Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#4141 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 19 June 2007 - 12:43 PM

Jordan staffffff, може би е време да осъзнаеш, че кучето, независимо от това дали има родословие или не е за обичане. То е приятел, то те събужда сутрин, с него тичаш, неговото щастие те радва. Това, че дадено куче няма родословие, не го прави ни по малко куче. Обичай го, а другите неща остави назад, дай му щастие и любов, възпитай го правилно и добре - от това по важно няма. Дано успееш !
А кученцето е страхотен сладур ! b)

#4142 Потребителят е офлайн   pitbulldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 June 2007 - 12:51 PM

Цитат

Ами според теб каква е разликата?Надя си мисли така...

Аве пичовчета, Вие не знаете кви кучета имате , а давате акъл....
Преди да пишете мега глупостите, е хубаво поне малко да почетете книжки...

П.П. Кученцето ти е хубавко.... да ти е живо и здраво...!!!
User's Signature

|Y|

www.voininatangra.org

#4143 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2007 - 01:09 PM

pitbulldog, той е дете ... на децата се прощава. Объркан е ... търси начин да изяви себе си и може би да докаже нещо на себе си. Донякъде и ние объркахме понятията му, но той е добро дете и вярвам, че ще се научи, че първото преди всичко е любовта към кучето като животно, неговото правилно отглеждане и възпитание и чак след това идва всичко останало. А и е малък, минава от една крайност в друга много лесно, но .. има добро сърце. Ще се справи.

И още - за едно куче е важно не да бъде шампион на изложба, а да бъде шампион на сърцето на своя стопанин. За него, за кучето, това е най важното и голямо достижение, за което няма съдии, няма рингове, няма правила - то се стреми към това с цялата си кучешка душа, независимо от породата си. Направи така, че кученцето да го почубства, да го усети, да разбере, че то е важно за теб, че неговия ден и всичко най добро за него идва от теб, направи така, че помежду ви да съществува не сляпо подчинение, а доверие, научи се да говориш с неговия език и най важното - научи се да го "чуваш" ... и двамата заедно ще изпитвате единство, което е в основата на общуването с това животно. Тогава ще усетиш какво е това пълно щастие, за което ще ти бъде достатъчен и един негов поглед, едно близване по лицето или една кучешка усмивка ... b)

#4144 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 19 June 2007 - 01:35 PM

Цитат

Цитат

Ами според теб каква е разликата?Надя си мисли така...

Аве пичовчета, Вие не знаете кви кучета имате , а давате акъл....
Преди да пишете мега глупостите, е хубаво поне малко да почетете книжки...

П.П. Кученцето ти е хубавко.... да ти е живо и здраво...!!!

Ами моето куче си го купих от близки,който навиваха наще,че кучетата са порода АСТ.Видях родителите и ми харесаха...Но много тръдно някои може да различава питбул от стафордшир...а особенно ако е от аматйор като мен...Е ако сега трябваше да си взимам кучето-щях да се замисля,да премисля,да огледам обстойно обстановката,състоянието на кучетата относно гений и т.н...
На мен кучето ми харесва.Аз си я обичам каквато си е!Тя има голямо сърце!Много голямо,повярвайте ми!
Относно това с Надя,беше писла една статия,че неродословният стафордшир е напрактика питбул(за това Ви попитах...все пак тя има родословен Амстаф),исках просто КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ от Агалина,която съм сигурен,че може да ми го даде.В крайна сметка се отказах,като ме питат каква порода е кучето да казвам Американски стафордшир териер-кучето ми е неродословно!
Много добре,знам какво ми е кучето...но след като се скарахме с хора-много по компетентни и занимаващи се с АСТ,осъзнах някои неща...
След като говорих със собствениците те ми казват,че малкото е питбул...За това исках компетентното мнение за разликите...Няма какво да се заблуждавам,че кучето ми е една съседна порода,след като нямам дукомент за доказване на противното и т.н...!
Тя е АМЕРИКАНСКИЯТ ПИТБУЛ,КОЙТО ВИНАГИ ЩЕ ОСТАНЕ В СЪРЦЕТО МИ!
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4145 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2007 - 01:38 PM

Цитат

Мислел е, че взима стаф а му е продаден питбул.

