Декоративни птици 2
Публикувано: 10 January 2008 - 01:53 PM
Цитат
Здр! Прекрасен форум! Може ли някой да ми каже ориентировъчна цена на чифт млади папагали от вида "Голям александър"? Страшно много ми харесват! Ако някои ми отговори и къде ги има,ще съм му много благодарен!!!
Между 600 и 1100лв. в зависимост дали са внос или са собствено производство.За да станат работеща двойка трябва да са на минимум 3 години и затова са и по-скъпи. Има за продаване във Варна а може да попитате и в София на Подуяне в магазина на Милчо.Работеща двойка има и в Кюстендил която не се продава но човека продава много хубави малки на цена 250-300лв. за брой.
Публикувано: 10 January 2008 - 05:43 PM
Цитат
Цитат
Имам един въпрос.Каква къщичка е по добра за волиерата дървена или тухлена?
Хубаво отговори на човека ма на мен що не ми отговаряш?
Има много уточнения преди отговора и първия въпрос е - какво смяташ да отглеждаш в нея?

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 11 January 2008 - 09:23 AM
Цитат
Смягам да отглеждам кокошки,гълъби и може би фазани.
За нашите условия категорично втората снимка на Ники- тухлена сграда с бетонова основа и волиера с бетонов цокъл който затиска и мрежата. Понеже плъховете копаят и под основите е препоръчително насипване на стъклена вата в основите преди наливането на бетона. Малко по-скъпичко но сигурно и дълготрайно.
Публикувано: 12 January 2008 - 01:06 AM
По снимките неможем да ги оценим но поне ще им се налюбуваме :)

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 12 January 2008 - 09:11 AM
Цитат
Така е.То и ако са от даден човек пак не е гаранция ,че са първокласни

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 12 January 2008 - 12:58 PM
Цитат
Цитат
Така е.То и ако са от даден човек пак не е гаранция ,че са първокласни
Така е прав си птиците не винаги са перфектни :) неможе всички да са еднакви не излизат от калъп

.gif)
Цитат
.gif)
Публикувано: 13 January 2008 - 06:59 PM
Цитат
Цитат
Виж ники аз с удоволствие бих гледал чисти породи,Но няма откъде да намеря.Емил ми обеща брами за тоя месец ма никакъв го няма.Волен каза че като идва към теб да си взима инкубатора ще ми донесе мъжки холандец и аз само се надявам ма никой нищо не прави.
Методи,не се оправдавай. Тези дни чакам да ми донесат една двойка фазани от Чехия и затова спешно трябва да си продам една от двойките златни защото нямам свободна клетка. Фазаните миналата година ми излюпиха шест малки и си ги отгледаха.Ако си навит приготви 80 лв./може и на няколко вноски/ и ела да ги вземеш.Същата двойка я има в снимките от първия раздел.
Здравей,може ли да ми дадеш адрес и тел.и ако не си ги продал още ще дойда да ги купя :->)
Публикувано: 20 January 2008 - 12:58 AM
Чети ще намериш достатъчно полезни работи за да се включиш обективно после :) няма да загубиш

.gif)
Цитат
.gif)