Цитат
А канадски вълк ? Не може да не си чувал за тази уникална порода, с която се оприличава всичко черно немско овчарско подобно куче ...
Чувала съм, чувала съм...Върви в комплект с твърдението, че най-добрите НОК се получават от такива + обикновени НОК...Беше на мода преди време да се проверява тази теория.
Що се отнася до:
Цитат
Да не говоря за тези, които приличат ... не можах да убедя едни хора, които имат самоед, че моето куче е самоед !!! ...
Ми прави са си хората. А бий си главата в стената сега, като не си си купил "истински"...Да беше поразгледал магазините поне! Сам си си виновен! b)
P.S.Добре, че ми подсказа подобна възможност! Мой познат ще си внася санбернар, а е много докачлив. Ако вземе някой да му каже, че неговото куче не е от тази порода, ще стреля на месо. Не толкова заради парите, колкото заради манастирът, до който ще се пробва да се добере, като се затопли времето. Пък той хич не обича да се ориентира с карта и компас.
Mad_Max- "На себе си прилича Лилит..." b) b) b)
Не, че описанието, което си дала, не ми смрази усмивката де. Що се отнася до изреченията в стил-"Хайде да ги борим", лично аз процедирам така. Веднага се съгласявам , при условие, че докато моето куче се бие с неговото, той ще се сбори с половинката. Пък мъжо не случайно го храня добре в къщи...
Сподели и твоят отработен модел. Макар този да ми върши чудесна работа, не е лошо да имам резервни варианти, ако "противникът" ни изненада! b)