Dog.bg Форуми : Зверски боеве в www.vbox7.com

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Зверски боеве в www.vbox7.com Оцени темата: -----

#21 Потребителят е офлайн   Adonis of Angel`s staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 June 2007 - 12:38 PM

Махнати са почти всичките!!!
Само два мисля, че се отварят, но вярвам, че и тях ще махнат! Явно писмата ни до модераторите са свършили работа bravoS ....още един път се доказва, че когато действаме заедно, има резултати!
Браво на всички, които си направиха труда да сигнализират за тези "нередности" (да не кажа по-силната дума) super best
User's Signature

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.

#22 Потребителят е офлайн   Sn@kebite Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2007 - 01:00 PM

Цитат

Цитат

Трябва да забранят боя с кучета и ако е необходимо за това да забранят породата питбул, аз съм с две ръце ЗА.

И понеже организират и боеве между петли - да забранят и петлите. dribble
Това забранителите сте толко вредни, колкото и биткаджиите.

Петелът може ли да те срещне в парка и да те разкъса или да разкъса кучето ти... едва ли. А питбулът??? А случвало ли се е??? А случва ли се всеки месец в квартала ми??? И къде са в този момент службите на реда, които трябва да следят за спокойствието на хората? Не казвам, че кучетата са виновни! Казвам, че в държава като България единственият изход от това положение е забраната /никого не обременявам с моето мнение, но повярвайте ми, то е масовото, а не само моето 1super /.
User's Signature

SIBERIAN HUSKY - your best friend

#23 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 June 2007 - 02:48 PM

Хайде вече с тия забрани на тая и оная порода.Преди да плещите глупости помислете логично и трезво.Давам прост пример-притежанието и употребата на наркотични вещества е забранено.Някой от вас може би ще ми каже ,че вече никой не си купува и не употребява наркотици ли.Забранено е и да караш пиян и да правиш и притежаваш още куп неща ама хората го правят нали.Защо ли-защото забранененото нещо е по-интересно.До какво ще доведе това-единствено до по-голям интерес.И като забранят една порода и вече има прецедент какво ви кара да мислите,че няма да последват рестрикции и на други породи .Защо без да се замислят се нахвърляте върху породата ,а не върху хората които са причината тя да има такова лошо име?Защо не помислите за нещо доста по просто и практично -добър закон и изисквания на които да трябва да отговаря собственика на тази порода.Вместо да си губите времето да говорите наизуст си направете труда да се информирате малко и да попрочетете по темата ,а не да преповтаряте градски легенди които сте чули.Половината от вас не правят разлика между пит бул и стаф а са седнали да говорят за забрана на породата ouu

Sn@keBite я да те попитам лично тебе колко кучета са разкъсани пред очите ти?И какво искаш да ми кажеш че само пит бул може да налети и да ухапе кучето ти ли?Немски овчарки,ротове ,добермани и дори ритрийвъри не могат така ли?А кой е виновен ,че 90% от хората разхождат кучетата си без каишка без да се интересуват и после другите са им виновни?И като си говорител на масата хора които са на мнение за забрана на породата и закони и органи които да следят за ВАШЕТО СПОКОИСТВИЕ,вие лично какво направихте ,освен да си говорите глупости докато си разхождате кучетата?Много е лесно да говориш а като трябва да се направи нещо -тишина.
А пък ако сиакш да подкрепя примера на Бушката за хъскитата,мога да ти кажа само че преди няколко години кучето ми беше така зверски нахапано от хъски че едва го спасиха.Така че хайде нема нужда от вашите забрани и щуротии

#24 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2007 - 03:20 PM

Цитат

Петелът може ли да те срещне в парка и да те разкъса или да разкъса кучето ти... едва ли. А питбулът??? А случвало ли се е??? А случва ли се всеки месец в квартала ми??? И къде са в този момент службите на реда, които трябва да следят за спокойствието на хората? Не казвам, че кучетата са виновни! Казвам, че в държава като България единственият изход от това положение е забраната /никого не обременявам с моето мнение, но повярвайте ми, то е масовото, а не само моето 1super /.

А ти знаеш ли колко идиоти-собственици на овчарки от всякакъв вид,хъски и други по-едри породи като видят питбул си пускат кучетата,за да докажат незнайно какво и незнайно на кого?! И после вдигат ръце:"Ми нищо не мога да направя!" и ходят да реват какви изроди са питбулите. А искаш ли да направим едно проучване процентно колко питбули са на повод и колко НОК-а и хъски,а? Мисля,че ще се изненадаш!
Уж в природата възрастните индивиди не нападали младите - да,ама не,както казваше един човечец по телевизията! Единствените белези по кучето ми са от НОК и хъски, щото какъв е проблема да си пуснеш кучето на 7-месечно пале, което на всичкото отгоре е и на повод!!Аз какво,да поискам забраната на тези породи ли?!
Та монетката винаги има две страни и докато не се научиш да виждаш и двете,мнението ти винаги ще бъде "обременено'!

П.С.И за да не бъда криворазбран от собстениците на споменатите от мен породи,само ще вметна,че хъски ми е от най-любимите породи, харесвам и НОК,но за съжаление това е горчивия ми опит и ако търся някъде някаква вина,то това е единстено в собствениците!

#25 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2007 - 03:30 PM

Цитат

Sn@keBite я да те попитам лично тебе колко кучета са разкъсани пред очите ти?И какво искаш да ми кажеш че само пит бул може да налети и да ухапе кучето ти ли?Немски овчарки,ротове ,добермани и дори ритрийвъри не могат така ли?А кой е виновен ,че 90% от хората разхождат кучетата си без каишка без да се интересуват и после другите са им виновни?И като си говорител на масата хора които са на мнение за забрана на породата и закони и органи които да следят за ВАШЕТО СПОКОИСТВИЕ,вие лично какво направихте ,освен да си говорите глупости докато си разхождате кучетата?Много е лесно да говориш а като трябва да се направи нещо -тишина.
А пък ако сиакш да подкрепя примера на Бушката за хъскитата,мога да ти кажа само че преди няколко години кучето ми беше така зверски нахапано от хъски че едва го спасиха.Така че хайде нема нужда от вашите забрани и щуротии

Леле,толкова ме ядоса мнението на Sn@keBite ,че направо писах без да прочета твоето мнение,а сме писали почти едно и също!
Ама кръвожаден звяр е хъскито,а?дали да не го забраним? b)

#26 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 June 2007 - 06:32 PM

Да бе то по форумите и по градинките много законотворци много нещо oleeee Забраняват, разрешават чудо направо,че и с по две ръце гласуват .Май ще трябва да спрат да гледат парламентарния контрол b)

onufri cheers

#27 Потребителят е офлайн   Sn@kebite Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2007 - 08:36 PM

Не съм срещу породата! Порода като порода, има си привърженици, лошо няма. Защо обаче, досега никога не съм виждал собственици на други породи /освен на специално селектираните за боеве-стаф, бул, пит/ да парадират с агресивността на "домашните си любимци", да се разхождат в парка, като бабаити и да демонстрират колко са велики, само защото имат куче-оръжие и са много страшни и безсмъртни? И единствено представители на въпросните породи висят с часове по дърветата и се клатят като зелени круши по клоните, ама не накрая на парка и по тъмно, а на централните алеи, сред най-голямата навалица, щото без публика какъв е смисъла на демонстрацията на тези уникални умения b) ! Голяма комплексарщина, ей, страшна работа!Тъй, че няма лоша порода. Има породи с различни предназначения и малоумни идиоти, които се нуждаят от изява!Лошото обаче е, че заради такива олигофрени, се нарушава както спокойствието на хора и животни, така и имиджа на въпросните породи! Дано вече сте разбрали, какво имам предвид! b) Така, че е най-добре да насочите усилията си към ограмотяване на собствениците на такива породи, голяма част от които нямат представа нито от заложбите на кучетата си, нито от методите за възпитание, социализиране и овладяване на агресивността им!И точно заради такива комплексирани безхаберници се стига до инциденти!
User's Signature

#28 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 June 2007 - 08:41 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Трябва да забранят боя с кучета и ако е необходимо за това да забранят породата питбул, аз съм с две ръце ЗА.

И понеже организират и боеве между петли - да забранят и петлите. dribble
Това забранителите сте толко вредни, колкото и биткаджиите.

