Цитат
Цитат
Нарочно не пускам цитат,че стават вече много големи....
Доколкото разбирам под "добри" качества имаш предвид бойни качества....а тези,които нямат "добри" качества, с тези кученца какво става? Те не са ли питбули? Убиват ли ги или ги дават на някой,дето не му трябва чак толкова "добро" куче?
Това с отстраняването на "брака" - тоест убиването на малките кученца , които не отговарят на стандарта за дадена порода е патент на развъдчиците на други породи( не казвам , че всички го правят, но голяма част bash ) За питбула няма значение как ще се роди, цвят , форма , стойка, дори да се роди с един крак или сляп, глух не се "унищожава"-каква грозна дума. Едва когато порасне си проличават качествата на дадено куче, а тези които не притежават дадени качества просто се подаряват, това е масова практика и голяма част от ПО-ДОБРИТЕ ваши кучета носят именно техните гени, преди да се размият в безразборното кръстосване, което правите по критерий-> "красота" worthy .
П.П. ДОбре я ми отговори на въпроса ако аз искам да си взема кученце питбул от къде мога да си взема такова , развъдник или поне някой , който се занимава по професионално с породата....
Подчертавам не искам да е от някой комшия b)
Здраво, Redy.Имах "чудесен ден" и хоп сядам и чета кого - теб и твоите пак същите.Затова ,скъпи любителю на кръв, ще ти кажа нещо един път и завинаги.Ако ще после не бан да ми сложат, ми да не пипам и комп!
Та ето какво. Тези потребители , които се опитваш за кой ли път да дразниш и да предизвикваш с едно и също- НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ КАКВО СА ПРАВИЛИ ДЕДИТЕ НА КУЧЕТАТА!!!БИЛО .ИМАЛО ГО Е.ТОЧКА.Интересуват ни красиви АПБТ от екстериорни линии .Както и другите, които са питоподобни и без родословие!
Ще повторя пак и дано вденеш - НЯМА да се промени качеството на кучетата ,които се развъждат по екстериор ,а не заради боеве.Защото качествата, които трябва да има един истински пит - упоритост ,борбеност, жажда за победа - се запазват чрез тренировки и спорт - там също като в ринг е необходима волята на пита!Не е необходимо да се лее кръв и да печелите кинти от това....
Точка.Повече не желая да се разправям за 100ен път с това.Ако искаш да си лафим за кучета по други въпроси- супер.
Сега хора - да ви докладвам.Та взехме кучето.Оставен е там защото ухапал жената на собственика.Кучо е бял ,с черни уши .Голяма глава ,слабо изразен стоп .По зъбите - 3-4 год.На хотел е .Като си тръгвах ме прегръщаше и не искаше да го оставяме.Кастрираха го.Ще стои и ще ходим да разберем характера.Довечера bianko ще пусне снимки.Моето мнение е - бе красавец!
Та - не идвайте .Първо да видим какъв е .И после ще търсим човек ,защото не e бебе, за което имаше инфо.Ще помоля и другите да идват когато могат ,за да преценим повече хора.Това е.Имах силно питбулски ден- един от изолатора ,един лош сtаф, една бяла лигла с кожното и сега ще изведа Зоро....
А да - в изолатора има и едно тигрово - много странно и красиво куче - средно на размер ,като умалено подобие на фила- бе много особено-супер слабо - за евтаназия в ъв вторник...