Евалата бате!Може би това е най-точното мнение! cheers
Поздрави!
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4146 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2007 - 02:40 PM

Цитат

Цитат

Мислел е, че взима стаф а му е продаден питбул.

Евалата бате!Може би това е най-точното мнение! cheers
Поздрави!

лелеееее по сладко куче от тази порода не съм виждала наистина е много сладко по ми харесва от тези дето ги дърпате от нета bl) изобщо не лечи че има съмнение дали е пит или стаф,много е готино в муцунката w) да ти е жива и здрава bravoS
User's Signature

Качена снимка

#4147 Потребителят е офлайн   pitbulldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2007 - 06:20 PM

Jordan staffffff , гледай си кучето, обичай си го и не се връзвай на акъла на "родословните" хора! "БУЛ" кучетата имат невероятен характер- това е нещото, което ценя най-много у породите! Ква файда да има невероятно родословие, а в същото време да гледа като оФца ! Има много такива, но намен не ми харесват!Ако го обичаш истински, хайвана ще ти се отблагодари стократно!
И един съвет от мен- не се ограничавай с някви клубни форуми.
Чети ..... !

Поздрави с .............

Прикачени файлове

User's Signature

|Y|

www.voininatangra.org

#4148 Потребителят е офлайн   pitbulldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2007 - 07:21 PM

Не мога да разбера ЗАЩО ми се трият постове............!!!!!
Не мога да разбера ЗАЩО ми променят постове, като ми трият цели изречения....!!!Надявам се някой да прояви достойнство да отговори мотивирано!!!!!!!!!
User's Signature

|Y|

www.voininatangra.org

#4149 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2007 - 07:23 PM

ха..и аз искам да попитам същото..относно темата кучешки боеве,където можем да обявяваме зверски клипове и да пишем на съответните части...това е толкова важно...а поста ми се изтри...нали все пак това е форум!Всеки има право на мнение!
User's Signature

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4150 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2007 - 08:16 PM

Цитат

Не мога да разбера ЗАЩО ми променят постове, като ми трият цели изречения....!!!Надявам се някой да прояви достойнство да отговори мотивирано!!!!!!!!!

Без битки и нападки между отделни форуми.
Извинявам се, забравил съм да сложа подписа си при редакцията.

#4151 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2007 - 08:20 PM

Цитат

ха..и аз искам да попитам същото..относно темата кучешки боеве,където можем да обявяваме зверски клипове и да пишем на съответните части...това е толкова важно...а поста ми се изтри...нали все пак това е форум!Всеки има право на мнение!

Не, не може да пускаш клипове с кучешки боеве и няма тема, в която може да се слагат такива клипове. Мястото им не е в този форум. А ако искаш да направиш нещо, пиши на администраторите на въпросния сайт, но тук никой няма да гледа такива неща.

#4152 Потребителят е офлайн   pitbulldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2007 - 08:58 PM

Цитат

Цитат

Без битки и нападки между отделни форуми.
Извинявам се, забравил съм да сложа подписа си при редакцията.

Какви отделни форуми, dog.bg?

С извинение, но АЗ не живея форумен живот...!
Поздрави!
User's Signature

|Y|

www.voininatangra.org

#4153 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2007 - 09:41 PM

Цитат

Цитат

Не, не може да пускаш клипове с кучешки боеве и няма тема, в която може да се слагат такива клипове. Мястото им не е в този форум. А ако искаш да направиш нещо, пиши на администраторите на въпросния сайт, но тук никой няма да гледа такива неща.

