Цитат
Въх, каква идилия :wub:
Изкушавам се да попитам кой е производителя на колибата и синджира на "миролюбивия" Оливър, че да поръчам и за моите - да бъдат и те добре гледани, няма да се излагаме, я! Пък и ако реди бъде така добър да каже откъде да си намеря
такова знаме за отпред, за да бъде комфорта пълен? :rolleyes:
Ееее сега на колиби ли ще се обиждаме ;D, тази не си знае годините, преди 13-14г. съм си я правил сам и още я бива , но защо не показа тази колиба

By
deimi at 2007-10-10
или пък тази

By
deimi at 2007-10-25
а и това дето си го показала е тенденциозно, целящо единствено да ме компроментира пред драгите съфорумци :'(...... а ето същата колиба със знамето от друг ракурс , може да не е красива, но е функционална и топла, а това е най-важното!!!

By
deimi, shot with
FE170,X760 at 2007-10-25
не е толкова зле нали ;)
, но все пак темата беше за типа куче , който ни се харесва или по-точно как трябва да изглежда един пит, нека неприязънта на някои дами към не се излива под формата на злоба във форума , а им предлагам лична среща , да ми дойдат на гости да разгледат кучетата ми , а може и ...още нещо както казваше Катето Евро :wub:.
Инсомния-съгражданко ;), все пак би ми било интересно да чуя твоя коментар за кучетата които съм постнал аз и мелезите , които причисляват към АПБТ :rolleyes: някои любителки на плюшените играчки тук :blink:.
Чакам коментара ти, харесват ли ти кучетата на снимките постнати от мен.