Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 05 September 2009 - 05:57 PM

Публикувано: 05 September 2009 - 05:58 PM

Публикувано: 05 September 2009 - 06:03 PM
Видимото добре,но като неможе да каже какво му е точно,ще чакаме.Спаред ветеринарния ще се оправи,но често пъти казват така пък става съвсем друго.
dandi, не обръщай на дребните души, тях винаги ще ги има. Каракачанското куче го е имало, има го и ще го има въпреки тях.
Поклон пред кучето и му стискам палци да се оправи по бързо !

Публикувано: 05 September 2009 - 06:37 PM
Видимото добре,но като неможе да каже какво му е точно,ще чакаме.Спаред ветеринарния ще се оправи,но често пъти казват така пък става съвсем друго.
dandi, не обръщай на дребните души, тях винаги ще ги има. Каракачанското куче го е имало, има го и ще го има въпреки тях.

прав си имало го е ама някога си ....

Публикувано: 05 September 2009 - 06:39 PM

1.прав си имало го е ама някога си ....

2.сега също го има ама малко тунинговано
3.и ще продължи да го има като такова от точка 2.

Публикувано: 05 September 2009 - 07:08 PM

Много си прав,на тях колкото повече им се обръща внимание си мислят че са по значими.
Те са хора от друг свят,свят пълен с омраза.Радвам се,че живея на място където злобата,зависта и омразата към себеподобни и животни са все още далеч.
Радвам се и за това,че тук има все още много кучета,които живеят в естествената си среда,работят и се доказват,както са го правили векове наред.Кучета които са далеч от кучкари,търговци,човешка простотия.
Радвам се,че имам много приятели овчари,от които се уча на човечност,другарство,взоимомощ,защото високо в планината,в пустошта, без това не може.Така се оцелява там.Но както и да е.......
За кучето-От сърце благодаря.Господ здраве да ти дава ,както тук казваме

Публикувано: 05 September 2009 - 08:39 PM

На цяла България кучетата с моето дейно участие

Нещо пак разказваш приказки,пък ги преписваш на мен.
Личната ми поща Вълчане е около 200 с-я в дога,100-тина в Мартен и още толкава в тъй наречената от теб секта.
Писах и преди защо съм публикувала това си лично с-е.Защото спорез мен не е редно да пишеш във форума едно и в същото време съвсем друго на лични.Не е редно да пишеш на лични против хора които във форума подкрепяш,"уважаваш" "споделяш" мисленето им и в същото време незнам поради каква причина да усмиваш и да искарваш кирливите им ризи пред човек когото дори не познаваш.За мен Вълчане това не е другарство,камо ли приятелство.Това аз наричам двуличие.Но както и да е.Като си чета личните никак не се учудвам от писанията из форумите на някои хора.Те просто са си такива.Пък има една приказка-Къв се родиш,такъв си одиш.
Публикувано: 05 September 2009 - 09:15 PM

Личната ми поща Вълчане е около 200 с-я в дога,100-тина в Мартен и още толкава в тъй наречената от теб секта.
Писах и преди защо съм публикувала това си лично с-е.Защото спорез мен не е редно да пишеш във форума едно и в същото време съвсем друго на лични.Не е редно да пишеш на лични против хора които във форума подкрепяш,"уважаваш" "споделяш" мисленето им и в същото време незнам поради каква причина да усмиваш и да искарваш кирливите им ризи пред човек когото дори не познаваш.За мен Вълчане това не е другарство,камо ли приятелство.Това аз наричам двуличие.Но както и да е.Като си чета личните никак не се учудвам от писанията из форумите на някои хора.Те просто са си такива.Пък има една приказка-Къв се родиш,такъв си одиш.
па има още една кво си посадиш тва си жънеш ако можеш вникни в смисала за теб я написах аиде със здраве...

Публикувано: 05 September 2009 - 09:35 PM

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 06 September 2009 - 03:35 AM

Като си толкова напред с развъждането на чистопородни овчарски кучета я покажи едно такова от 38 г.
Ясе скриите и не се присмиваите на труда и мерака на другите,а си гледаите ваште кучета !
Публикувано: 06 September 2009 - 03:47 AM

забравила си как се подиграваше на кучето марек????????????????????

Sel gecher kum kalar
Публикувано: 06 September 2009 - 03:24 PM
данди като лъжеш поне го прави качествено тази снимка си я качвала доста отдавна в нета така че кучето не е снимано преди седмица от битката ( и после да ти вярват)

Публикувано: 07 September 2009 - 09:13 PM

А от снимката не мога да ти кажа нищо, въпрвки че от това което се вижда от нея кутрака е добър.
Публикувано: 07 September 2009 - 09:23 PM

А от снимката не мога да ти кажа нищо, въпрвки че от това което се вижда от нея кутрака е добър.