Ами нали темата е такава...нали се обявяват такива неща там,за да може Всички да пишат и да се вдигнат както стана и с предните клипове,които бяха премахнати bl)
Малко офф....ама... b)

----------------------------------
Иначе всички Питободобни от сразяващото име Булл са невероятни...
Сега ме сполетя един въпрос...
Едни ''пито-развъждачи-figh....''ми казват...чистият питбул и стафордшир задължително трябва задницата да бъдела по висока от холката...По товяа се познавало дали е чиста порода...
Та за това исках да попитам вярно или не,че за да бъде ''чисто''кучето трябвало задницата да бъде по-висока от холката... bl) По изложбените рингове и на двете породи от чужбина не срещам такова ''чудо'' bl) !
Благодаря предварително за отговора! r)
User's Signature

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4154 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2007 - 05:35 AM

Приятели Довиждане! Около 2 месеца няма да мога да следя зорко темата, отиваме на "гости" на Jordan_Staffffff 1super Ще има снимки!!!

#4155 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 20 June 2007 - 11:08 AM

Цитат

Имам неродословен стафордшир териер-на практика питбул!

Ако стафът е с родители стафове ,дори и да няма родословие - кучето ти е стаф.Не може да е пит.
Разберете, за Бога, че ТОВА СА 2 РАЗЛИЧНИ ПОРОДИ.Макар ,че произличат от общи предци.Различни са по общ, външен вид, по психика и темперамент.Ето това беше добър пример за отричането от стандарта при питовете и развъждането само и единствено по качества за онова...Няма и не може да има порода ,която да няма правила за това как трябва да излежда!!!Не може да казваме ,че едно куче е пит, защото има издържливост, хъс и захапка.Хората питат и се чудят - добре де ,ма каква е крупата ,гръдния кош ,врата ,краката, муцуната и т.н.Те пак - сърце ,та сърце ,аман ..Верно е това е същността - но как излеждат това Сърце??
Питът и стафът се различават по повечето компоненти на тялото си.Имат различен по вид гърден кош, различни линии на гръб и корем ,предгърдие ,поставеност на крайниците и най-вече глава.Като цяло и характерът е по- различен, макар че зависи от отделния екземпляр ,все пак.И не става въпрос за агресивността само.Мога да споря много, как примерно стафът е много по-емоционален и напорст ,с сравнение с пита.Много по-чувствителен .По-невъздържан в реакциите си.Как той има особено достойнство ,което изисква повече усилия ,за да не бъде ранено.Как един истински стаф не понася потискане- питът също но го приема, по различен начин.Има тънкости, които много ясно разграничават характерите на 2те породи.И така трябва да бъде.
За да не бъда погрешно разбрана - аз ги обожавам и двете.Макар ,че стафът е кучето за мен.И много мразя разделението сред привържениците на стаф и пит ,и това ,че едните подценяват, другата, не своята порода.Ето това ме подразни в изречението ,че ако няма документи за произход едно куче значи е пит.Ми не значи.
За крупата - така е.По-високата и мощна задница предполага добър отскок и издържливост.Нещо много характерно и за 2те породи.При стафът тя е по-широка и по-масивна.Но не и ниска.Та определя и до голяма степен характерната линия на гърба.При пита ,който принципно е с по-лека костна конструкция ,крупата е не така мощна и обла .
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4156 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2007 - 12:16 PM

Съжалявам,че не мога да снимам моето куче когато ходи ''отзад'' в смисъл бутовете,защото няма да се види,но аз като оценям безпристрастно още преди да знам за това искам да кажа,че нейните бутове страшно много започнаха да се закръглят,замусколяват-отстрани,от зад изглеждат по-масивни,опашката в началото е страшно надебеляла,и като цяло задницата и е много мощна... 1super
Благодаря за уточнението като цяло...Все още след вчеращтният разговор нашите братовчеди твърдят,че е неродословен стафордшир...
А ето статията по,която се ''водех''преди:
''Nadq&Karma
Администратор:Ще разкажа накратко, в какво аз намирам разликата и как съм чела.По-късно ще сложа и няколко статии.Отначало Стафът и Питбула са били една порода, по-късно през годините са направени две селекции.Стафът става по-скоро изложбеният вариант, при него се набляга на екстериора.Питбулът остава като кучето-боец, там продължава да се държи на издържливостта и злобата към другите кучета.Стафът има определен стандарт, на който трябва да отговаря.За мен питбул-това е стафът без родословие.В някои случаи, разбира се, стафовете без родословие не приличат дори и на питбули.Питбулът има стандарт, но не знам дали е официално признат, като се има предвид, че всъщност Питбулът е непризната от FCI порода, така че няма никакви стандарти за външния вид в обществото, хората все още държат да имат питбули и те да се бият, друго не ги интересува, моля всички СПРЕТЕ БОЕВЕТЕ С КУЧЕТА!
Поздрави''

зА това не разбирах какво и що...водех се по тази статия...а сега нещата са много по различни..сега като чета това мнение се смея,защото нещата са много по различни... oleeee Е,да не Благодаря на всички!
User's Signature

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4157 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2007 - 12:30 PM

Сега мнението ми схте е смесхно отностно правописа, просто ползвам гадния кирилизаТОР! Ние вецхе сме в созопол и се радваме на природата и морето (засега само с поглед, по натам и с "допир") поздрави на всицхки!

b) b) b) b) b)

#4158 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2007 - 10:23 PM

Цитат

Сега мнението ми схте е смесхно отностно правописа, просто ползвам гадния кирилизаТОР! Ние вецхе сме в созопол и се радваме на природата и морето (засега само с поглед, по натам и с "допир") поздрави на всицхки!

b) b) b) b) b)

Така е!Много е готино тук-в Созопол особенно,лятото прекарано със съфорумник,че даже и с кученцето си! w)
Приятно изкарване на лятото на всички...Айде ще се снимаме...!
Поздрави на всички!

---------------
Поздрав с този клип,за всички обичащи породата!
http://www.youtube.c...h?v=ULL1Miiq0YM
100% американски пит!
User's Signature

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4159 Потребителят е офлайн   Peakone Икона

Публикувано: 22 June 2007 - 03:37 AM

значи искам да си купя пит бул ,но имам котарак на година и половина. Пита като порастне ще създава ли проблеми в смисъл да ли ще напада котарака защото той е голяма драка и постоянно се закача?Преди имах Немска овчарка (почина милата s) )която адски много мразеше котки направо ми късаше ръката по време на разходки като види котка , но като зехме котарака веднага си го прие без никакви проблеми и си играеха заедно та дали пита ще свикне и сприятели с него като се има в напредвид че 2мата ще съжителстват още от първата крачка на пита вкъщи? Още искам да попитам като го купувам кутрето за какви белези на породата трябва да следя?

P.S. а дали въобще е разумно да събирам бебе пит с голям котарак ?

#4160 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2007 - 08:54 AM

Jordan_stafffffff ме уведоми за две ЛАЙ*А "занимаващи" се с развъждане на пит бул-и за бой. Т.нар. от мене лай*а си мислят, че като са си тауирали (единият на гърба, другият на гърдите) по един пит бул са страшни! Докъто показвах моят малчо на един приятел, единия "развъдчик" дойде и го видя.

аз и той:

т: Какво е това куче?
а: Пит бул.
т: Ооо и ние се занимаваме с такива кучета!
а: Добре.
т: Ти за какво ги гледаш .. ъъ.. за такова, пазачи ли?
а: За приятели.
т: А ОК, ние ги гледаме за ролки, нали знаеш където се бият.
а: И печелите ли?
т: Да, много.
а: Ми защо сте дошли тук за 300 лв тука?
т: (След кратко мълчание) За разнообразие.
а: Толкова ли сте калпави та с друго неможете да се занимавате?
т: Това ни харесва.
а: Ми щом ви харесва, трябва да си размените ролите с кучетата и да говорим пак.
т: А бе, ти ли ще ми кажеш кво да правя ВЕ?!

Тук се врътна и си отиде. От Ямбол са.

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема