Американски питбул териер
Публикувано: 02 September 2006 - 10:22 AM
Цитат
Та ще опитам да поставя въпрос към познавачите по повод прекрасните снимки горе..Може ли АПБТ за живее с други себеподобни?
Здравейте на всички. Аз съм Катя от Пловдив. Първият ми АСТ живя с 2 родваилера и доберман всичките женски. Питбула ми израстна и живя с немска овчарка-и двамата мъжки. Овчарката беше страшно агресивна към хора и животни докато не взехме малкия,7год. нямахме проблеми с тях и 5 котки,но за съжаление пита почина. Сега си взехме АСТ(женски) и чудесно се разбира и с родвайлерките и с овчарката. Имам и 2 деца момчета на 5год. и на 1г.10м. не бих ги оставила да си играят с др.куче освен АСТ и Пит имам им пълно доверие. Или на мен ми се падат все котенца или хората ги правят лоши. Поздрави от Ара,Бела и Сара,а може скоро и Джеси да се пресъедини към нас
Прикачени файлове
-
2fab120d8fae.jpg (95.97K)
Брой сваляния: 50
Публикувано: 02 September 2006 - 10:24 AM
Прикачени файлове
-
post_55_1157022313.jpg (86.75K)
Брой сваляния: 46
Публикувано: 02 September 2006 - 12:17 PM
ТАМ САМ !
Само 1 въпрос.... Къде е Баба Яга ? ;)
Знам едно кафе БАБА ЯГА в Студентски Град... Знам, че къщичката на баба яга е от Борисовата градина като трагнещ след блатото с водните лилий от там по-надолъ надясно от там много направо и се стига до басейна мария луиза и от там през гората... нямам си и на предстажа, хайде моля обяснете ми каде е, Ако до 2-3 часа нямам отговор ще се обадя по мобилния на агалина , дано успее да ми обясни каде е. Ще чакам на всеки 10 мин ще проверявам форума .
Публикувано: 02 September 2006 - 01:41 PM

Публикувано: 02 September 2006 - 03:54 PM
Proffit , ти къде живееш? Мисля, че съм те виждал на стадиона в Зона Б-5, там дето като трагнеш от 3ти блок покрай рампата и се отива на стадиона, дето нощем има осветление (сори за не точното определение, просто не ми е мн познат терена там и тва е което мога да обясня). Човека и кучето мн приличаха на теб преди около седмица и половина говоря... ;) Мерси за картата, ще дойда задължително ! Таман мислех да звъня на агалина, за да я питам. Сет го боли лапата и понакуцва затова няма да ме придружава...
Публикувано: 02 September 2006 - 04:45 PM
Прикачени файлове
-
DSC00157.jpg (98.17K)
Брой сваляния: 50
Публикувано: 02 September 2006 - 05:02 PM
Публикувано: 02 September 2006 - 05:48 PM
Цитат
Цитат
Та ще опитам да поставя въпрос към познавачите по повод прекрасните снимки горе..Може ли АПБТ за живее с други себеподобни?
Здравейте на всички. Аз съм Катя от Пловдив. Първият ми АСТ живя с 2 родваилера и доберман всичките женски. Питбула ми израстна и живя с немска овчарка-и двамата мъжки. Овчарката беше страшно агресивна към хора и животни докато не взехме малкия,7год. нямахме проблеми с тях и 5 котки,но за съжаление пита почина. Сега си взехме АСТ(женски) и чудесно се разбира и с родвайлерките и с овчарката. Имам и 2 деца момчета на 5год. и на 1г.10м. не бих ги оставила да си играят с др.куче освен АСТ и Пит имам им пълно доверие. Или на мен ми се падат все котенца или хората ги правят лоши. Поздрави от Ара,Бела и Сара,а може скоро и Джеси да се пресъедини към нас
Страхотно ,ivamoto! Хубаво, че разказа това. super best р

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 02 September 2006 - 11:07 PM
п.п.note.
Незнам как става, но са премахнати мнения от темата днес! bl)
постове, които съдържаха нищо друго освен приятелство..е здраве да е....
не беше и флъд дори, както и да е живи и здрави.
п.п.п. сники ше има само да ги обработя worthy
Публикувано: 03 September 2006 - 01:31 AM
Цитат
п.п.note.
Незнам как става, но са премахнати мнения от темата днес! bl)
постове, които съдържаха нищо друго освен приятелство..е здраве да е....
не беше и флъд дори, както и да е живи и здрави.
п.п.п. сники ше има само да ги обработя worthy
Ti tuka i dobur den/vecher da kajesh pak shte go istriqt.
Pokajete snimkite da vidim kak ste preakarali

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.