Американски питбул териер
Публикувано: 08 June 2006 - 04:26 PM
Поздрави.
п.п.То остави ,че породата трябва да ти е в сърцето.Ами и отделните индивиди от една порода са толкова различни. И там същото- само нещо определено ти е вътрешно.Помниш хилядите ни писания с теб и bagira за кой екстериор на пит.
Ако си гледал и двете породи и то дълго ,особено от малки и си се блъскал - тогава можеш да кажеш кое предпочиташ- според твоите нужди за куче ,вида му, характерчето ,връзката ви- сериозни и сложни неща.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 08 June 2006 - 05:03 PM
Публикувано: 08 June 2006 - 05:07 PM

Публикувано: 08 June 2006 - 07:51 PM
Това си е истината за стероидите продават се свободно искаш ли да си назобиш кучето никой не може да те спре.
Стероидите са нож с две остриета.Колкото помгат толкова и вредят.Имайте впредвид обаче че това са лекарства в повечето случай и има от тях който са в помощ на някой хора.Това е.
Всичко е много относително.Иска се познания за да се ползват тия лекарства.
поздрави

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.
Публикувано: 10 June 2006 - 02:08 PM
Публикувано: 10 June 2006 - 02:32 PM
Публикувано: 10 June 2006 - 02:37 PM
Цитат
Така си е много разбира.
Агалина питам,защото незнам англ и нямам речник
поздрави
Публикувано: 10 June 2006 - 02:42 PM
Цитат
FLY,в тази тема няма някой ,който да е повече в час с всички добри и ужасни страни от живота на питовете в родината.Мисля да се съвземеш малко и когато ти отгледаш толкова питове ,колкото и malkia и се сбъркаш ,борейки се с реалността като него- тогава пиши шибаните си мнения!!!Без извинения - мод ,както искаш.
п.п.Бe какво правят в другите форуми с пуберите- ми търпях ,ама и аз имам нерви....
п.п.п.malkia, не им се вързвай ,приятелю.

Публикувано: 10 June 2006 - 04:20 PM
Публикувано: 11 June 2006 - 07:37 AM
Цитат
Ти започна за назобването - malkia просто ти отговори - аз ТОЧНО той отлично знае какво говори за това.
За милото куче - когато ти се справяш години поред с такова "мило куче" като моето - ще слушам с удоволствие съветите ти....
И не знам кой кака, кой не и кой к`во "ти се прави", но ми писна да пълниш темата с глупости!И се дръж с уважение към потребителите, които са я създали и пишат в нея!И пишат не защото ще научат нещо от такива като теб ,а обратното.
Това е последният път ,който ти отговарям и повече не желая да се занимавам с теб.Усерете и тази тема!
Останалите- извинете за офф-а.
Поздрави.

Публикувано: 11 June 2006 - 09:52 AM
Поздрави на всички
Публикувано: 11 June 2006 - 01:58 PM
Тамън почнеме да говориме смислени неща интересни на вички, и току се появи некой дразнител, на който му пълнят главата с глупости и ми чете статийки в интернет по цел ден.
Незнам колко разбира Малкия, но поне вече не е на 16 и отдавна е осъществил "детската" си мечта да има куче-машина (или там както им викате).
За зобенето не ми се говори, щото редовно чувам из квартала кое куче кога и как е умряло,заради зоб.Не можеш за 200 лв да го направиш?!Пфффффффф......... n)
Но малкия е прав за едно и няма две мнения по въпроса- В БГ много малко хора разбират от двете породи, знаят как да ги гледат,развъждат и т.н. Затова има хора като Флай,които все още са "във филма" и незнам кога ще излезнат.
п.с.Ам срещата в колко часа щеше да е, че днес ми казаха че съм до 16.00 на курс. s)

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 11 June 2006 - 02:09 PM
Цитат
Аз имах идея да е около обяд, но не виждам защо да не е привечер. Когато на всички е удобно. Ако искате да не е в събота, а в неделя. Аз съм свободен и двата дни, така че е добре тези които имате ангажименти да изберете часа
Публикувано: 11 June 2006 - 02:43 PM
Виж кво FLY, ти си последния човек тук,който може да ми каже да млъкна.
1во,защото темата аз съм я създала и сме се опитали да я запазим и поддържаме интересна за всички,които пишат.И изведнъж се появяваш ти,некои си Флай на 16 години,който незнае къде го сърби,и си изкарва комплексите в нашата тема.
Искам само да помоля за някакви санкции,защото такава наглост досега тука не е имало.Тва дете говори без никакви задръжки и не се съобразява с нищо и никой.За да я има тая тема и изобщо форума трябва да има уважение и респект.

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 11 June 2006 - 03:29 PM
Смятам че приклучихме въпроса и нее нужен отговор или повече постовое относно това
MOD: FLY, получаваш първото си предупреждение за неспазване на добрия тон. При трето издънване - бан. Дръж се прилично.
Темата е приключена - не ми отговаряй.