Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 02 November 2008 - 03:54 PM

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 02 November 2008 - 03:59 PM
Цитат
Цитат
Браво Дънди!
Нека видят за какво говорим и за какво се борим!
B)
за какво се бориш бе,да набедиш всички кучета извън вашия лагер за мелези ли,за това е май,ти ако беше стока,нямаше да се занимаваш с интриги,а щеше да си гледаш кучетата и да не се интересуваш от другите,ама не сиииии,така правеше Данди,но ето как и нея я озлобихте,гледай си живота и не се прави на нещо,което ни си,предизвикваш само смях и съжаление.

Публикувано: 02 November 2008 - 04:19 PM
Цитат
пс. научи ли се да държиш повода?
пс. Анче ти свидетел ли си на връзката или собственик на женската, а?
Публикувано: 02 November 2008 - 04:41 PM
Цитат
Цитат
пс. научи ли се да държиш повода?
пс. Анче ти свидетел ли си на връзката или собственик на женската, а?
Мад,ни в клин ви в ръкав,този въпрос нещо не го схващам,да не си се побъркала отново или е нещо друго,кви кучки,кви собственици ге гонят. Към теб имам друг въпрос,ако не ми отговориш подробно,няма за какво да си говорим с теб. Не е зле да поспиш за да избистриш малко
Ако си мислиш, че изгарям от желание да си разговарям с двуличници като теб грешиш..
Плюс това си много под интелектуалното ми ниво.
Говорим на различни езици, чаткаш ли?
Остани си със здраве!
Цитат
Както обикновено ще оставя плодовете на въображението ти без отговор.
Мен ми се говори ЗА КУЧЕТА. С директни и открити хора. Хора които не лъжат. Знаещи. Можещи. Хора с опит.
От теб нямам какво да науча. /особено за себе си/
ровшане това се отнася и за тебе. за петков. за нешев.. и др.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 02 November 2008 - 04:49 PM

Публикувано: 02 November 2008 - 04:54 PM

Публикувано: 02 November 2008 - 04:56 PM
Цитат
Публикувано: 02 November 2008 - 05:08 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Браво Дънди!
Нека видят за какво говорим и за какво се борим!
B)
за какво се бориш бе,да набедиш всички кучета извън вашия лагер за мелези ли,за това е май,ти ако беше стока,нямаше да се занимаваш с интриги,а щеше да си гледаш кучетата и да не се интересуваш от другите,ама не сиииии,така правеше Данди,но ето как и нея я озлобихте,гледай си живота и не се прави на нещо,което ни си,предизвикваш само смях и съжаление.
Не ги гледам с цел търговия,не продавам кучета,целите и мераците са ми съвсем други.
Гледам овце и кози и покрай тях кучета,които дали някой ще обяви за мелези или не ми е все тая.
От всичките така наречени кучкари я познавам 10-тина я не,овчари познавам мноооого повече и са в пъти повече хора от кучкарите.
Всъщност интригите и слуховете идват от самите кучкари.Ни те познават ни нищо,видят те на изложба нейде и почват-Тоя е търгашин,тоя нищо не разбира от кучета,тоя се пази щото бара(краде) на тоя кучето еди кво си,на другия на кучето бащата такъв пък бабата еди по кой си върви.......
Какво ме интересува примерно мен :huh:Аз като си харесам някое куче ще питам пък може и да ме излъжат.
Жалка картинка наистина,вместо да държите един на друг,да си защитавате кучетата вие си ги плюете сами едни други и после -Чакай ,що тъй ми обиждаш кучето че е мелез и т.н.Анче гората не се клати ,ако не задуха вятър нали знаеш.
И аз като ида на изложба и хоп дръпне ме някой,абе ти знаеш ли че на еди кой си кучето....
и най интересното е че това са хора подкрепящи една идея,идеята за Българското Овчарско Куче.
Щом вие не се крепите ,няма кой да го стори.Затова са и тия деления разцепления и т.н.
Все едно сега аз да дойда на изложба на БОК,да почна да шушна на тоя и оня че примерно на Св.Стоев кучетата са мелези :huh:Че бащата на еди кое си е еди кой си и т.н.
Това Анче никога няма да стане.Може да не сме в една организация вече,може да не си говорим дори,но кучетата са си кучета,такива каквито са били,същите кучета.Като делим нещо ние двукраките,защо да са ни виновни кучетата,че да оплюем нечии кучета не заради самите кучета,а заради стопанина им.
Както искаш ме разбирай
Публикувано: 02 November 2008 - 05:18 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +