Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 20 August 2008 - 10:05 AM
Публикувано: 20 August 2008 - 10:09 AM
Цитат
Евала нема лошо ама защо скачате и не признавате срещу другите дето не са като ваще

Публикувано: 20 August 2008 - 10:15 AM
Цитат
Цитат
Евала нема лошо ама защо скачате и не признавате срещу другите дето не са като ваще
Скача се според тоягата дето ти я размахват ;)
Публикувано: 20 August 2008 - 10:21 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Скача се според тоягата дето ти я размахват ;)
Вината е и у двете страни. И нема да се опраим никога.
И моите двете мастии братчеда ги влачи с овцете кога съм на работа ама не им викам работни щот само се влачат след стадото без нищо да праат ;)

Публикувано: 20 August 2008 - 10:25 AM
Публикувано: 20 August 2008 - 10:30 AM
Публикувано: 20 August 2008 - 10:37 AM
Цитат
Еи неам нищо против хората а още по малко към кучетата
И аз съм гледал стока овце крави кози прасета секакви, и знам колко е трудоемко а фаида нема за това се и отказахме. Ама това не ми пречи да гледам кучета и да си ги защитавам като казват че не били работни немали качества за нищо не стават.

Публикувано: 20 August 2008 - 10:46 AM
Цитат
Това платена реклама ли се явява?
Франсето ти кааза че си мнооого зелен и заблуден. :o За каква порода става въпрос, след като такава порода ИЗОБЩО НЯМА. :rolleyes:
Или ти и това не знаеш. :huh:
За какви опити да се съхрани нещо което го няма (порода) става въпрос.Тук се виждат така наречени каракаценски смески между овчарски кучета с бернари, кавказки...и какви ли улични превъзходни. :->)
Че с безхаберието си и хаборигенни ги наричаш. :huh:
Публикувано: 20 August 2008 - 10:53 AM
Публикувано: 20 August 2008 - 10:57 AM

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 20 August 2008 - 11:04 AM
Публикувано: 20 August 2008 - 11:11 AM
Публикувано: 20 August 2008 - 11:11 AM
Цитат
А бе ей. Що четете Евангелието като дявола бре. Тука има двама трима дет са доказаха кату пълни головодници, търсящи интригата. Още пет-шес дет са праят на ударени ма май ша излези, чи наистина нещу им хлопа в тиквити.
Тук и нов играч са появи и той отворян кат врата на кенеф.
Данди, тебя та слагах на малку по-високу ниво, ама праиш струваш, под маската на прямотата и пряката заинтирисованост единствино от качествата на кучатта, се гледаш да ухапиш. Знам, чи мойто мнение ни та интирисува. И за кво да интирисува мнение на кукушкар дет няма кво да придложи, освен да пита и като не мой да му са отговори на въпросити да гу сложат в кюпа на заяждащити са.
Питам ей тоз новопоявилия са каун там с някакви циври зад имиту си.
Абе, зелник ти колку пъти пручети да съм казал някъди вашти каракачански и нашти БОК.
За меня няма ни нашти, ни вашти.
За меня има въпроси без отговор и искам техния отговор.
С постояното повтаряне на едно и същу ша ма накарати да замязам на вас головодници, дет колкуту и да ви гу набиват, се ващу си знаити.
Хайди да та чуя тебя каун, щоту големити играчи дет са фъчкат тука не отговарят, а тез дет си мислят чи са нещу и си слагат титли да си задоволат душевнити пирверзии ги няма никакви.
1. Айди каун, покажи едно кучи от сичките ей тука (само едно) и докажи, чи туй кучи й Каракачанско.
2. Кату успеш да придставиш дуказателства, че той и кучито на каракачените, дет са са появили тук преди 500 години и то са й запазилу автинтичну по думити на един друг головодник кат тебя дет са кефи да му викат Отговорник по силекцията мини към втората стъпка:
- убясни гулямуту разнообразие между сичкити дет ги нацвъках тук, пък и не саму аз.
- убясни кво й каракаченското на е тез дет гулемити наши умници набутаха на амириканцити да ги купят и да си мислят чи имат каракаченски кучета.
3. Убясни кък стана тъй, чи тоз дет са фъчкаши, чи каракаченското кучи произлиза от тибетския мастиф, ся било доказану чи й по-стару от тибетския мастиф.
4. Убясни как пуродата бе регистрирана в Американския кенел клъб, пък посля са указа, че туй не е вярно.
5. Убясни как пуродата бе регистрирана в някакъв си друг амирикански клуб, дет са указа, чи такъв въобще не сущиствува.
6. Убясни как пуродата била дипозирана в FCI, пък са указа чи там вобще ни са чували за таквоз нещо.
Знаиш ли ощи колку многу убясни мога да ти отпера. Ако туй убасни бяха камъни, можех да та меря с тях от тук чи чак до Каракачания.
А земи са свържи на лични с истинскити интриганти да ти напълнят канчиту с нова автинтична инфурмация и припкай тук да са показваш колко си отворко.
Публикувано: 20 August 2008 - 11:12 AM

авто-мото-вело-фото-теле-радио-любител
Публикувано: 20 August 2008 - 11:25 AM
Цитат
Леле-е-е-е, крийти гу бързу, чи ша започнат пак въпросити :huh:
Публикувано: 20 August 2008 - 11:26 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Кой е казъл да не си пускате ваште снимки? :huh: Я виж колко запознанства завърза вече така че продължавай :rolleyes:
Данди- земи включи на по малка предавка, че ше ти изпуснат спирачките и ти ше се спукаш :huh:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +