Американски питбул териер
Публикувано: 31 July 2006 - 07:22 PM
Много си е харесал Agalina и само я следи с поглед. l)
Публикувано: 31 July 2006 - 10:12 PM
Цитат
Напълно нормално,според мен(поне по мойте наблюдения върху нашите зверчета).

Публикувано: 01 August 2006 - 04:40 PM
С кучетата или без кучетата ще е срещата?
Публикувано: 02 August 2006 - 07:47 AM
Днес имах добро начало на деня.Та ходим си със Зоро - той добричък, седни ,легни ,ред , приятна разходка ... .И изведнъж в тясната алея на 3 метра търчащо към нас куче.Няма на къде да се разминем и аз приклещих кучето си и нещо му говоря, за да му хвана вниманието .Зоро се успокои и за секунди реших ,че ще мине добре.Собственикът на сетера се появява и ...не го вика ,а спира и гледа.Сетерът тогава се хвърля с лай върху нас и ....съответно пита се ядоса.Държа го здраво и чакам да минат .Онова продължава да ни облайва яростно на 1 метър ,а онзи продължава да гледа с интерес!После бавно продължават и точно реших ,че ще се разкарат - сетерът мина отзад и се хвърли!Ей тогава Зорко направо полудя!Знаете сцените - мята се и т.н.Всички минувачи спрели и гледат цирк, а една леля казва :"Тези кучета са забранени ,не ви е срам!"
Може да ми е случвало хиляди пъти ,но пак се разтреперих!!!
Питът беше с намордник-не беше страшно, най- много да отнесе някой зъб от сетера.Но другото беше гадно -значи аз от толкова време се мъча да го възпитавам, да му избия от главата комплексите и страховете от живота му на улицата, и да стане добро домашно куче, разминаваме се добре с други кучета ,вече слуша животното . А заради такиви "изследователи" какво става - малкият е атакуван ,можеше да бъде хапан ,хората гледат цирк ...и питът виновен...който е вързан отвсякъде ...представям си ако беше обратното!Мда.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 02 August 2006 - 02:20 PM
Заек, да знете, че ще имате много хубаво куче. w) Да му говорите и да го гушкате. 1super
Публикувано: 02 August 2006 - 04:19 PM
Публикувано: 03 August 2006 - 09:52 AM

Публикувано: 04 August 2006 - 12:00 PM
Публикувано: 04 August 2006 - 04:03 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 06 August 2006 - 10:07 PM
Както всички сте разбрали,Джо вече е при нас!Страхотен е !!!
Пътуването мина много приятно.Джо през цялото време се чекнеше по мен и се чудеше как да се мушне м/у ръцете ми,че да го гушна.
В момента ми е малко лошо ...Утре може още в по-големи подробности да разкажа.
Джо е много дружелюбен и много ни се радва.За сега сам забелязала 1 проблем(поправим разбира се).Страх го е или от самия вход или от стълбите,не съм сигурна.
След като оздравее и можем да го изкъпем,ще го снимаме какъв е мушмурок.