Публикувано: 31 October 2005 - 12:16 PM
за съжаление пове4ето собственици на ку4ета, особено на пит, не се интересуват много от бъде6тите притежатели на някое от техните ку4енца.те просто гледат как да се оттърват от него.
аз съ6т не познавам моми4ето, което иска пит, но аргументи като-вси4ко ми харесва в пита ,
не са достатъ4ни.
трябва да има6 опит, време, и много сили (особено за моми4е), за да се справи6 с такова ку4е.
тук в квартала ве4е много моми4ета имат пит или стаф, хора които до сега не са имали ни наи-малка представа за такова ку4е.резултатите са-ку4ета, които немогат да се контролират и множество инциденти.
неискам никои да обиждам, говоря по принцип.
и от ли4ен опит-бях на 14 когато си взех пит.макар многото ми усилия,само от едно сбиване ку4ето стана агресивно към мъжки, а по-късно и към някои женски.много ми бе6е трудно да се справям с него, за6тото е много силен.слава богу не съм имала фатални инциденти, за6тото го познавам добре.
Ин4е аз много се кефа на тва мом4е, за6тото ку4ето му е наистина много социализирано.но за съжаление не вси4ки питове са такива.
ако моми4ето си вземе пит, се надявам да се справи с него и да няма никакви проблеми. r)

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!