Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 321
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#6361 Потребителят е офлайн   pepomitov Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 October 2009 - 07:55 PM

Някои по нагоре беше писал как може да си избирам куче по снимка сори брат ама не го права тва ;) просто се интересувам от чистокръвен питбул редносе които да е от цветовата гама на снимките и да бъде с подобна физика,интересуват ме хубави кучета а не някфи изсъхнали умършавяли питбули искам хубаво здраво и красиво куче.Не ми трябва за битки просто искам да знам че имам верен другар :) и че никои няма да ми припари до двора хахаха а относно американ булли кучетата са много готини и много бих искал едно такова но в България просто няма такива кучета а и цените им са от 4000$ нагорее :) тка че моля някои ако има хубави кученцаа (интересува ме мъжко бебенце) нека ми пише и да качи снимки излишнии тъпи коментари няма смисъл от тях ae_085.gif

#6362 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2009 - 08:17 PM

Цитат(pepomitov @ Oct 9 2009, 05:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Някои по нагоре беше писал как може да си избирам куче по снимка сори брат ама не го права тва ;) просто се интересувам от чистокръвен питбул редносе които да е от цветовата гама на снимките и да бъде с подобна физика,интересуват ме хубави кучета а не някфи изсъхнали умършавяли питбули искам хубаво здраво и красиво куче.Не ми трябва за битки просто искам да знам че имам верен другар :) и че никои няма да ми припари до двора хахаха а относно американ булли кучетата са много готини и много бих искал едно такова но в България просто няма такива кучета а и цените им са от 4000$ нагорее :) тка че моля някои ако има хубави кученцаа (интересува ме мъжко бебенце) нека ми пише и да качи снимки излишнии тъпи коментари няма смисъл от тях ae_085.gif

Хубаво, ама ти не взимаш кучето, каквото искаш да е, а си взимаш едно неизвестно- каквото напарвиш с него, това ще му се отрази и външно и най- важното- вътрешно. Взимаш един бял лист и ти рисуваш по него, това дали ще постогнеш желаното, зависи от това колко добър художник си. Наистина щом искаш кучето ти да изглежда по определен начин, то явно наистина си по- впечетлен от снимката, а не от това, което се крие в сърцевината на това животно. Няма значение външнят вид и "хубави кучета а не някфи изсъхнали умършавяли питбули искам хубаво здраво и красиво куче" е кучето на снимката или на съседа или на когото и да е било, а твоето пеленаче, което извършва непрестанно физиологични нужди, не те слуша, скимти като остане само, и всично това, съпроводено с още куп проблеми, докато не ти писне и не го зарежеш, е реалността, другото е фантазия. Това, което виждаш на тази снимка са професиолани успехи, на хора, за които кучето им да изглежда така е бизнес, дали легален или не е друг въпрос, просто тази външност, която те е грабнала така представлява- сума пари за хубава храна, тренировки всеки ден (не само неделя), лишения за теб самия, спазване на график (удобен ти неудобен, ако искаш съвършенство това е, няма празно) и най- важното- умения. Честно казано желанието ти не е нищо различно от това на всеки, който си пада по тежкарството, а ако кучето ти не стане такова? Какво ще правиш тогава, не мога да ти гарантирам, но на 80% съм сигурен, че дори и да си намериш това, което искаш няма да постигнеш резултатът, който желаеш! Извинявай че звуча малко краен, но мисля, че си нямаш много представа какво точно искаш, поздрави и успех в търсенето, макар че тък няма да намериш това, което искаш! Имам стафордширски териер, нещо много подобно на породата, която си избрал, никога не съм слагал външният вид на преден план, не ме интересува как изглежда кучето ми, докато не се научи да ме слуша, докато не си паснем, докато не успеем да създадем синхрон, а това е най- трудното, спокойно, другото също е много трудно!

#6363 Guest_Mataka_*

• Група: Гости

Публикувано: 09 October 2009 - 09:40 PM

Стига сте плашили човека тои ще си взима куче не стадо антилопи

#6364 Потребителят е офлайн   pepomitov Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 09 October 2009 - 09:58 PM

ab_041.gif братле аз затова искам малко куче да взема за да мога да съм постояноо с него,да може да свикне с мен да ме слуша и обича.Аз ще го гледам добре това куче не го зимам за гъзария ще го тренирам и тем подобни тка че не си мисли че искам да бъде само красиво но тъпо,искам да бъде здраво и хубаво пък аз ще го направя добре дресираноо и мускулестоо tf_176.gif te_138.gif

#6365 Потребителят е офлайн   aak1983 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 October 2009 - 11:34 PM

Всеки човек избрал дадена порода куче малко или много се е водил от външния вид, все пак от пинчер до дог има голяма разлика нали? Предполагам че pepomitov не е виждал на живо много кучета като това на снимката (незнам дали има точно такива големи и напомпани в бг , аз лично - не ) и затова я е постнал тук за да може да обясни по добре точно какво иска.... Упех с търсенето и дано скоро ни зарадваш със снимчици :)
User's Signature

ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ - А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ !

#6366 Потребителят е офлайн   pepomitov Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 10 October 2009 - 03:44 AM

Цитат(aak1983 @ Oct 9 2009, 11:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Всеки човек избрал дадена порода куче малко или много се е водил от външния вид, все пак от пинчер до дог има голяма разлика нали? Предполагам че pepomitov не е виждал на живо много кучета като това на снимката (незнам дали има точно такива големи и напомпани в бг , аз лично - не ) и затова я е постнал тук за да може да обясни по добре точно какво иска.... Упех с търсенето и дано скоро ни зарадваш със снимчици :)

здравей значи веднъж видях такова куче в бг и супер много се изкефих и от тогава немога да спра да мисля за този пит. А относно снимки ги качих за да покажаа горе долу към какво кутрее съм се насочил ab_041.gif веднага щом намеря ще кача снимки af_089.gif

#6367 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2009 - 07:41 AM

Виж братле,много ти се радвам на всеки пост smile.gif но още повече се радвам на това,че си ''виждал'' такова куче в България,защото още няма дани за истинско були.
А ако искаш питче ''редносе'' първо разцветката е редноуз/с,второ ако искаш такъв тип,най-добре си вземи ам-були от Америка (или Холандия - по-близко).ЕДно куче дори и да е красиво в никакъв случей не е тъпо (това най-вече се отнася за хората ab_041.gif ).
Има полза от всеки пост,дори и да е ''тъп'' ae_085.gif md_064.gif

ПП.Мисля,че ще е хубаво,ако пишеш грамотно.НАй-вече,ако бг изписваш България или поне Бг wb_052.gif

smile.gif
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#6368 Потребителят е офлайн   Nomad Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2009 - 12:34 PM

Не разбрах защо тия мелези тип хълк били много добри работни кучета според lilted .
Не видях и да скачат толкова много . Вижте състезания по скокове на питбули на стена и ще видите разликата е в пъти .
Тази добавка ми стана интересна и ако някой има повече инфо за нея нека сподели . Ще съм много благодарен .
pepomitov - за критерия "добре дресирано" куче нема да нацелиш много добре питбула . Добре дресиран питбул могат да направят малко хора в бг и с поне няколко приятели с кучета които да ти съдействат за обучението . Според мен смени породата . Едно дого ще ти свърши по-добра работа .

#6369 Guest_Mataka_*

• Група: Гости

Публикувано: 10 October 2009 - 01:23 PM

Пича си е харесал такова куче нека си вземе такова стига сте го разобеждавали накрая някои ще му каже не ти трябва куче "вземи ми си морско свинче и го назобаи с анаболи знаеш ли кво е яко"

#6370 Потребителят е офлайн   aak1983 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 October 2009 - 02:37 PM

Цитат(Mataka @ Oct 10 2009, 11:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Пича си е харесал такова куче нека си вземе такова стига сте го разобеждавали накрая някои ще му каже не ти трябва куче "вземи ми си морско свинче и го назобаи с анаболи знаеш ли кво е яко"

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Верно си е
User's Signature

ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ - А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ !

#6371 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2009 - 02:48 PM

http://www.oldfamilyrednoses.com/
User's Signature

My link

#6372 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 07:15 AM

Цитат(Nomad @ Oct 10 2009, 11:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Не разбрах защо тия мелези тип хълк били много добри работни кучета според lilted .
Не видях и да скачат толкова много . Вижте състезания по скокове на питбули на стена и ще видите разликата е в пъти .

ЗАщо за мен са толкова добри работни кучета ли? Ми просто разгледах някои неща с були на работа,''поговорих'' с г-н Лор относно тази тема,позаинтересувах се и се оказа,че този Хълк е толкоа добро работно куче,колкото и всяко друго. ae_085.gif
User's Signature

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

#6373 Потребителят е офлайн   g_sidera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 08:27 PM

ако ти харесвват големи питове подобни на були борко томов в поморие има..... smile.gif

#6374 Потребителят е офлайн   pepomitov Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 08:31 PM

g_sidera как мога да се свържа с него?

#6375 Потребителят е офлайн   pittayson Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 October 2009 - 07:52 PM

тайсан във парка
Прикачена снимкаПрикачена снимка
Прикачена снимкаПрикачена снимка.

#6376 Потребителят е офлайн   g_sidera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2009 - 01:11 PM

бих ти помонал но съм доста дале4е от БГ. трябва да отиде66 до поморие или да търси6 някои познат там .... smile.gif smile.gif УСПЕХ

#6377 Потребителят е офлайн   georeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 October 2009 - 09:29 PM

#6378 Потребителят е офлайн   Nomad Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2009 - 02:59 PM

Тоя тайсън много голем бе :) . Да не го храните с телета :)

#6379 Потребителят е офлайн   zahoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2009 - 07:08 PM

Тоя Тайсън е много по-близко до Американско Bully, отколкото до Пит !

#6380 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 21 October 2009 - 07:14 PM

Цитат(zahoo @ Oct 21 2009, 05:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Тоя Тайсън е много по-близко до Американско Bully, отколкото до Пит !

Щом казваш ab_041.gif af_089.gif pittayson явно са те излъгали,че кучето ти е от родители - питбули ab_041.gif
User's Signature

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 321
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема