Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#7021 Потребителят е офлайн   krastonoseca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 May 2012 - 03:52 PM

Показване на мнениетоDisasteR, в 03 May 2012 - 03:10 PM, написа:

ушите му нямат нищо общо с това което са на снимките :)

виж сега пичага, ясно си личи от снимките как са му ушите на две от снимките се вижда, аз не те укорявам, аз самия се чудех дали да отрежа мойто, но ето виж например това от аватара ми колко е хубаво с ошички, виж на това момиче Вероника черно-белия пит колко е як с уши, то зависи и от самото куче, ама напоследък срещам хора с питбули и повечето ми казват много съжалявам че му ги отрязох. така се запознах с 1 момче ме срещна с малкия ми пит и ме покани да видя неговия и го питах рязал ли му ги е преди да го видя и той каза "за жалос да". но това си е индивидуално решение въпроса е когато кучето бъде осакатено и нито става по-хубаво, а напротив става странно

#7022 Потребителят е офлайн   DisasteR Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 May 2012 - 10:46 PM

аз те разбирам много добре ;р може и да не са му отрязани много дорбе не знам не ги разбирам толко много но все пак нали на мен ми харесват? :)

#7023 Потребителят е офлайн   Пинпонг Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2012 - 12:30 PM

Показване на мнениетоDisasteR, в 04 May 2012 - 10:46 PM, написа:

аз те разбирам много добре ;р може и да не са му отрязани много дорбе не знам не ги разбирам толко много но все пак нали на мен ми харесват? :)

Пич, въобще не си я разбрал. :wb_052: Тя те обвинява че въобще си отрязал ушите на кутрето , защотото било нехуманно зверско и още простотйи. :ec_117:
Гледам че от скоро посещаваш форома и не си наясно че повечето пишещи тук имат меко казано странно разбиране за света. Потърпи малко и ще прочетеш уникални бисери :ob_173:

#7024 Потребителят е офлайн   pa4anga Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2012 - 01:05 PM

Пинпонг
А бе дивак,ти вярвяш ли си?21 век сме.Кучето не е проекция на х...я!!!Не е важно да е "яко" в очите на пъпчивия му собственик.И ако въобще си наясно-на истенските питове ушите не се режат!!

#7025 Потребителят е офлайн   Пинпонг Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2012 - 04:40 PM

Отрязах ушите само на първия си питбул , през 1997 г. После не съм го правил , но не защото "така е хуманно".
А ти понеже си много в час ще ми кажеш ли защо истЕнските питове са с уши? :tb_195:

#7026 Потребителят е офлайн   krastonoseca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2012 - 02:52 PM

Показване на мнениетоpa4anga, в 05 May 2012 - 01:05 PM, написа:

Пинпонг
А бе дивак,ти вярвяш ли си?21 век сме.Кучето не е проекция на х...я!!!Не е важно да е "яко" в очите на пъпчивия му собственик.И ако въобще си наясно-на истенските питове ушите не се режат!!

и все пак това си е личен избор, това че някой е купирал ушите на кучето си не значи, че не го обича и се грижи лошо за него и обратното...тези работи нямат връзка. факт е че е не законно открай време но има пинизи с които лекарите да го направят - някакъв дефект например пишат и му ги режат, ако иска има начин да ги отреже разбира се, че това не е спирало, но вече стафовете и питовете ги водят на изложби с уши и опашки (а това пък да отрежеш опашката е мн грозно) :) обаче в случая като с пясъчния пит от предната страница е нагледно как може да осакатиш кучето си. аз на мойто му ги масажирам да му ги понаместя, нямам намерение да ги режа.

#7027 Потребителят е офлайн   DisasteR Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 May 2012 - 03:12 PM

на пясъчния пит от предната страница му няма нищо на ушите това че на теб не ти харесват си е лично твой проблем :md_064: само ш те помоля да спреш да го коментираш ... :smile:

#7028 Потребителят е офлайн   Zx9r Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2012 - 08:40 PM

Здравейте, от скоро се интересувам от породата и знанията ми като цяло са доста малко, за това искам да помоял хората които са са с повече знания и опит за инфоамрация. Интересуваме всичко всичко за сивите/сините питбул териери. Тези кучета адски много ми харесват. Има ли някъде развъдници в България за точно такива кучета? При разгледаните обяви, видях само една и то на някаква зоо борса или магазин беше. Това че са такива на цвят засяга ли ги здравословно и като характер, мисля че са доста рядко срещани или може би това е само така в нашата страна? Цветът на очите задължително ли е да е син и ако не е значи ли нещо? Цената им по висока или ниска е от на останалите окраски за породата? Благодаря за отделеното време.

#7029 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2012 - 03:26 PM

постни снимка да добием представа какво точно търсиш
User's Signature

My link

#7030 Потребителят е офлайн   Zx9r Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2012 - 04:58 PM

Ами мисля, че тези са доста добри представители на този вид питбули. До колкото виждам от снимките из нета, белите "чорапи", нагръдник, краска на челото и сините очи са доста отличителен белег за тях. Бeлите ги качвам защото и те много ми харесват :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#7031 Потребителят е офлайн   dubSective Икона

Публикувано: 25 May 2012 - 12:59 AM

Здравейте може ли да ми дадете съвет ? не бях пуснал на правилното место темата мисля

http://forum.dog.bg/...6&#entry1047226

погледнете това за Питбул се отнася моля помогнете :)

#7032 Потребителят е офлайн   maria_d Икона

Публикувано: 18 June 2012 - 11:32 AM

Здравейте , имаме си една малка сладка питбулка , на 11 месеца е , много игрива - само и дай да тича . Всичко е наред - хапва си солидно и вечно е гладна , нещо нормално. Но за момента ни се вижда доста дребна , главичката ни е една тясна все още и се притесняваме дали няма някакъв проблем . Ходихме на лекар и ни казаха , че всичко е наред . Питахме дали трябва да и се дават някакви витамини , но ни казаха , че не е нужно . Храним я предимно с домашна храна - фенери със зеленчуци , но си даваме и гранули от време на време. Знам , че има разлика от пит до пит , но като гледам снимки на други 7-8 месечни женски и нашата е направо малка сравнение с тях.Прикачена снимка
Споделете вашето мнение, моля .

#7033 Потребителят е офлайн   mae Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2012 - 08:24 AM

Показване на мнениетоmaria_d, в 18 June 2012 - 11:32 AM, написа:

Здравейте , имаме си една малка сладка питбулка , на 11 месеца е , много игрива - само и дай да тича . Всичко е наред - хапва си солидно и вечно е гладна , нещо нормално. Но за момента ни се вижда доста дребна , главичката ни е една тясна все още и се притесняваме дали няма някакъв проблем . Ходихме на лекар и ни казаха , че всичко е наред . Питахме дали трябва да и се дават някакви витамини , но ни казаха , че не е нужно . Храним я предимно с домашна храна - фенери със зеленчуци , но си даваме и гранули от време на време. Знам , че има разлика от пит до пит , но като гледам снимки на други 7-8 месечни женски и нашата е направо малка сравнение с тях.Прикачен файл DSC04953.JPG
Споделете вашето мнение, моля .

Моето мнение е че,доктор я е видял и е казал че нищо и няма,ние по една снимка според теб какво кажем кажем,явно имаш някакви колебания,прочети по назад форума и ще си отговориш на много въпроси,лично за мен кучето ти е страхотно
User's Signature

Качена снимка

#7034 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2012 - 10:37 PM

много си е добре кучката , идеална е даже.. няма как да очаквате на 11 месеца главата и да е като на америкън були.. има много хубава нормална питбулска глава , на моя главата му се развиваше до 2рата година , така че имайте на предвид , главата се развива постепенно , имате голяма сладурана да ви е жива и здрава !
User's Signature

My link

#7035 Потребителят е офлайн   Beowulf Икона

Публикувано: 21 June 2012 - 12:36 PM

Здравейте , и от мен :)))
Вече от 2 седмици чета този страхотен форум много ми помага на мен и за развитието на моето Питбулче.
Много се радвам че има хора като вас уважаващи и отнасящи се добре с тези страхотни домашни любимци.
Нов съм и се надявам да се р%

#7036 Потребителят е офлайн   Beowulf Икона

Публикувано: 21 June 2012 - 12:36 PM

Здравейте , и от мен :)))
Вече от 2 седмици чета този страхотен форум много ми помага на мен и за развитието на моето Питбулче.
Много се радвам че има хора като вас уважаващи и отнасящи се добре с тези страхотни домашни любимци.
Нов съм и се надявам да се разбираме добре и да си помагаме взаимно :)))

Ето го нашето, Питбулче ( на мен и на сестра ми ;р)
Казва се, Дейзи на 2 месеца и 17 дена е :))
Майка и се казва, Джеси и е от фамилията Ред Ноуз Фемили :)))
Баща и се казва, Джаспър (накратко Джас) и е от фамилията ''Blue'' :))) ( По данни на човека от който баща ми взе кученцето)
Много е игрива, силна, умна, и добричка :)))
Общо взето много съм доволен от моята, Дейзи много си я обичкам :)))
Ето и нейни снимки:
http://prikachi.com/...04/4920204r.jpg
http://prikachi.com/...72/4920272Q.jpg

#7037 Потребителят е офлайн   pa4anga Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2012 - 06:54 PM

Мхм,ред ноус и за колко парички....само не ми казвай 200лв.Кученцето е много сладко.

#7038 Потребителят е офлайн   Beowulf Икона

Публикувано: 22 June 2012 - 08:44 AM

Ами всъщност не знам, Пич подарък ми е от баща ми :)))

#7039 Потребителят е офлайн   soffito_13 Икона

Публикувано: 23 June 2012 - 11:46 AM

Дейзи! :dog:

#7040 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 June 2012 - 05:05 PM

Искам да попитам някой има ли някакви наблюдения и мнения за този руски развъдник Пит Прайт
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • Последна »