Американски питбул териер
Публикувано: 12 June 2006 - 01:51 PM
Аз в неделя от 12 до 19 часа съм на разположение!
Публикувано: 12 June 2006 - 02:43 PM
Аз няма да мога да дойда.Извинявам се предварително за отсъствието си ,но "къщата" пада на моите плещи за блиските няколко месеца.Пишете какво сте решили задължително и знайте че сам твърдо за клуб.

Публикувано: 12 June 2006 - 02:54 PM
Цитат
Аз няма да мога да дойда.Извинявам се предварително за отсъствието си ,но "къщата" пада на моите плещи за блиските няколко месеца.Пишете какво сте решили задължително и знайте че сам твърдо за клуб.
Е- глупости- нали щях да съм ти шофьор в София...Идвай!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 12 June 2006 - 05:42 PM
Може би следващия път s)

Публикувано: 12 June 2006 - 06:45 PM
Ей,можете ли да ми кажете как да научим малък пит да носи предмети например да ляга,сяда и такива неща общо взето.Има ли някаде във форума писано по този въпрос.Или пък някой сайт,че на Стефан (който искаше Зита) му трябва.Научил я е вече на седни,на мясно и дай лапа :)

Публикувано: 12 June 2006 - 06:51 PM
Питовете и АСТ имат по принцип проблем с апортирането.Не че не може да донасят предмети, но по- трудно се мотивират , лесно губят интерес за такава задача.Просто да настоява ,ако много държи.Другото казваш са научили вече.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 13 June 2006 - 03:14 PM
Цитат
Питовете и АСТ имат по принцип проблем с апортирането.
Моята носи!Като и кажа "къде е играчката" или "къде е пръчката" носи ги, лигави ми се, но не ги пуска лесно. Това, че ги носи е въпроса , но не ги оставя, аз например никога не съм искал да дава лапа!
Публикувано: 13 June 2006 - 04:42 PM
Цитат
Другото казваш са научили вече.
Да научили са се b) .Моята Сара носи и като и кажа остави,оставя почти винаги r) .Ама бая съм я гонила из градинките с "Остави".И аз незнам как ама се научи oleeee