Американски питбул териер
Публикувано: 13 February 2006 - 07:24 PM
bushkata филмчето е много хубаво super и супер трогателно (love)

Публикувано: 14 February 2006 - 10:49 PM
При нас има една питбулка, значи вече може и да ставам банален с нея, но не мога да видя момчето, мой приятел да я снимам, значи аз това харесвам като се каже пит бул...е не само това де но тази до някъде, ме изпълва, не че не харесвам и други, лошото е че не мога да се срешна с него на разхидка..двете са женсйи и ника не си допадат...все си мисля, че това куче има нещо в него. а бе типично..не знам ще я постна пък да видим, malkia, нека ти да си кажеш.
За мен ще е много интересно.
За мен ще е много интересно.
Публикувано: 15 February 2006 - 10:13 AM
NiKi7o, просто осещам как това куче ще го гледаш близките 3-4-5 месеца и ще го махнеш! Просто го осещам... иначе имена: Убиец... да супер е, Машиназаубиване - също е добро име!!! Роденубиец - това е екстра... но мисля, че ето това най - ще му отива - Убиец... !
Публикувано: 15 February 2006 - 12:51 PM
Според мен не трябва да съдите NiKi7o ,а човека позволил тази кръстоска.Незнам как стоят нещата ,но NiKi7o от една страна постъпва добре ,като "спасява" едно от кученцата.Друг е въпроса колко ще го гледа.Искрено се надявам ,че ще му обръща необходимото внимание и няма да го изхвърли ,ако кучето не му допадне a)

Публикувано: 15 February 2006 - 04:05 PM
Хора защо го съдите? Какво като едно куче не е с чиста кръв? Това незначи, че неможе да бъде добър приятел, а също незначи че няма нужда от обич. Все пак не той е пуснал да се заплодят тези кучета, а просто е проявил милосърдие взимайки го под крилото си. Затова по-добре го укоражавайте, вместо да му се карате всички. Той може пък да иска такова куче да си гледа. Аз мисля, че щом си е взел такова куче, значи е искал такова. И аз предпочитам чистата кръв, но това незначи, че другите палета са за изхвърляне, тормозене и убиване.
Публикувано: 15 February 2006 - 09:42 PM
Eto go-krasavec e.KAzva se ICE{ais}
Прикачени файлове
-
Ice_lud.JPG (737.3K)
Брой сваляния: 208
Публикувано: 16 February 2006 - 07:09 PM
NIKI
не ги слушай какво ти разправят
кучето ти изглежда страхотно има хубава глава и е много добре замускулено
храни го с добра храна, не го претоварвай с много движение, започни веднага да го обучаваш, за ушите сам си решавай , обичай го и след време кучето ще прави всичко за тебе невероятни песове са
нека ти е живо и здраво и да расте щастливо
а това че е кръстоска - няма нищо лошо аз не знам кво толкова се дразнат - имаш си един перфектен бандог
то и пита си е един вид кръстоска - териер ли е или мастиф?
пит бул означава характер
не ги слушай какво ти разправят
кучето ти изглежда страхотно има хубава глава и е много добре замускулено
храни го с добра храна, не го претоварвай с много движение, започни веднага да го обучаваш, за ушите сам си решавай , обичай го и след време кучето ще прави всичко за тебе невероятни песове са
нека ти е живо и здраво и да расте щастливо
а това че е кръстоска - няма нищо лошо аз не знам кво толкова се дразнат - имаш си един перфектен бандог
то и пита си е един вид кръстоска - териер ли е или мастиф?
пит бул означава характер