Американски питбул териер
Публикувано: 12 August 2012 - 12:37 AM
mlad6ito, в 12 August 2012 - 12:16 AM, написа:
Човек пак ти казвам,остави го да расте.Тичане да ,но играейки си,натоварвания и пробег сериозен не!Тренировки докато е бебе НЕ,само игра и разходки.
Публикувано: 12 August 2012 - 11:22 PM
Колкото и да е малка тежестта може да навредиш на кутрето..
Пишеш като знаещ човек,а нещо не действаш както трябва,ако товариш кутрето на тази възраст..
Хората не пишат ей така,послушай съветите им
Публикувано: 13 August 2012 - 11:09 AM
ATINA PALADA-DONICHKA, в 12 August 2012 - 11:22 PM, написа:
Колкото и да е малка тежестта може да навредиш на кутрето..
Пишеш като знаещ човек,а нещо не действаш както трябва,ако товариш кутрето на тази възраст..
Хората не пишат ей така,послушай съветите им
Взел съм му пътека, защото много отслабнах и не трябва да правя кардио (тичане), станал съм 87кг...
Иначе тая жилетка още не съм я ползвал, но не мисля, че разходка 30мин. с тежест 400 гр. ще му навреди. То самата тежест е от пясък, вчера притеглих да видя колко точно е. Няма как да се изкриви гръбнака по този начин, а дърпане на гуми и тежести или висене и с предния ми пит след 1 год. почнахме, ще видим тая изобщо може да не иска да тренира така понеже е женска бохемка.

пп2. "кутре" е силно казано, то вече е 17кг.
пп. също така като се прибираме откъдето и да е - пеша по стълбите нагоре винаги

Публикувано: 19 August 2012 - 10:28 AM

Публикувано: 21 August 2012 - 08:57 PM
American pitbull terrier, в 19 August 2012 - 10:48 AM, написа:
Като не искаш да те обиждат не пиши простотии и не се заяждай щото тука си в някакъв форум ама на живо ще ти набият чимберите някъде за това ми се правиш тука на интересен. Каквото повикало-такова се обадило тука не си в ню йорк на манхатан да ти се обяснява 200 пъти културно да престанеш да се заяждаш тука идвам и ти плесвам 2 шамара и въпроса приключва. Аман от а-социални кретени които поради липсата на нормални отношения в "живота" си киснат по форумите да се заяждат. Кой знае какъв си насраняк на живо някакъв 5 килограмов тъпанар. И явно форума ти е доста сложен за ползване има бутон за редактиране стига си писал по 10 поста един след друг и без това всичките ти мнения са пълни простотии поне ги синтезирай на веднъж.

Публикувано: 21 August 2012 - 09:05 PM
ATINA PALADA-DONICHKA, в 21 August 2012 - 09:03 PM, написа:
Той човека еталони си има,разни борсички и тем подобни мелници.
жалко само че е поредния дебил "занимаващ" се именно с нашата порода. Как пък не се концентрираха към някоя друга, после що като ме видят с кучето и хората си мислят че аз съм прост а то ще ги изяде.

Публикувано: 29 August 2012 - 03:30 PM
ето едно интересно клипче от мен. в едната част на клипа има трениране на питбул за самозащита чрез цялостна атака. Умишлено съм оставил моментите, в които кучето получава заповед да спре. Интересното е, че го тренират българи. Накрая на клипа има и малко були-та.

Публикувано: 06 September 2012 - 09:12 PM
https://www.facebook...520424877983067
"На вниманието на бъдещи собственици на питбули, описанието в интернет-обявите "елитни" неозначава клубни. Родословията на клубът се издават лично и носят неговото лого и печат."
"Като отговор на въпросите дали питоподобни кучета ще може да членуват в клуба Ви представям кандидатка за клубно куче. След като успешно премине огледа за разплод, тя ще бъде записана в племенната книга. В случай че не изпълни някой от критериите тя ще остане клубно куче, но ще бъде записана в клубният регистър и няма да бъде допусната за разплод."
"Тъй като се задава период на разгонване БПК, ще се постарае да раздаде възможно най-бързо разрешенията за разплод. Ако сте собственик на женска поискайте непременно да видите разрешението на мъжкият!"
Коя е тази порода "Питбул"?
Къв този "оглед за разплод"? Кви тези "критерии"?
А и се задавал "период на разгонване"! Направо.................................... ....................................ако глупостта можеше да лети , то какви пИрушини щяха да фърчат от тия момци .Мали :ab_041

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 07 September 2012 - 05:59 PM

Публикувано: 07 September 2012 - 08:26 PM
И не се заяждам. Питам.
Но наистина на човек му писва от луди хора.Горките кучета.
"Имайки пред
вид популацията в България не можем да си позволим да говорим за порода с уеднаквен характерен външен вид. Сравнявайки размерите, теглото и други белези Питбулите в България могат да се опишат като интермедиаpен тип."

п.п.Блоираха ме и изстриха

Публикувано: 12 September 2012 - 12:18 PM

Ей го на: Bulgarian Pitbull Club Ако продължава така ще трябва да има ограничения за red nose-овете :-)
неделя в 22:39 · 1
Stefan Stefanov :)
понеделник в 00:46
Stefan Stefanov като и дойде времето ще и намерим хубав мъжкар(ПИЧ) ;)
понеделник в 06:25
аре,сега ще се пръкнат едни ред ноуз ,та нямам думи.Нищо,че от тази кръвна линия почти не са останали кучета в света.Преди няколко години затвори един от последните развъдници.