Американски питбул териер
Публикувано: 29 June 2006 - 10:50 AM
Публикувано: 29 June 2006 - 11:16 AM
Цитат
Моите поздравления за теб bravoS А за тия дето си губят кучетата, особено питове и после ги блъскат коли и от сложения наопаки строг нашийник аз си вадя едни заключения..... имам едно пожелание, в което много често се използва думата "майката" NNN
Публикувано: 29 June 2006 - 12:09 PM

Публикувано: 29 June 2006 - 12:25 PM
Публикувано: 29 June 2006 - 02:17 PM
Цитат

Публикувано: 29 June 2006 - 03:29 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 29 June 2006 - 10:15 PM
Публикувано: 30 June 2006 - 08:46 AM
Цитат
Не мисля , че съм пускал снимки някъде.... Иначе съм от Варна.
Публикувано: 30 June 2006 - 12:17 PM
redy ако си чел темата ще разбереш моите предпочитания.След като ти се участвал в борби с кучета,ти се човек,които по никакав начин неможе да ни вини.
1.Като искам да имам куче от боини родетели,явно искам кучето ми 1 вид да изглежда по 1 начин(Дьлбок елипсовиден грьден кош,гглава клиновидна не голяма и т.н.т,по високо и строино куче, слабо)
2.Когато кучето ми е от такива родители,то е СЬРЦАТО.И тези качества ги имат само питоподобните и те са НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ ХАРАКТЕРАТ ИМ.И ние трябва да ги сьхраняваме.
3.Пит була и стафа имат различни стандарти.Намене лично пит була по ми харесва.
Няма да е лошо освен термините като Register of merit grand champion champion,не научиш и ADBA,UKC.
Аз не виня Колби,Тюдор,Уольс.По онези времена хората са пускали кучета,за да гледат качества,а не да земат парите,както си правил ТИ.По онези времена развлеченията са били други,не е имало телевизори,компиутри и т.н.т.Например Уольс ,вьпреки че се е занимавал с борби,тои е продал нищожен брои кучета,намерил дом на много бездобни кучета.А ако сравняваме сегашните Breeders и предишните,сравнение неможе и да има.
Дано сьм ти отговорил,макар и сьс закаснение,но нямах интернет.
Публикувано: 30 June 2006 - 12:31 PM
попринцип човек ,който си пуска кучетата на боеве му е през оная работа за тях.Даже ако си чел внимателно,гореспоменатите хора като чуят за бездомен пит веднага се втурват да помагат.Това е 1 от хилядите доказателства,че е малко смешно да ги наречеш лицемери.Няма тяхно дело,което да докажеш,че са лицемери.Ако намериш доказатества ги сложи тук.
Обиждаш ме като говориш глупости за мене,макар и да не ме псуваш или нещо такова.Колко ама колко пьти можеше да пусна 1 от кучетата,които разхождам де се бие нямаш представа.не сьм го направил.Нека не се обиждаме.Поне не слагаи всички тях под общ знаменател!
Публикувано: 30 June 2006 - 01:22 PM
Цитат
redy ако си чел темата ще разбереш моите предпочитания.След като ти се участвал в борби с кучета,ти се човек,които по никакав начин неможе да ни вини.
1.Като искам да имам куче от боини родетели,явно искам кучето ми 1 вид да изглежда по 1 начин(Дьлбок елипсовиден грьден кош,гглава клиновидна не голяма и т.н.т,по високо и строино куче, слабо)
2.Когато кучето ми е от такива родители,то е СЬРЦАТО.И тези качества ги имат само питоподобните и те са НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ ХАРАКТЕРАТ ИМ.И ние трябва да ги сьхраняваме.
3.Пит була и стафа имат различни стандарти.Намене лично пит була по ми харесва.
Няма да е лошо освен термините като Register of merit grand champion champion,не научиш и ADBA,UKC.
Аз не виня Колби,Тюдор,Уольс.По онези времена хората са пускали кучета,за да гледат качества,а не да земат парите,както си правил ТИ.По онези времена развлеченията са били други,не е имало телевизори,компиутри и т.н.т.Например Уольс ,вьпреки че се е занимавал с борби,тои е продал нищожен брои кучета,намерил дом на много бездобни кучета.А ако сравняваме сегашните Breeders и предишните,сравнение неможе и да има.
Дано сьм ти отговорил,макар и сьс закаснение,но нямах интернет.
Ок извинен си щом си нямал достъп до нет, но не и за абсолютно некомпетентните ти мнения!
Ще ти кажа нещо, когато питбула започва да се развъжда според това как изглежда ТОЧНО тогава той не е питбул. Запомнете веднъж завинаги , че това куче се развъжда според това какво може да прави, а не как изглежда! Виждал съм много кучета победители , които нямат нищо общо с твоя стандарт , късо тяло, къси крака, кръгла глава обратна захапка , куче тип булдог, а също и такива с толкова издължено тяло и мускулатура и глава , че приличат по-скоро на ловно куче.
И запомни и друго всички питбули са сърцати, въпросът е КОЛКО ВРЕМЕ.
А точно старите питмени са ги борили САМО за пари!!!
Колкото до лицемерите , още ли не си разбрал кого имам в предвид??
Точно ТЕБ! Само му вижте постовете , интересува се само от литература за бойните кучета и търси връзки с хора гледащи и развъждащи кучета за борби, това е все едно евреин да чете "Майн кампф" и въпреки , че е против холокоста да се възхищава от нацистите за идеята им за чистата раса!
И никъде не съм те обиждал.
А затова , че си имал много възможности да пуснеш кучето си да се бие, но си се въздържал , поздравления bravoS , явно уличните кучета около вас са имали късмет , но колко още ще трае това.............
И накрая пак казвам не слагам всички "под общ знаменател", както казваш, но точно такива като теб, които си взимат само питове от "бойни родители" са си вътре в кюпа и с двата крака.
Публикувано: 30 June 2006 - 01:30 PM
Цитат
Агалина , наистина ли смяташ за нормално да търси връзки с кучкари( правещи борби) и да купува кучета от тях и да тръби , че е против борбите!?
На него му е простено, защото много ясно се усеща наивноста на тийн възраста, но ти явно не си вече тийн ( за добро или лошо ;) ) и явно наистина правиш много добро за тези кучета, които обичаш с цялото си сърце 1super 1super 1super .
Поздравявам те за това което правиш!