Аз като бях решила да си взема пит всичко това ме отказа от варианта да му режа ушите макар че момента със забраната няма сила за мен..

Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 18 December 2012 - 11:36 PM
Anavar, в 18 December 2012 - 10:55 PM, написа:
Значи да разбирам че възрастта не е толкова определяща в случая,въпроса е доктора да е кадърен и да има опит.
Отдавна сти минали възръстта за купиране.В никакъв случай рязане-ухото и хрущяла са се развили напълно.Това е съветът ми!!
Публикувано: 19 December 2012 - 12:30 AM
Ако се уповаваме на учебниците по които ние учим в университета перфектната възраст за купиране е 2-2,5 месечна възраст..След това пак може да се направи,но вече шанса резултатите да са негативни са в пъти по-големи..Освен това кучето Ви е на границата за максималната възможна възраст на която да се направи операцията..Защо просто не си го избиете това от главата за да не си я блъскате след това..Вие сам си направете сметка дали едни нищо и никакви 5 месеца отгоре не са проблем..Качете една снимка на кучето да му видим ушите чак толкова ли е смешно..Трябвало е да се консултирате с лекар дали не може да се направи корекция докато кучето е по-младо.И сега нищо няма да загубите да се консултирате с някой по кадърен лекар дали все още няма шанс да се направи корекция без да се купира..От кой град сте?

Welcome to yani4ka's zoo world :)