Американски питбул териер
Публикувано: 15 June 2008 - 10:58 AM
MOD: Това е първото ти предупреждение, Лякс-лякс.
Публикувано: 15 June 2008 - 11:59 AM
Цитат

Публикувано: 15 June 2008 - 12:06 PM
евала на всички кадето се опитват да покажат истинската същност на питбула и амстафа,че не са онези свирепи същества който ги представят медиите и псевдо кучкарите по градинките.
Публикувано: 16 June 2008 - 08:20 PM
Цитат
;) точно така ;)

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 17 June 2008 - 03:06 PM
Цитат
евала на всички кадето се опитват да покажат истинската същност на питбула и амстафа,че не са онези свирепи същества който ги представят медиите и псевдо кучкарите по градинките.
1во БЛАГОДАРЯ на "qxqxqx " за подкрепата
И 2рo "истинската същност на пита и амстафа" не е да се търкаля по парковете с пуделите, т'ва вашто е все едно да си вземеш калашник и да стреляш по бирени шишета. Всяко нещо си има предназначение... Не ви казвам да си правите кучетата изроди, но ме вбесява отношението ви към хората занимаващи се с такива спортни кучета. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ ИМАТЕ ТАКИВА ПРЕКРАСНИ ЖИВОТНИ В ДОМОВЕТЕ СИ
МОД: Това е първото предупреждение на боксьора. Прочети внимателно правилата. Второ няма да има.
Публикувано: 17 June 2008 - 05:16 PM
Ти на колко години си ще ме прощаваш?! Нали щото не,че нещо ма баш ей от таквиз като теб породата страда и обикновените граждани които не познават същността на пита остават с грешно впечатление за него.
Точно такива като теб развалят породата и не я ползват по предназначение или не си чел стандарта на пита,а?! ...
Леко си се объркал май във кой век живеем,защото хората в днешно време съвсем нямат за цел да съхраняват и развиват тези качества на пита за които ти говориш.Събуди се.
А и още нещо защо се опитваш да се превърнеш в атракцията на улицата със "страшния" си пит,баш тва подозирам аз? :-

Публикувано: 17 June 2008 - 11:26 PM
като искаш спортуваи.дарпаи тежести,висене,бягане подържаи кучето си във форма направи го красиво и здраво,тогава хората пак ще ти се вазхищават на кучето,а аз лично ще ти благодаря,че си отгледал,тренирал и възпитал едно вироглаво и трудно за гледане в България куче,ако си се захванал с отглеждането на питбули за бой то тва спирачки нема,мога да ти пожелая поне само победи в ринга.
Публикувано: 19 June 2008 - 03:12 AM

.:' SEITYN ':.
Ne Gledai Koli4estvoto,a Ka4estvoto !!!
Публикувано: 27 June 2008 - 07:51 PM
Цитат

Публикувано: 28 June 2008 - 09:33 AM
Цитат
Цитат
..за род. на кое куче става въпрос??

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."