Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#2221 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 29 June 2006 - 10:50 AM

обръщам се със зов за помощ - вижте ТУК- ЛИНК това е намерено куче , ако можете да помогнете ще сме ви благодарни

#2222 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2006 - 11:00 AM

Цитат

Потребителят redy освен, че има проблем и иска да ни товари с него и е лъжец.

не исках да пиша по-вече, но да ме наричат лъжец!!!
Беше написала Искам админа да вземе мерки.

#2223 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2006 - 11:10 AM

Бих бил наистина доволен, ако се намери дом с добри стопани за кучката. Нека вземем мерки за това

#2224 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 29 June 2006 - 11:11 AM

ще поема грижата за женската.Вече се обадих.

Bianko отива да я прибере,че аз съм заета.Отива на хотел засега и лечение.Ще сме благодарни за финансовa помощ и търсене на НОРМАЛЕН стопанин.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2225 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2006 - 11:16 AM

Цитат

ще поема грижата за женската.Вече се обадих.

Моите поздравления за теб bravoS А за тия дето си губят кучетата, особено питове и после ги блъскат коли и от сложения наопаки строг нашийник аз си вадя едни заключения..... имам едно пожелание, в което много често се използва думата "майката" NNN

#2226 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2006 - 12:09 PM

А аз защо имам чувството,че това куче скоро е раждало bl)
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2227 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2006 - 12:12 PM

Цитат

А аз защо имам чувството,че това куче скоро е раждало  bl)

И аз това забелязах...
Знае ли се нещо?
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#2228 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 29 June 2006 - 12:25 PM

раждало е но не е скоро - прегледах я

#2229 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2006 - 02:17 PM

Ох,хубаво че няма бебета,защото кой знае как щяха да са a) Но все пак нека не виним собствениците,може да е изтървана...Но както proffit каза

Цитат

от сложения наопаки строг нашийник аз си вадя едни заключения.....

User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2230 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 June 2006 - 03:29 PM

Bianko ми звънна сега.Ходил е да търси кучето, но го е нямало.Ще се обадят като дойде.Но се чудя ако е късно през нощта (хотела ще отвоpи сутринта )- аз не мога да го взема да нощува у нас заради Зорко и той не може ,че Зита ще я сматрафоса...Некви идеи?
User's Signature

#2231 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2006 - 08:56 PM

от къде е това куче?На мен лично ми е много позната, пробвайте с името Етна (ако се появи).Ако отговаря- пишете на лични.
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#2232 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2006 - 10:15 PM

redy тия твойте кучета мисля че съм ги виждал и в друг сайт.Кажи наистина дали си им пускал снимки другаде защото ми направи впечатление че на 1 снимка черното куче имаше белег.Но все пак може да е зрителна измама или объркване ,очеквам ти да кажеш

#2233 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 08:46 AM

Цитат

redy тия твойте кучета мисля че съм ги виждал и в друг сайт.Кажи наистина дали си им пускал снимки другаде защото ми направи впечатление че на 1 снимка черното куче имаше белег.Но все пак може да е зрителна измама или объркване ,очеквам ти да кажеш

Не мисля , че съм пускал снимки някъде.... Иначе съм от Варна.

#2234 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 12:17 PM

Здравеите отново ;)
redy ако си чел темата ще разбереш моите предпочитания.След като ти се участвал в борби с кучета,ти се човек,които по никакав начин неможе да ни вини.
1.Като искам да имам куче от боини родетели,явно искам кучето ми 1 вид да изглежда по 1 начин(Дьлбок елипсовиден грьден кош,гглава клиновидна не голяма и т.н.т,по високо и строино куче, слабо)
2.Когато кучето ми е от такива родители,то е СЬРЦАТО.И тези качества ги имат само питоподобните и те са НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ ХАРАКТЕРАТ ИМ.И ние трябва да ги сьхраняваме.
3.Пит була и стафа имат различни стандарти.Намене лично пит була по ми харесва.
Няма да е лошо освен термините като Register of merit grand champion champion,не научиш и ADBA,UKC.
Аз не виня Колби,Тюдор,Уольс.По онези времена хората са пускали кучета,за да гледат качества,а не да земат парите,както си правил ТИ.По онези времена развлеченията са били други,не е имало телевизори,компиутри и т.н.т.Например Уольс ,вьпреки че се е занимавал с борби,тои е продал нищожен брои кучета,намерил дом на много бездобни кучета.А ако сравняваме сегашните Breeders и предишните,сравнение неможе и да има.
Дано сьм ти отговорил,макар и сьс закаснение,но нямах интернет.

#2235 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 12:31 PM

Malkia,mitaksi,agalina,proffit всички те не са лицемери.Не случаино се мьчат да направят клуб за пит була,за да му покажат добрата страна.
попринцип човек ,който си пуска кучетата на боеве му е през оная работа за тях.Даже ако си чел внимателно,гореспоменатите хора като чуят за бездомен пит веднага се втурват да помагат.Това е 1 от хилядите доказателства,че е малко смешно да ги наречеш лицемери.Няма тяхно дело,което да докажеш,че са лицемери.Ако намериш доказатества ги сложи тук.
Обиждаш ме като говориш глупости за мене,макар и да не ме псуваш или нещо такова.Колко ама колко пьти можеше да пусна 1 от кучетата,които разхождам де се бие нямаш представа.не сьм го направил.Нека не се обиждаме.Поне не слагаи всички тях под общ знаменател!

#2236 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 30 June 2006 - 01:17 PM

Не може да те обиди ,човек занимаващ се с боеве !Игнорирай го. super best
User's Signature

#2237 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 01:22 PM

Цитат

Здравеите отново ;)
redy ако си чел темата ще разбереш моите предпочитания.След като ти се участвал в борби с кучета,ти се човек,които по никакав начин неможе да ни вини.
1.Като искам да имам куче от боини родетели,явно искам кучето ми 1 вид да изглежда по 1 начин(Дьлбок елипсовиден грьден кош,гглава клиновидна не голяма и т.н.т,по високо и строино куче, слабо)
2.Когато кучето ми е от такива родители,то е СЬРЦАТО.И тези качества ги имат само питоподобните и те са НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ ХАРАКТЕРАТ ИМ.И ние трябва да ги сьхраняваме.
3.Пит була и стафа имат различни стандарти.Намене лично пит була по ми харесва.
Няма да е лошо освен термините като Register of merit grand champion champion,не научиш и ADBA,UKC.
Аз не виня Колби,Тюдор,Уольс.По онези времена хората са пускали кучета,за да гледат качества,а не да земат парите,както си правил ТИ.По онези времена развлеченията са били други,не е имало телевизори,компиутри и т.н.т.Например Уольс ,вьпреки че се е занимавал с борби,тои е продал нищожен брои кучета,намерил дом на много бездобни кучета.А ако сравняваме сегашните Breeders и предишните,сравнение неможе и да има.
Дано сьм ти отговорил,макар и сьс закаснение,но нямах интернет.

Ок извинен си щом си нямал достъп до нет, но не и за абсолютно некомпетентните ти мнения!

Ще ти кажа нещо, когато питбула започва да се развъжда според това как изглежда ТОЧНО тогава той не е питбул. Запомнете веднъж завинаги , че това куче се развъжда според това какво може да прави, а не как изглежда! Виждал съм много кучета победители , които нямат нищо общо с твоя стандарт , късо тяло, къси крака, кръгла глава обратна захапка , куче тип булдог, а също и такива с толкова издължено тяло и мускулатура и глава , че приличат по-скоро на ловно куче.
И запомни и друго всички питбули са сърцати, въпросът е КОЛКО ВРЕМЕ.
А точно старите питмени са ги борили САМО за пари!!!

Колкото до лицемерите , още ли не си разбрал кого имам в предвид??
Точно ТЕБ! Само му вижте постовете , интересува се само от литература за бойните кучета и търси връзки с хора гледащи и развъждащи кучета за борби, това е все едно евреин да чете "Майн кампф" и въпреки , че е против холокоста да се възхищава от нацистите за идеята им за чистата раса!
И никъде не съм те обиждал.
А затова , че си имал много възможности да пуснеш кучето си да се бие, но си се въздържал , поздравления bravoS , явно уличните кучета около вас са имали късмет , но колко още ще трае това.............

И накрая пак казвам не слагам всички "под общ знаменател", както казваш, но точно такива като теб, които си взимат само питове от "бойни родители" са си вътре в кюпа и с двата крака.

#2238 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 30 June 2006 - 01:25 PM

Леее- този човек не се спира...Бе няма да пиша едни нeща, че ще ме трие мода dribble dribble dribble
User's Signature

#2239 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 01:30 PM

Цитат

Не може да те обиди ,човек занимаващ се с боеве !Игнорирай го. super best

Агалина , наистина ли смяташ за нормално да търси връзки с кучкари( правещи борби) и да купува кучета от тях и да тръби , че е против борбите!?
На него му е простено, защото много ясно се усеща наивноста на тийн възраста, но ти явно не си вече тийн ( за добро или лошо ;) ) и явно наистина правиш много добро за тези кучета, които обичаш с цялото си сърце 1super 1super 1super .

Поздравявам те за това което правиш!

#2240 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 01:31 PM

Цитат

Леее- този човек не се спира...Бе няма да пиша едни нeща, че ще ме трие мода dribble dribble dribble

Аз ти правя комплименти а ти...... s)

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема