Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#741 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 January 2006 - 10:52 PM

Цитат

Да!така бяха на Оскар!! super

Bagira, извини ме ако не е удобно да питам, но защо говориш за Оскар в минало време ?... не съм чел цялата тема от начало.. някаде до 17 страница... нямам време напоследък,..

#742 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2006 - 11:11 PM

Ве4е го няма... s)
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#743 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2006 - 11:25 PM

Цитат

Ве4е го няма... s)

Съжалявам ... s) а гледам , че явно още си запалена по породата, гледаш ли нещо у вас ?

#744 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 24 January 2006 - 09:11 AM

Цитат

Цитат

Правилната е "Клеща", а за мене е най-здравата. ;)

В природата правилната захапка е ножица, а не клеща! Извинявам се, ако говорите за друго.
Поздрави!

Ми к`во да ти кажа - срамота е.Аз лично се чудех как да се изразя по така.Ти обаче не му цепиш басма...
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#745 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 January 2006 - 09:16 AM

Цитат

Mad_Max, не разбрах какво имаш в предвид под това-В природата правилната е ножица.?
В природата правилната за пит е клеща.Ножица идва от вълците и тем подобни.Затова НОК например е с ножица.
Но за мене колкото и недостатъци да има клещата е най-силна.В смисъл, ако сравниме пит с клеща и пит с ножица, кое според теб ще надделее?
При клещата горната 4елюст не е по напред, всъщност ако има снимки на клеща ще е по-ясно.. b)

ще надделее боецът с опит b)
Нормалната захапка е ножица.Клещовидната се толерира.
User's Signature

#746 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 January 2006 - 09:26 AM

Цитат

Цитат

Ве4е го няма... s)

Съжалявам ... s) а гледам , че явно още си запалена по породата, гледаш ли нещо у вас ?

Какви са тези глупости -още била запалена по породата - я се стегни - ПИТЪТ ВИНАГИ ЩЕ Е B ДУШАТА И и тази любов е завинаги ,колега!!!Това да не ти е мода да е запалена....Особено човек като Bagira....
User's Signature

#747 Потребителят е офлайн   zai4e^bai4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2006 - 10:41 AM

Много сте интересни. Всяко изказване, което не е точно като вашето мнение по даден въпрос го обръщате буквално в кавга. Неможе всички да мислят по един и същи начин за даден въпрос. Човек сам прави избора си нетрябва да му се натяква и да се насилва да мисли по различен начин. Всеки човек се ражда свободен с право на избор, а вие се опитвате да втълпите, че точно това, което вие харесвате е правилно и най-доброто. Рядко се среща човек, който изразява личното си мнение във форума и да небъде център на различни упреци и нападки. Затова и собственика на СЕТ(съжелявам че немога да цитирам името) ви писа един път, че повече едва ли ще пише във форума.
Сега ако искате си направете извод, върнете се назад във предишните страници и погледнете вашите думи.Или просто подминете думите ми и напишете някоя нова нападка срещу мен или някой друг.

Извинявам се ако има грешки, но бързах когато пишех това съобщение.

#748 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 January 2006 - 12:46 PM

Цитат

Много сте интересни. Всяко изказване, което не е точно като вашето мнение по даден въпрос го обръщате буквално в кавга. Неможе всички да мислят по един и същи начин за даден въпрос. Човек сам прави избора си нетрябва да му се натяква и да се насилва да мисли по различен начин. Всеки човек се ражда свободен с право на избор, а вие се опитвате да втълпите, че точно това, което вие харесвате е правилно и най-доброто. Рядко се среща човек, който изразява личното си мнение във форума и да небъде център на различни упреци и нападки. Затова и собственика на СЕТ(съжелявам че немога да цитирам името) ви писа един път, че повече едва ли ще пише във форума.
Сега ако искате си направете извод, върнете се назад във предишните страници и погледнете вашите думи.Или просто подминете думите ми и напишете някоя нова нападка срещу мен или някой друг.

Мило, ако това е към мен- объркал си се.Аз не нападам (не и първа) - това беше само за уточняване и против глупостта ( в нашия малък мащаб).
User's Signature

#749 Потребителят е офлайн   Mad_Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2006 - 01:06 PM

Цитат

Здравей зайо! b) w)

Пусти хора - все сурови и бързащи нанякъде.. cheers Протестът ти е силна позиция и доста трудна битка.. Тук всички сме различни! За съжаление всеки има свои каузи и битки, и понякога е трудно да бъдем емоционални, чувствителни.. Не видях точно къде някой те е наранил с нещо, но зная със сърцето си, че не е било умишлено.. w) Не ни се сърди, а граби с две ръце сила и знания! cheers Успех! С теб сме! super

#750 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2006 - 04:47 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Ве4е го няма... s)

Какви са тези глупости -още била запалена по породата - я се стегни - ПИТЪТ ВИНАГИ ЩЕ Е B ДУШАТА И и тази любов е завинаги ,колега!!!Това да не ти е мода да е запалена....Особено човек като Bagira....

bravoS bravoS bravoS cheers super
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#751 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2006 - 09:25 PM

Цитат

Добре, това ще го приема, че ми го казваш с нормален тон и нормална интонация. Ако го казваш така, си права ;) .

#752 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2006 - 09:33 PM

NONE
User's Signature

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.

#753 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2006 - 09:44 PM

ООО Сет е супер, преживя и втората ваксина ;) Иначе още не гризе, не ми е правил никакви проблеми до сега, чуства се перфектно - нахранен и обичан - което за него си е най-важното w) b) ;) Иначе расте - доста бързо, когато го взех беше колкото 3 картова голям , сега е колкото .... 6-7-8 b) b) b)

А относно гризнето, от каква възраст започват да гризат мебелите ? И какво да се направи за да не го правят, някакъв съвет ?

П.С. Ако някой тръгне да се заяжда за този мой пост, че не мога да гледам куче или нещо от сорта, само ще му кажа, че не всеки е роден научен, но за това питам и чета каквото и когото мога !
П.С2. Гледал съм и друго куче , но не го взех толкова малко!

Поздрави cheers ;)

#754 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2006 - 10:01 PM

не при всички има етап "изяждане на мебели"...е при моя случай се мина горе долу с по малкия дявол изгриза някои ръбове..започва се след 4-ия месец.
Ако има хора около него едва ли ше гризе...щото все пак човека ше го наблюдава.
Говорил съмсъс стопани на питове и АСТ, които са ми споделяли, че няма нищо сдъвкано, макар и оставяни сами...сега доколко е вярно не знам, но защо да ме лъжат.

#755 Потребителят е офлайн   other Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2006 - 10:31 PM

Моят никога не повредил нещо в къщи - така, че ми е трудно да разбера какво пишете. oo

#756 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2006 - 10:36 PM

Цитат

Моят никога не повредил нещо в къщи - така, че ми е трудно да разбера какво пишете. oo

ееееех, адър, блазе ти, бате...сигурно си бил повече до него, ако не така..значи браво.

#757 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2006 - 10:39 PM

На един приятел, стафа му нищо не изяде, само 1 чехъл b) а това с гризенето кога спира ?

#758 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2006 - 10:41 PM

между впрочем мен ме изкефиха пробелимете индоор е в по късна степен де, защото в по късен етап си викам ей имам будно куче, м/у другото моята е изключително активна, няма такова нещо...
но до ден днешен унищожава понещо де...а тя си има и другар-котка l)
която непрекъснаот и сваля разни предмети.....
но интересното види ли друга котка..полудява b)

#759 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2006 - 10:45 PM

хайде малко красота

Качена снимка

#760 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 January 2006 - 10:48 PM

Цитат

Цитат

ееееех, адър, блазе ти, бате...сигурно си бил повече до него, ако не така..значи браво.

МОЯТ СТАФ - СЪЩО НЕ ПОВРЕДИ НИЩО ДОКАТО РАСТЕШЕ.ОСВЕН ЧЕХЛИТЕ НА МАЙКА МИ....
User's Signature

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема