Американски питбул териер
Публикувано: 21 August 2006 - 06:17 PM
Ehaaa i malkia se poqvi!!! SUPER, kato po pory4ka l)
Mnogo kofti za tigroviq toi e tolkova gotin, napravo e stra6en.A kak se dyrji s hora, kazva6 4e se podava na komadni, no s ku4etata qvno (i normalno za staff) ne se razbira.Mnogo e kofti tva, 4e stoi o6te zatvoren, za6toto kato znam ot kolko malko se travmirat,kolkoto po-skoro go vzeme nqkoi, tolkova po-dobre.
Dano insomnia se spravi sys Zoro, mnogo 6te se radvame
p.s. Agalina, ti mai nikoga ne ostava6 sama-vinagi 6te ima nqkoi pitopodoben pri tebe bravoS super best
Mnogo kofti za tigroviq toi e tolkova gotin, napravo e stra6en.A kak se dyrji s hora, kazva6 4e se podava na komadni, no s ku4etata qvno (i normalno za staff) ne se razbira.Mnogo e kofti tva, 4e stoi o6te zatvoren, za6toto kato znam ot kolko malko se travmirat,kolkoto po-skoro go vzeme nqkoi, tolkova po-dobre.
Dano insomnia se spravi sys Zoro, mnogo 6te se radvame
p.s. Agalina, ti mai nikoga ne ostava6 sama-vinagi 6te ima nqkoi pitopodoben pri tebe bravoS super best

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 23 August 2006 - 09:44 PM
Цитат
Цитат
Ти си заядлив човек с модераторски наклонности! b)
Аз съмн най заядливия в тоя форум, и ти го знаеш, и не ме предизвиквай wink
Хах не го бях забелязала.
Споко днес се прибрах, даже преди няколко часа..... ouu
оff:
като не съм на мой компютър е много сложно тва с БГто. wink

Публикувано: 24 August 2006 - 10:05 AM
Ей тука ме помолиха да туря тия снимки - сами се сетете защо b) :

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 August 2006 - 10:42 AM
Цитат
Цитат
w)
Та ще опитам да поставя въпрос към познавачите по повод прекрасните снимки горе..Може ли АПБТ за живее с други себеподобни?
Та ще опитам да поставя въпрос към познавачите по повод прекрасните снимки горе..Може ли АПБТ за живее с други себеподобни?
Може, ако са вързано достатъчно далеч един от друг b) .
Точно твоето мнение вече разбрахме всички - в друга тема и изтрито впоследствие.
Очаквам мнения от хора незанимаващи се с боеве ,но с опит в отглеждането на питоподобни.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 24 August 2006 - 11:02 AM
[QUOTE=redy,Aug 24 2006, 10:40 AM
Може, ако са вързано достатъчно далеч един от друг b) .[/QUOTE]
Супер снимки! w)
Разбира се че може, въпрос на възпитание. А пък и сега си имаме живи примери с такива добри кучета. b)
А пък redy предлагам да го изолираме от нашите разговори. Такива подстрекатели и "умници" аз лично не допускам в мои разговори.
Може, ако са вързано достатъчно далеч един от друг b) .[/QUOTE]
Супер снимки! w)
Разбира се че може, въпрос на възпитание. А пък и сега си имаме живи примери с такива добри кучета. b)
А пък redy предлагам да го изолираме от нашите разговори. Такива подстрекатели и "умници" аз лично не допускам в мои разговори.
Публикувано: 24 August 2006 - 11:29 AM
Че аз съм сериозен. Аргументите са ми въз основа на живи примери, които живеят в къщи. Зита не напада кучета, ако кучето е добронамерено дори си играе с тях или не им обръща внимание, ако и се хвърлят да я бият, както и при всички останали кучета се защитава.
Отделно аз самия гледам да не се получават конфликати предизвикани от скачащи и лаещи пудели, сетери, пинчари, овчарки и др., които дори не знаят защо се държат така.
Ами Джесата, играе си с абсолютно всички кучета!
Отделно аз самия гледам да не се получават конфликати предизвикани от скачащи и лаещи пудели, сетери, пинчари, овчарки и др., които дори не знаят защо се държат така.
Ами Джесата, играе си с абсолютно всички кучета!
Публикувано: 24 August 2006 - 11:49 AM
СНИМКИТЕ СА СУПЕР!!!
Много ясно,че може.Нали над това работят повечето развъдчици на АПБТ ж момента- социализация, и по-точно поносимост към себеподобни.А пък и когато кученцата са отраснали заедно е още по-добре.
Между другото има един такъв пит в моя квартал.Той е на 4 години и отраснаха с Оскар.Само дето моя си беше див и започна да си се отделя сам, и в последствие да напада мъжки.А тоя Джеро до ден днешен е с цялата глутница в градинката за разходки-НОК,пудели,далматинци,хъскита,ротове и всякакви други.То даже тжа е единственото такова куче при нас.Но при него проблема е,че собственика му много го е смачкал-кучето е страхливо и когато го нападат най-често бяга(което всички знаеме колко е ненормално за един пит.)
Много ясно,че може.Нали над това работят повечето развъдчици на АПБТ ж момента- социализация, и по-точно поносимост към себеподобни.А пък и когато кученцата са отраснали заедно е още по-добре.
Между другото има един такъв пит в моя квартал.Той е на 4 години и отраснаха с Оскар.Само дето моя си беше див и започна да си се отделя сам, и в последствие да напада мъжки.А тоя Джеро до ден днешен е с цялата глутница в градинката за разходки-НОК,пудели,далматинци,хъскита,ротове и всякакви други.То даже тжа е единственото такова куче при нас.Но при него проблема е,че собственика му много го е смачкал-кучето е страхливо и когато го нападат най-често бяга(което всички знаеме колко е ненормално за един пит.)

Публикувано: 24 August 2006 - 12:04 PM
w)
Прикачени файлове
-
post_55_1156412196.jpg (104.42K)
Брой сваляния: 57

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !