Американски питбул териер
Публикувано: 08 May 2013 - 12:10 AM
Тъй като забелязах коментар относно ползването на строг нашийник (дали и кога), искам да припомня, че АПБТ е порода, която си има предпоставка да тегли, да дърпа, да бърза пред стопанина, и ако няма изградена силна връзка между кучето и собственика (изяснена йерархия кой е шефа), няма да помогнат нито строги нашийници, нито душачи, нищо. Единствено ефекта би бил като този на снимката.

Публикувано: 24 July 2013 - 01:00 PM
Аз пък да добавя,като кучето няма родословие и не знаеш аджеба назад кой с кво кръстосвал,това означава именно,че не принадлежи към дадена порода.
Едит: Имаше една снимка с 10 броя кучета,които като ги види човек ще каже ,че са питбули,да ама не, направен ДНК тест доказва какви са и ,че част от тях нямат дори 5 % пит.Ако някой се сеща нека да я сложи.
Едит: Имаше една снимка с 10 броя кучета,които като ги види човек ще каже ,че са питбули,да ама не, направен ДНК тест доказва какви са и ,че част от тях нямат дори 5 % пит.Ако някой се сеща нека да я сложи.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 24 July 2013 - 10:09 PM
Не "разбирам" от тази порода.
Просто много ми хареса излъчването на кучката и реших да й споделя снимките с вас.

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
"Модераторите са готини пичове" Lauta
Публикувано: 26 July 2013 - 10:12 AM
https://www.facebook...&type=1&theater тук търсим дом!
П.С LilTed Кучето което си постнала е меко казано уникално! Незнам какво казват другите, но според мен точно така трябва да излежда един истински питбул, стойка, структура, телосложение , идеална е просто.Може да няма доказано довословие но дори в родословието и на 2те федерации няма мярка за височина на питбула има само за килограми, а при нея някой се е постарал да изглежда в перфектна форма като за породата си!
П.С LilTed Кучето което си постнала е меко казано уникално! Незнам какво казват другите, но според мен точно така трябва да излежда един истински питбул, стойка, структура, телосложение , идеална е просто.Може да няма доказано довословие но дори в родословието и на 2те федерации няма мярка за височина на питбула има само за килограми, а при нея някой се е постарал да изглежда в перфектна форма като за породата си!

My link
Публикувано: 26 July 2013 - 11:51 AM
Кучката е била шампионка на IKC ( Italian kennel club) и е италианско развъждане. За съжаление през март е починала.
Само това знам за нея. А самият развъдник може би работи с UKC,но не съм сигурна.
Renella's Red Cash

NGM Pit Kennel
Само това знам за нея. А самият развъдник може би работи с UKC,но не съм сигурна.

Renella's Red Cash

NGM Pit Kennel

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
"Модераторите са готини пичове" Lauta
Публикувано: 26 July 2013 - 03:20 PM
zzverche питовете вече не ги признават над 54 53 сантима по UKC ако се не лъжа,та говори ми
ПП Представи си това куче да е бриид,ще имаме тъй желаните в днешно време питове гиганти
ПП Кучето е хубаво спор няма,но се изкривява представата относно породата.Явно процесът е почнал и е необратим."Всичко е пари" е крилата фраза и подхожда в случая и не само....

ПП Представи си това куче да е бриид,ще имаме тъй желаните в днешно време питове гиганти

ПП Кучето е хубаво спор няма,но се изкривява представата относно породата.Явно процесът е почнал и е необратим."Всичко е пари" е крилата фраза и подхожда в случая и не само....