Американски питбул териер
Публикувано: 03 July 2006 - 10:27 PM
Цитат
има пит тигров мъжки.Има и няколко тигрови женски.
Мяркат се и стафове,но не са кой знае какво.
Кажи какво имаш в предвид, че нещо не те разбрах
Мяркат се и стафове,но не са кой знае какво.
Кажи какво имаш в предвид, че нещо не те разбрах
писах на Л.С да не става чат! Да не ангажираме читателите с наши работи.. cheers търся мъжки пит или стафф във младост
Публикувано: 04 July 2006 - 09:57 AM
http://www.youtube.c...&search=pitbull
RozaLiq: Втория клип го трия! Убийства на кучета във форума не се толерират. Въздържай се от линкване към такива клипове!
RozaLiq: Втория клип го трия! Убийства на кучета във форума не се толерират. Въздържай се от линкване към такива клипове!
Публикувано: 04 July 2006 - 11:18 AM
Публикувано: 04 July 2006 - 03:50 PM
Вие като толкова обичате тези кучета, не би трябвало да си заравяте главите в земята, защото такива работи съществуват!!! Щом сте се заели с тази сериозна порода би трябвало да знаете , че не всичко е розово и със захаросани думу нищо не може да се направи! А защо искате да се махне , защото ви смущава спокойствието ли?! Е такива неща съществуват и по-добре е по-вече хора да го разберат! Ще ви напиша част от разговора ми с едно момче , което само чете вашия форум
"niki72 (02:13 следобед) :
Познаваш ли ХХХХХ от Варна, той и във софия беше няколко години
УУУУУ (02:13 следобед) :
НЕ
УУУУУУ (02:15 следобед) :
КАКВО ЗА НЕГО?
niki72 (02:16 следобед) :
той в момента не се занимава активно , това беше 99г. в девня , тогава кучето му падна и той го хвана и след малко се чу изстрел, след това втори, човека който беше с него после разправяше как след първия изстрел кучето изсквичало и куцайки хукнало към него ТОЙ ДА ГО спаси, и той го посрещнал с втори изстрел..................
УУУУУУУ (02:18 следобед) :
:'(
УУУУУУУУ (02:18 следобед) :
ЗАРАДИ ТАКИВА ГЛАВОЧИ НАПЪЛНО РАЗБИРАМ АГАЛИНА И КОМПАНИЯ
niki72 (02:19 следобед) : татъв бих го убил на място ако имах възможност.."
Като го пиша това пак ми се насълзяват очите.
"niki72 (02:13 следобед) :
Познаваш ли ХХХХХ от Варна, той и във софия беше няколко години
УУУУУ (02:13 следобед) :
НЕ
УУУУУУ (02:15 следобед) :
КАКВО ЗА НЕГО?
niki72 (02:16 следобед) :
той в момента не се занимава активно , това беше 99г. в девня , тогава кучето му падна и той го хвана и след малко се чу изстрел, след това втори, човека който беше с него после разправяше как след първия изстрел кучето изсквичало и куцайки хукнало към него ТОЙ ДА ГО спаси, и той го посрещнал с втори изстрел..................
УУУУУУУ (02:18 следобед) :
:'(
УУУУУУУУ (02:18 следобед) :
ЗАРАДИ ТАКИВА ГЛАВОЧИ НАПЪЛНО РАЗБИРАМ АГАЛИНА И КОМПАНИЯ
niki72 (02:19 следобед) : татъв бих го убил на място ако имах възможност.."
Като го пиша това пак ми се насълзяват очите.
Публикувано: 04 July 2006 - 04:08 PM
Не знам какво е това...
не разбирам и смисъла на този цитат от месинджър.
Redy, ние не си заравянме главата, клипа птотиоверчи на правилата на форума, а тук има и малки деца.
За мен това беше ужасно, отвратитерлно, незавсисмо от поуката и хепи енда!
Redy, ние не си заравянме главата, клипа птотиоверчи на правилата на форума, а тук има и малки деца.
Публикувано: 04 July 2006 - 04:23 PM
Цитат
Не знам какво е това...
Ами първо , който е гледал изтрития клип, е забелязал клетките, които вече сигурно ги познавате от "анимал планет" когато конфискуват кучета. А и тези методи ........ ми приличат по-скоро на екзекуция.
И не разбирам методите на тези организации всичко което е питбул да минава под ножа. Сигурно много от вас те гледали как се тества конфискуван питбул дали става за осиновяване, това беше млада кучка дадоха и купа с храна и с една изкуствена ръка удряха до нея и искаха да и вземат храната, само защото си пазеше храната я осъдиха на СМЪРТ!! А иначе беше толкова добра с хората само колкото един питбул може да бъде ! И това е масова практика, ами по-тази логика всички кучета в Бг. трябва да минат под ножа. Това не го разбирам , и това го правят дипломирани "кучешки психолози"!! А за това в клипа, ако някой е разбрал , кой го прави , дали ПЕТА или кучкари, нека каже? Просто имам съмнение, с тези клетки и методи, а това че много организации са форма на усояване на обществени пари е ясно.
А за цитата искам да кажа, че хората СМЕ изроди, едни по-вече , други по-малко. Но наистина някои кучкари си обичат кучетата............ И го написах ......... просто защото страшно ме .......... не мога да намеря точната дума.