Декоративни птици 2
Публикувано: 22 November 2007 - 01:41 PM
Цитат
;D
Тези, биещите се и те ли са брами?!
Публикувано: 22 November 2007 - 04:41 PM
Ванка,този с бурковите папагали се оказа голямо менте.Говорихме сто пъти по телефона и накрая днес пред мен ги даде на друг :angry:

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 22 November 2007 - 04:49 PM
Цитат
Ванка,този с бурковите папагали се оказа голямо менте.Говорихме сто пъти по телефона и накрая днес пред мен ги даде на друг :angry:
ники такъв само бои го оправя нищо друго :Абе, ти чуваш ли ме?!:

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 22 November 2007 - 04:56 PM
Цитат
Та на мене ми казваше че има три двойки и че няма проблем и т.н.т.Не го познавам ама и аз побеснявам когато ме излъже някой ,особено ако е на зряли години над 40 ,че домашното ми възпитание не ми позволява да му спомена пряко майката и др.роднини
Публикувано: 22 November 2007 - 05:36 PM
Цитат
Цитат
Та на мене ми казваше че има три двойки и че няма проблем и т.н.т.Не го познавам ама и аз побеснявам когато ме излъже някой ,особено ако е на зряли години над 40 ,че домашното ми възпитание не ми позволява да му спомена пряко майката и др.роднини
Е той единия чифт за мене,даже преди да тръгна пак говорихме и ми вика - Ама нали сме се разбрали ,до събота щях да ти ги пазя- и дрън ,дрън .Аз понеже му бях казал ,че ако не успея да дойда ще му пратя Жоро от Коняво или Светли от Соволяно в събота и работата да стане.Ошашка се здраво де.И ми предлага какарикита,но пък аз не искам.То от тях тук при нас има повече от вълнистите ,дето се вика
Цитат
Знаете ли някой дали отглежда тук в България някоя от разновидностите на плодоядните австралийски гълъби.
Аз не.Но са ми казвали ,че някой по Варненско има

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 22 November 2007 - 06:14 PM
Цитат
Голяма красота е този гълъб.Мойте приятели в Нови Искър имат една двойка зелени но не са вадили нищо от тях.
А защо ?Опитвали ли са или е друга причината?