Американски питбул териер
Публикувано: 03 October 2013 - 07:35 AM
Здравейте! Искам да ви се предсавя тъй като съм нова тук! :) От почти 2 месеца съм горда собственичка на кученцеот тази породата.
След като преминахме всики процедури с ваксините и обезпаразитяването започнахме да излизаме навън - бяхме много радостни и с голямо любопитство изучавахме заобикалящия ни свят. Всичко беше нормално докато един ден по време на разходката зваля дъжд и така както припкахме извднъж малката спря и не искаше да ходи повече. Реших че се страхува от дъжда. Възможно ли е такова нещо? Някой имал ли е такъв или подобен проблем? Как може да се преодолее това, защото честно казано съм доста обезпокоена.
След като преминахме всики процедури с ваксините и обезпаразитяването започнахме да излизаме навън - бяхме много радостни и с голямо любопитство изучавахме заобикалящия ни свят. Всичко беше нормално докато един ден по време на разходката зваля дъжд и така както припкахме извднъж малката спря и не искаше да ходи повече. Реших че се страхува от дъжда. Възможно ли е такова нещо? Някой имал ли е такъв или подобен проблем? Как може да се преодолее това, защото честно казано съм доста обезпокоена.
Публикувано: 03 October 2013 - 10:43 AM
Моето куче е на година и половина почти и въпреки че си има дъждобран е сърдит като вали ;) А предишното ми куче видеше ли че вали просто се обръщаше и се прибираше без значение дали и се ходи на разходка или не :) Не е страшно и има шанс да свикне и да не и пречи :) Дъждобрана за мен е просто задължителен!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 03 October 2013 - 11:34 AM
Гаранция никога за нищо няма,но все пак дъждобрана ще направи разходката по приемлива.На моя не му е приятно да вали дъжд,но ходи с дъждобран и си върши работите без проблем,ако е силен дъжда действаме бързо,като спре на следващата разходка компенсираме.Все пак на никой не му е приятно да го мокри,все едно Вие да излезете без чадър навън,когато вали,същото е и при тях.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 08 October 2013 - 09:41 AM
Мммм дам нормално да е зиморничав при вясе,че е и бебе от топлите месеци. Демек сега се запознава със студа и явно не му е по вкуса.
Моя е зимно куче и въпреки всичко най-екстра е под завивките,пред духалката или какъвто и да е източник на топлина.
Моя е зимно куче и въпреки всичко най-екстра е под завивките,пред духалката или какъвто и да е източник на топлина.