Американски питбул териер
Публикувано: 21 January 2006 - 06:17 PM
Цитат
Да ви попитам. Това с гумите правилно ли е? Да се дава на кучето да опъва гума или да виси на гума с цел да се тренира тялото му и най-вече врата. Защото моя звер обича да опъва кърпа или блуза докато и държа другия край.
еми, мини следваща стъпка..гуми да виси на кожа, напр. колан.
Публикувано: 21 January 2006 - 10:20 PM
между другото в4ера говорих с Грийн и се оказа, 4е пит4ето наистина има някакъв дефект в захапката, абе нещо от сорта на полу-обратна.Не се знае така ли си е бил винаги, или сега така му става.Но ина4е не е много голям бе,мисля 4е като порасне ще стане по-съразмерен.

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 22 January 2006 - 11:02 AM
Аз знам сайтове ,но всичките са за бойни кучета ..... В тях можеш да откриеш само как да обучиш кучето ти да се бие и кога ше има битки....

Публикувано: 22 January 2006 - 12:42 PM
ето я и моята сладурана d)
Прикачени файлове
-
Picture_041.jpg (92.88K)
Брой сваляния: 363
Публикувано: 22 January 2006 - 06:28 PM
Аз знам за слу4аи , в които захапката на ку4ето докато е бебе ее една, но след това се именя.Примерно знам за такива дого.А ина4е съм съгласна с това, 4е е по-малко изразена и затова викам, 4е е полу.По принцип той ми каза, 4е 1-1,5см му бягат долните зъби.Незнам как се определя то4но.

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 22 January 2006 - 07:23 PM
Цитат
Цитат
между другото в4ера говорих с Грийн и се оказа, 4е пит4ето наистина има някакъв дефект в захапката, абе нещо от сорта на полу-обратна.Не се знае така ли си е бил винаги, или сега така му става.Но ина4е не е много голям бе,мисля 4е като порасне ще стане по-съразмерен.
Убратната захапка не може да се появи хоп айде имаме си обратна захапка още с раждането си кучето я е притежавало.Няма как ей така да се появи или поне не в такава степен.Също така като полу-обратна захапка няма.Обратната захапка не е дефект тя може да се получи от инбриидинг или просто наследствено.Лошото при нея е че ако е твърде напред челюста няма да се прави хубава захапка това е минусът но в никакъв случай не е дефект.При това куче мисля че обратната захапка не е чак толкова силно развита така че проблеми с хапането няма да има.Чел съм а и някой познати са ми споедляли че обратната захапка пречи на дишането аз нямам такива обеждения.
Забележете очите на кучето?Някакви изводи правите ли от тях?Цвета на кучето цвета на очите специфичната му глава и кости?
поздрави
ОБРАТНАТА ЗАХАПКА Е ДЕФЕКТ- И ТО ГОЛЯМ ,ОСОБЕНО ЗА ПИТОПОДОБНИТЕ.ТОВА ЗНАЧИ -НИКАКЪВ РАЗПЛОД ПРЕДАВА СЕ ГЕНЕТИЧНО И ПРОБЛЕМИ ПРИ РЪКАВ , ТРЕНИРОВКИ С ВИСЕНЕ ЗА ВРАТ И ЧЕЛЮСТИ И Т.Н. НАИСТИНА ИМА И ПРОБЛЕМ С ДИШАНЕТО. НО ЗА ДОМ.ЛЮБИМЕЦ- НЕ ПРЕЧИ.БЕ ГОТИНО КУТРЕ, ИНАЧЕ И ЯВНО Е СЛУЧИЛО НА СТОПАНИН. b)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 22 January 2006 - 09:10 PM
Malkia, аз още нищо не разбирам, но очите ми се струват прекалено светли за цветът му, и като чели са малко по-навътре (вдлъбнати) но не съм сигурен де... и снимката не е много хубава - малко е размазана ... айде казвай ти какви си видял ? super b) d) d)
Публикувано: 22 January 2006 - 10:20 PM
Цитат
Malkia, аз още нищо не разбирам, но очите ми се струват прекалено светли за цветът му, и като чели са малко по-навътре (вдлъбнати) но не съм сигурен де... и снимката не е много хубава - малко е размазана ... айде казвай ти какви си видял ? super b) d) d)
Ами сигурно е с "китайско" потекло bravoS