Хайде пак дане ставаме мега досадни да си даваме примери за тъпи стопани и лигавите им псета - защото ако започна - няма да спра - за 12 години колко и какви кучета са нападали стафът ми, дето е с намордник и вързан , и какво е ставало - те да го ядат и той да си трае- сакън - ако отвърне на атаката - щото пак ще плюят нашите породи - или щото е по-силният.
Ако забранят породи - особено бул кучета - ние няма да имаме такива - но лешоядите ще имат - винаги!И в никоя страна, където има рестрикции на питове и подобни, боевете не са спрели, нито откачените идиоти!И ще си спокойна ,че няма да ги срещаш вечер в парка.Но не е сигурно ...Пък щo не се замисли как да забраним идотските прояви - ми си тръгнал/ а да ми забраняваш кучета??
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#29 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2007 - 09:33 PM

Колкото и да си обясняваме пак стигаме до трагичната истина няма лоши кучета и породи-има лоши стопани cl)
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#30 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 04:49 PM

Цитат

Колкото и да си обясняваме пак стигаме до трагичната истина няма лоши кучета и породи-има лоши стопани cl)

може да няма лоши кучета от дадена порода но честно казано до сега не ме е нападал да ме ръфа собственик на пит бул или по точно кучето ми и покраи него и мен ами самото куче за съжаление и да виня собственика и да не го виня все тая длъжна съм да гледам как кучето ми страда и е окървавено все едно мен са ме наяли s)
User's Signature

Качена снимка

#31 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 June 2007 - 08:26 PM

Цитат

Цитат

може да няма лоши кучета от дадена порода но честно казано до сега не ме е нападал да ме ръфа собственик на пит бул или по точно кучето ми и покраи него и мен ами самото куче за съжаление и да виня собственика и да не го виня все тая длъжна съм да гледам как кучето ми страда и е окървавено все едно мен са ме наяли s)

ouu Не се ли уморихте не знам.Да не те "ръфа" собственика,а кучето ама хайде вече с този спор "кое е първо яйцето или кокошката".И много искам да те попитам ако и твоето и другото кучета са на повод както точно ще се нахапят че не мога да се сетя.Ако твоето не е вързано вината си е твоя,а ако другото не е опираме до въпросът за вината на собственика му.Така че хайде стига вече n) Тука като чета в България не остана куче дето да не е хапано от питбул и някой изстрадал собственик да не оплаче oleeee Направете си труда да прочете цялата тема за АПБТ.Може и да понаучите някой неща и да спрете да се преповтаряте.

п.п Колко си от "потърпевшите "от пит були собственици на кучета ,ако видят пит бул ще го разпознаят и няма да се объркат с друга порода.Чудя се защото в една друга тема за лабрадора на iglika са казали че е пит бул та знае ли човек wink

#32 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 June 2007 - 08:35 PM

Значи да обясня по друг начин...от всяка порода може да има куче,което да нападне твоето,това не означава,че породата е лоша или кучето,означава,че така е научено или изобщо не е възпитавано.Мен ме е нападал нюф(ужасна реклама си направих,но е факт),но това не означава,че породата е лоша,напротив те са създадени за да служат на човека и го обичат и служат безрезервно.Надявам сега да съм се изразила по разбираемо...
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#33 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 09:54 PM

Цитат

Цитат

Цитат

ouu Не се ли уморихте не знам.Да не те "ръфа" собственика,а кучето ама хайде вече с този спор "кое е първо яйцето или кокошката".И много искам да те попитам ако и твоето и другото кучета са на повод както точно ще се нахапят че не мога да се сетя.Ако твоето не е вързано вината си е твоя,а ако другото не е опираме до въпросът за вината на собственика му.Така че хайде стига вече n) Тука като чета в България не остана куче дето да не е хапано от питбул и някой изстрадал собственик да не оплаче oleeee Направете си труда да прочете цялата тема за АПБТ.Може и да понаучите някой неща и да спрете да се преповтаряте.

п.п Колко си от "потърпевшите "от пит були собственици на кучета ,ако видят пит бул ще го разпознаят и няма да се объркат с друга порода.Чудя се защото в една друга тема за лабрадора на iglika са казали че е пит бул та знае ли човек wink

първото което е моито куче винаги е на повод и дори да не е аз го познавам добре и мога да преценя как то би реагирало в дадена ситуация.....много кротко и обичливо животно порода чау чау другото е нок които без намордник не излиза но не защото хапе ами защото обича да си похапва по нещо от земята и е на 8 мес... за стопаните на питове да виновни са че кучетата им са без повод и се разхождат свободно но предпочитам да не ги мяркам в парка където се разхождам защото ми е писнало особено от някакви тиинове на по 16 17г които умишленно водят кучетата си на оживени места за да парадират с и аз нз какво.....някъде четах че е дадено сравнение с дилърите и наркотиците и че всичко забранено е по сладко и така да е...дори да се забрани породата питове пак ще има бой между кучета също ОК но поне няма да ги засичам на оживени места като например южния парк където точно миналата седмица станах свидетел на едно сборичкване между хъски и пит.Там постоянно има малки деца и кучета които тичат свободно играят си и нама нок хъски пекинез кокер всичко е на едно стопаните са преценили че кучетата им са безопасни и могат да се движат без повод из между други кучета и деца без да създават опасност.Далече съм от мисълта че един пит не може да играе на воля с кучета и деца но тъи като все повече са така наречените стопани изроди виновни за поведението на кучетата им по добре да ги забранят с което няма да се реши проблема но поне няма да водят при другите кучета както все още не съм засичала наркоман които да застане и ..... пред толкова хора това е мое мнение което имам право да изкажа и дори нападателни постове няма да го променят както аз не съм тази която ще отсъди съдбата на тези животинки които също като другите породи имат право на нормален живот и имат право да бъдат обичани
П.П искам да се обърна към всички собственици на тази порода кучета обичаите си кучетата и се борете за тяхното развиване като една достоина порода която заслужава да бъде забелязяна и погледната с други очи
User's Signature

Качена снимка

#34 Потребителят е офлайн   Sn@kebite Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 10:41 PM

Цитат

Тука като чета в България не остана куче дето да не е хапано от питбул и някой изстрадал собственик да не оплаче
Ами тогава какви са изводите от това l) ? Сам го каза - явно е често срещано!!!
kunigan с две ръце подкрепям мнението ви bravoS . Но нали знаете поговорката: Едно си баба знае, едно си баба бае. Така че можете да очаквате еднотипните отговори, които се въртят от хилядолетия b) .
User's Signature

#35 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 June 2007 - 08:23 AM

Sn@kebite не съм казал,а казалА .А ти освен да подкрепяш с две ръце чужди мнения рядко изразяваш свое.А цитираната от теб поговорка важи с пълна сила за вас.Все еднотипни постове-"Питбулите хапят всичко живо дето мърда дайте да ги забраним ".Ние поне подкрепяме с аргументи написаното от нас,а не преповтаряме чутото по поляни и паркове wink
и все пак прчети отново поста на kunigan за разлика от твоите щуротии има доста по реалистично виждане за нещата и не е скочил/а да иска забрана на породата.И ти май не знаеш вече какво подкрепяш b)

#36 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 12:19 PM

просто наи учното в този момент поне според мен е да не възникват такива спорове от сорта аз съм ЗА ти против защото това нито ще промени мнението на хора които искат или поне са съгласни с това да се забрани породата нито пък някои ще си наложи своето ''това не е правялно с забраната'' нали знаете различни хора различни идеали.А сега по самата тема за боя между кучета и качените клипове в vbox вчера случаино попаднах на такова нещо и видях че са качени още клипове но не на пит були и на тях де но и на други породи кучета незнам вие как ще приемете това но явно в някои градове и села това е станало традиция и има празник bl) все пак вижте за какво става въпрос ще дам линк и вие преценете дали наистина има нужда от сваляне на тези клипове
http://www.vbox7.com/play:d44cbebe - вижте до къде стига човешката глупост n)
http://www.vbox7.com/play:e770cf60
http://www.vbox7.com/play:6e9b788c
User's Signature

Качена снимка

#37 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 02:09 PM

Ужасни са. Направо нечовешки. Писах за нередности на клиповете, които са останали. Дано се обърне внимание още.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#38 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 02:30 PM

Има закони, които са писани, за да живеем мирно и спокойно заедно. В Наредбата на Столична голяма община е написано ясно, че на територията на София сме длъжни да си водим кучетата вързани. Това е. Ако всички са вързани, проблеми няма да има. И на моето куче му се играе, но не си позволявам да го пускам, нямам такова право. А това да си пуснеш кучето, без да имаш пълен контрол над него, е най-голямата глупост.
User's Signature

Качена снимка

#39 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 02:57 PM

Цитат

Има закони, които са писани, за да живеем мирно и спокойно заедно. В Наредбата на Столична голяма община е написано ясно, че на територията на София сме длъжни да си водим кучетата вързани. Това е. Ако всички са вързани, проблеми няма да има. И на моето куче му се играе, но не си позволявам да го пускам, нямам такова право. А това да си пуснеш кучето, без да имаш пълен контрол над него, е най-голямата глупост.

Извинявам се, ако греша ouu Обаче става въпрос за организираните боеве с кучета. Виж този клип, за да разбереш какво имам в предвид.
А това, за което говориш ти е друго. ;)

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#40 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 03:24 PM

Написах го в отговор на съобщенията преди моето. На kunigan. Както и да е.
User's Signature

Качена снимка

• (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни