Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#961 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 17 February 2006 - 02:54 PM

Извинен си.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#962 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 February 2006 - 03:30 PM

Качена снимка

#963 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2006 - 06:30 PM

NONE
User's Signature

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.

#964 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2006 - 06:33 PM

NONE
User's Signature

#965 Потребителят е офлайн   ANDY Икона

Публикувано: 18 February 2006 - 02:30 AM

zdr.nqkoi 6te mojeli da pomogne?edin moi priqtel si tarsi mnogo spe6no ku4e ot tazi poroda,no nqma nikakva ideq ot kade da vzeme.nqkoi slu4aino ako ima ne6to i znae kade mojem da namerime molq da pi6e,i razbirase ne6toto koeto go interesuva nqi mnogo sa parite.mersi predvaritelno!!!

#966 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2006 - 02:39 AM

Цитат

zdr.nqkoi 6te mojeli da pomogne?edin moi priqtel si tarsi mnogo spe6no ku4e ot tazi poroda,no nqma nikakva ideq ot kade da vzeme.nqkoi slu4aino ako ima ne6to i znae kade mojem da namerime molq da pi6e,i razbirase ne6toto koeto go interesuva nqi mnogo sa parite.mersi predvaritelno!!!

как така си го търси спешно???Без него не може да диша ли?

#967 Потребителят е офлайн   ANDY Икона

Публикувано: 18 February 2006 - 02:45 AM

emi moje da se kaje!!!prosto mnogo iska ku4e no ako se pozabavi i ne go vzeme skoro tehnite mogat i da se otkajat.oki

#968 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 18 February 2006 - 09:21 PM

Цитат

Цитат

как така си го търси спешно???Без него не може да диша ли?

bravoS
А знае ли за какво става въпрос- какво е това куче И как ще се опряви с него пък и техните като не са навити.....
User's Signature

#969 Потребителят е офлайн   sNaYpErA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2006 - 09:32 PM

Цитат

Дете - иди си, моля те....... Ти не можеш да се справяш със сандвичите си - какво остава с пит кучета!!! n)
Това дете няма ли родители. n)

agalina-много ме дразниш шматко.Ти може да нямаш родители като са те виде ли b) но аз имам.С никакво право недей приказва за тях.И неми е ясна защо постоянно гледаш да се дазниш.Аз спирам с приказките спри и ти. bash

#970 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 18 February 2006 - 09:48 PM

Я!ТОВА ПЪК КАКВО ЛИ Е ?ИНТЕРЕСНИ ДУМИЧКИ.ШМАТКО КАКВО Е ?
ПИТАМ СЕ - ДАЛИ ЩОМ Е ОБЩЕСТВЕН ФОРУМ ,НО СЕ ПИШЕ ЗА УЛТРА СЕРИОЗНИ НЕЩА КАТО АПБТ ( ЗАКОНЪТ ВЪВ ФРАНЦИЯ ,НАПРИМЕР, ТЪЛКУВА ФАТАЛНИТЕ ИНЦИДЕНТИ С ПИТ БУЛ КАТО " ИЗПОЛЗВАНЕ НА ОРЪЖИЕ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ") ,ТОГАВА КАКЪВ Е НЕТИКЕТА - КАК ДА СЕ НАМЕРИ ДОПИРАЛАТА -СЕРИОЗНИ ТЕМИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ОТ ЕДНА СТРАНА И ЧЕТЯЩИТЕ ДЕЦА- ОТ ДРУГА?
ИЗВИНЕТЕ ЗА ОФФ-А.
User's Signature

#971 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 18 February 2006 - 09:53 PM

Цитат

malkia-само да ти кажа незнам кой е този Борис Томов за който ми говориш,но този за който аз ти говоря каза това:Питбула е такава порода,тя няма стандарт-може да е 10 кг маже и да е 60 кг.Най-тежкия питбул ми е 50 кг,но имам и женски по 12-13 кг.
На въпроса който му зададох протеини даваш ли им той каза:Давам им.Дамах им стерол комплекс,витаминиамин.киселини,L-карнитин,инозин задалжтелно.Когато сме на кросове,във финала на подготовката през денн им бия B12 и разни други щуротии.Това каза той.

КАКВО ИМ БИЕШ БЕ ДЕТЕ .КАКВИ СА ТЕЗИ РАБОТИ.....
ВЕРНО - ДА ВЗЕМАТ ДА ГИ ЗАБРАНЯТ НАКРАЯ- НЕ МОЖЕ ДЕЦА ДА ПИШАТ ТОВА И ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ С КУЧЕТА И ДА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ Е НЕЩО НОРМАЛНО!!!КАКВА Е ТАЗИ ЛУДОСТ! КАКВИ СА ТЕЗИ ИДИОТИЗМИ!ГОРКИТЕ ЖИВОТНИ!!!
User's Signature

#972 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2006 - 09:55 PM

Ох, Боже!

#973 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2006 - 10:08 PM

Отново ли започвате a) СПРЕТЕЕ fow Вече става досадно,знаете само да се карате...Понякога има основание за спор ,но вече ставате непоносими...А тази дечурлига някой да я спре наистина a) .Тази порода наистина е за сериозни и най-вече зрели хора...
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#974 Потребителят е офлайн   other Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2006 - 10:16 PM

Цитат

Цитат

Немисля, че едно куче трябва да приема суплементи. Не и ако се гледа за домашен любимец, а ако е за спортни цели бих му давал. Това за 
Б12-то което са му били след тренировка не е правилно. Б12то е витамин, с който се правят цикли, а не се приема като витамин С. Даже и на себе си съм си слагал.Попринцип той е слагал на кучето с една цел:
  Б12 е витамин. Обикновенно се приема с фолиева киселина, за да се разгради по-добре в организма. Но когато се мине нормата за витамина
пр. 15 амупи по 1000гами през ден се получава така наречения стероиден ефект. Така че този си е бил б12 на кучето, с цел да го направи ужасно мускулесто. А и б12-то е един от най-евтините варианти за спомагане развиването на мускулатурата. Е сега който незнаеше що е т'ва да се "друса" куче вече знае.

Ами то кажи речи всичко се прави на цикли каквито и суплементи да вземаш кажи речи ги вземаш се по системи или цикли.Б12 е ХУБАВО да се дава това че имал стероиден ефект са пълни глупости.Просто спомагат за възстановяването това че натрупвало мускулна маса го пиши в дебелите книги но всъщност просто спомага за това а не го прави.За тренировъчно куче просто трябва да се дават такива неща инъче ще клени другия вариант е чрез храната но там работите седят малко по сложно.
поздрави

прилагането на В-12 с фолиева киселина наистина има леко изразен анаболен ( не стероиден) ефект ,но е нож с 2 остриета.При тази тази комбинация се увеличава вискозитетът на кръвта- тя става по-гъста- големият брой еритроцити не са в състояние да оттадат кислорода на клетките и по-бързо се натрупва млечна киселина- настъпва ацидоза!
така ,че имаме малко по-обемна, но тя е експлозивна мускулатура- без издържливост.за да се избегне това се прилагат лекарства, които намалават повърхностно активното съпротивление на еритроцитите ,следствие но което те се пързалят в най-малките капиряли на белия дроб.
предозирането на вит.с- може да доведе до камъни в бъбреците -списание "Twidyl racing".
поздрави.

#975 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2006 - 10:25 PM

АБЕ, КВО ВИ СТАВА НА ВСИЧКИ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bl) bl) fow
Нещо се смахнахте, ама ейде не в тая тема, плиииииииииийссс.

Тука се появяват само некви надъхани пубери(не че доскоро не бях и аз в пубертета, но...), на които им пълнят главите с глупости.Боже, боже направо чета през сълзи как от ден на ден любимата ми порода се затрива.Ето това е най-голямата причина, заради която ще оставя само спомена за прекрасните питове в сърцето си.

Незная какво да ви кажа, може би ще замълча и ще гледам как побърканяците в нашата страна се гаврят безжалостно с породата.
Не ми е ясно защо го ударих на сърцерадирателни речи, но май друго не мога да кажа.

Айде поздрави на всички. cl)
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#976 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2006 - 10:30 PM

то не е от от скоро гавррнето.......аз имам предложения за мъж боксер..супер готин боксер, на който му трябва боксерка, като него, но човеак вика дай да ги пуснем да видим какво ше стане???? bl)
Е ако беше някой който не му пука ще го пусне, а такива много...Поздрави!

#977 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 18 February 2006 - 11:03 PM

Цитат

АБЕ, КВО ВИ СТАВА НА ВСИЧКИ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bl)  bl)  fow
Нещо се смахнахте, ама ейде не в тая тема, плиииииииииийссс.

Тука се появяват само некви надъхани пубери(не че доскоро не бях и аз в пубертета, но...), на които им пълнят главите с глупости.Боже, боже направо чета през сълзи как от ден на ден любимата ми порода се затрива.Ето това е най-голямата причина, заради която ще оставя само спомена за прекрасните питове в сърцето си.

Незная какво да ви кажа, може би ще замълча и ще гледам как побърканяците в нашата страна се гаврят безжалостно с породата.
Не ми е ясно защо го ударих на сърцерадирателни речи, но май друго не мога да кажа.

Айде поздрави на всички. cl)

bagira, това май е no sens...
User's Signature

#978 Потребителят е офлайн   sNaYpErA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2006 - 01:01 AM

Ок спираме да се заяждаме.Само искам да кажа на agalina че тези супелементи и другите глупости ги дава Борис Томов на кучетата си а не аз, прочети да видиш пак какво съм писъл.Аз го питах дали дава протеини на кучетата си и той ми каза това.И аз нямям пит,а имам Стаф.Айде спираме се дотук стига сме се карали drink victoryVVV

Прикачени файлове

#979 Потребителят е офлайн   sNaYpErA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2006 - 01:03 AM

Обърках снимката

Прикачени файлове

• Прикачен файл  200_001.jpg (31.22K)
    Брой сваляния: 208

#980 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2006 - 10:16 AM

NONE
User's Signature

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни