Американски питбул териер
Публикувано: 18 December 2008 - 09:51 PM
Публикувано: 18 December 2008 - 10:08 PM
Цитат
да, кучето се доближава до АДБА типа, но Jordan staffffff това куче има ли издадено от АДБА родословие и ако може да ми отговориш на горните въпроси - кои са родителите и въз основа на какво те са плодени
Надявам се да си напълно сигурен в отговора който ще дадеш, ако отговориш де
Публикувано: 18 December 2008 - 10:11 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 18 December 2008 - 10:17 PM
Публикувано: 18 December 2008 - 10:18 PM
Цитат
Цитат
да, кучето се доближава до АДБА типа, но Jordan staffffff това куче има ли издадено от АДБА родословие и ако може да ми отговориш на горните въпроси - кои са родителите и въз основа на какво те са плодени
Надявам се да си напълно сигурен в отговора който ще дадеш, ако отговориш де
Въз основа на гейм...НЕ съм за БИТКИТЕ,но специално при този екземпляр,това е истината...кучето също участва в кървавия спорт,само че за него се полагат грижи,сравнени с подготовката и качеството на тренировка и ЛУКС в живота му на Майк Тайсън...

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 18 December 2008 - 10:59 PM
Зацикляме все в едно и също ,колкостотин страници .АДБА или ЮКК ?Запазване по гейм или алтернатива ? Толкова ли е трудно да разберем, че всъщност едни хора правят с кучета това ...гейм, блябля ,чиста кръв ..ПРОСТО ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ НЯКОИ ,въртят залози ,а многочисленото странично общество ,което не е бърсало кърви и ако случайно попаднат в инцидент и се омажат с кръв, сигурно ще изгубят звук и картина ,но се дървят по форумите и многознаят .Стига с тези боеве и с тези геймове.На чужд кучешки гръб е лесно
Декларации ,че не бил за битките, но нали- к`ви грижи тамо получавалии..Друг пък търси под вола теле.Дано мине,дано стане ,да има шанс да ги опаделят възлюбените загрижени за расата "спортисчета"..най-вече за паричките си загрижени..А АПБТ дано има бъдеще.В ръцете на хора, които не са кръволоци.Все по-малко го вярвам .Но се надявам.Все по-малко.

Публикувано: 18 December 2008 - 11:11 PM
[quote author=Derrty link=topic=7922.msg547018#msg547018 date=1229630920]
[quote author=Jordan staffffff link=topic=7922.msg547008#msg547008 date=1229630150]
.кучето също участва в кървавия спорт,само че за него се полагат грижи,сравнени с подготовката и качеството на тренировка и ЛУКС в живота му на Майк Тайсън...
[/quote] ....

Публикувано: 18 December 2008 - 11:27 PM
Как породата е просъществувала до днес???С лежане в леглото ли или ти я създаде?
Кое нещо в днешно време не се прави за пари???
Аман вече от Майки Терези...

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 18 December 2008 - 11:39 PM
Цитат
Как породата е просъществувала до днес???С лежане в леглото ли или ти я създаде?
Кое нещо в днешно време не се прави за пари???
Аман вече от Майки Терези...
Просъществувал е АПБТ до днес по ред причини ,различни от киноложки такива- имам предвид, че гейм развъждането се прави единствено и само заради печалби от залози .И пак и пак , пак ще попитам - ако съвременното общество не удобрява кървавите забавления за едни и печелене на пари от кучешки животи за други, и това противоречи на общоприетия морал, то кое ще е Причина да се запази таз` порода ?За какви начини на "правене на пари" неглежирано и лежерно си пишеш тука ,"в днешно време", се едно става въпрос за нещо ежедневно ,нормално..а не за нечия смърт и болка!
п.п.Последните ти две изречения са като кофти изпускане на нерви.А ако греша - значи изводът е по-така....неприятен.не за мен.
п.п.п.Не е необходимо И не е достатъчно да се обръщаш към мен ,за да си пиша мнението във форума по темата .Не е необходимо да слагаш няколко емотикони с блъскаща се глава.За майкататереза- ма хептен- но там вече е въпрос на манталитет.не моя.

Публикувано: 19 December 2008 - 12:16 AM
Вземи се във ръце най-после,крайно време е човече!!!Всеки сам избира какво да харесва!Ти ако ще и куцо магаре си вземи за домашен любимец,това си е твоя лична работа,разбра ли!Хайде със здраве!
Публикувано: 19 December 2008 - 12:18 PM
Да на всички беше ясно, че кучето което посна Jordan staffffff е гейм, но аз няколко пъти го попитах има ли това куче АДБА родословие и вече няколко поста явно избягва въпроса, защото кучето няма адба родословие и на фона на това което е написъл:
Цитат
Цитат
Цитат
Нали като се говори за порода тя ТРЯБВА да се запази чиста.Единствената чистота се запазва,че оригиналните педигрита заверени в дадени организаций в ПЛЕМЕННАТА КНИГА!
изцепва "истинският АМЕРИКАНСКИ ПИТБУЛ ТЕРИЕР"
Както казах, Да за мен това е АПБТ, за мен не е толкова важно подпечатаното и подписаното родословие, но неговото становище или аз не мога да го разбера или и той не е наясно със себе си.
Поздрави...
Публикувано: 19 December 2008 - 12:39 PM
Цитат
Всеки сам избира какво да харесва!
Поздрави.

Публикувано: 19 December 2008 - 02:04 PM
Цитат
Да на всички беше ясно, че кучето което посна Jordan staffffff е гейм, но аз няколко пъти го попитах има ли това куче АДБА родословие и вече няколко поста явно избягва въпроса, защото кучето няма адба родословие и на фона на това което е написъл:
Цитат
Цитат
Цитат
Нали като се говори за порода тя ТРЯБВА да се запази чиста.Единствената чистота се запазва,че оригиналните педигрита заверени в дадени организаций в ПЛЕМЕННАТА КНИГА!
изцепва "истинският АМЕРИКАНСКИ ПИТБУЛ ТЕРИЕР"
Както казах, Да за мен това е АПБТ, за мен не е толкова важно подпечатаното и подписаното родословие, но неговото становище или аз не мога да го разбера или и той не е наясно със себе си.
Поздрави...
Кучето има АДБА родословие,но не считам за нужно да обсъждам с теб...

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 19 December 2008 - 02:05 PM
Цитат

Публикувано: 19 December 2008 - 09:22 PM
Цитат
Bulldogmen, все едно да кажеш, че харесваш дебели жени, това май си беше някакво психическо отклонение, не мислиш ли? Хубаво показваш какво харесваш, но според мен лично се заяждаш и правиш напук. Ясно е, че с този пост целиш само да разбуниш духовете, пък и успяваш, хвала, поне да живне малко форума. На мен лично дебел питбул ми прилича на морска крава, все едно да кажеш, че повече ти харесва плешиво чао- чао, или шаршей с липосукция, или ротвайлер с розово чоко, като онези кученца, които обикновено ги кръщават Фифи и им слагат подобен аксесоар( съжалявам за некомпетентността си относно породата). Нали целта уж на тия хора, които се борят за утвърждаването и признаването на породата е да направят единен стандарт за нея. Е това май не се вписва в опитите. Съди ме ако искаш за мнението, но това е все едно да кажеш, че човек би живял по- добре и би се харесвал повече с наднормено тегло и затлачени от висок холестерол артерии. Ти лично коя предпочиташ- Адриана Лима или Марта Вачкова? Изинявай, но ако ще се заяждаш, смятам да ти подам и аз малко- дебел питбул е като немиришещ булдог! А и чироза е делокатес, докато лоената топка с косми, май не е?!
Публикувано: 20 December 2008 - 12:43 AM
www.youtube.com/watch?v=8gDDJUuAxd4&feature=related
И честно ,какво лошо има да харесваш пухкави дами ;D ;D ;D ;D ;D...