Зверски боеве в www.vbox7.com
Публикувано: 11 June 2007 - 08:47 AM
Цитат
П.П искам да се обърна към всички собственици на тази порода кучета обичаите си кучетата и се борете за тяхното развиване като една достоина порода която заслужава да бъде забелязяна и погледната с други очи
Такаммммммммм,продължаваш да гледаш едностранчиво на проблема и ,без извинение, да пишеш глупости!
Значи питовете задължително на повод,пък другите породи както прецени стопанина,така ли?Щтото си познавал кучето...И аз си познавам кучето и знам,че без да го предизвикат няма да стори никому нищо...ама си го водя на повод!И заобикалям от майната си,щото е пълно с такива добре познаващи кучетата си собственици,дето ги пускат да обикалят където си искат! Та,за да бъда по-ясен,само ще ти напомя дискретно,че има закони и правилници,където ясно е указано,че всички кучета трябва да са на повод!И не с стопаните тези,които ще прценявят колко им е добро кученцето и да го пускат от повода!Така че,ако твоето куче не е на повод и стане бой, ти също си толкова виновен/а,колкото и собственика на другото куче!Независимо от породите! И докато си позволявш да "преценяваш",а не да спазваш законите и да си водиш кучето на повод,не виждам какво право имаш да съдиш другите и да ревеш по форумите да се забраняват породи,само защото така на теб ще ти е по-лесно да си безотговотен/а! И всичко това и теб те поставя в категорията на стопаните изроди,както ти ги нарече!
И сега ако може да ми разкажеш как точно стана боя между хъскито и пита....кой кого нападна,а?Ама си помисли хубаво какво си видял/а!
Публикувано: 11 June 2007 - 10:27 AM
Цитат
Ние сме там по 2 пъти на ден, не в централната част на Южния парк, а в кучешкия, към Хилтън.
Действително няма кучета, които да са на повод, а всички играят и тичат на воля.
Какъв е инцидента, описан по горе, не знам, но питове, пуснати своводно, до сега там не съм виждала.

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 11 June 2007 - 10:38 AM
Цитат
Цитат
П.П искам да се обърна към всички собственици на тази порода кучета обичаите си кучетата и се борете за тяхното развиване като една достоина порода която заслужава да бъде забелязяна и погледната с други очи
Такаммммммммм,продължаваш да гледаш едностранчиво на проблема и ,без извинение, да пишеш глупости!
Значи питовете задължително на повод,пък другите породи както прецени стопанина,така ли?Щтото си познавал кучето...И аз си познавам кучето и знам,че без да го предизвикат няма да стори никому нищо...ама си го водя на повод!И заобикалям от майната си,щото е пълно с такива добре познаващи кучетата си собственици,дето ги пускат да обикалят където си искат! Та,за да бъда по-ясен,само ще ти напомя дискретно,че има закони и правилници,където ясно е указано,че всички кучета трябва да са на повод!И не с стопаните тези,които ще прценявят колко им е добро кученцето и да го пускат от повода!Така че,ако твоето куче не е на повод и стане бой, ти също си толкова виновен/а,колкото и собственика на другото куче!Независимо от породите! И докато си позволявш да "преценяваш",а не да спазваш законите и да си водиш кучето на повод,не виждам какво право имаш да съдиш другите и да ревеш по форумите да се забраняват породи,само защото така на теб ще ти е по-лесно да си безотговотен/а! И всичко това и теб те поставя в категорията на стопаните изроди,както ти ги нарече!
И сега ако може да ми разкажеш как точно стана боя между хъскито и пита....кой кого нападна,а?Ама си помисли хубаво какво си видял/а!
виждам че добре си орязал поста ми защото тои започва с това че кучетата ми винаги са НА ПОВОД И С НАМОРДНИК и това за стопаните изроди не съм го измислила аз и ако се поразровиш малко из темите ще видиш колко хора са го дали като определение другото което е както казах няма да ми се промени мнението мисля достатъчно писах и някои хора които не се сагласяват с моито мнение но поне го зачитат като например Мишето 7 са ме разбрали така че абеее....не ми се спори с когото и да било наи малко с теб

Публикувано: 11 June 2007 - 11:03 AM
Цитат
Цитат
Цитат
виждам че добре си орязал поста ми защото тои започва с това че кучетата ми винаги са НА ПОВОД И С НАМОРДНИК и това за стопаните изроди не съм го измислила аз и ако се поразровиш малко из темите ще видиш колко хора са го дали като определение другото което е както казах няма да ми се промени мнението мисля достатъчно писах и някои хора които не се сагласяват с моито мнение но поне го зачитат като например Мишето 7 са ме разбрали така че абеее....не ми се спори с когото и да било наи малко с теб
Да,орязах го,за да не заема много място,но сега няма да го орежа!
За стопаните-идиоти съм абсолютно съгласен с теб!И аз го употребявам!Разликата е,че аз го употребявам за всеки,който се отнася безотговорно към кучето си и към околните и не си води кучето на повод,незавсимо каква порода е!За теб обаче май това се отнася само за собствениците на питове!Ще се радвам,ако греша.
Ако беше прочела внимателно,щеше да видиш,че съм употребил условна форма "ако".Ако си водиш кучето на повод и с намордник,няма да се откриеш в моите думи! Това,че даваш някакво право на хората да преценяват дали им е добро кучето и да го пускат свободно,неспазвайки законите,обаче,ме кара малко да се съмнявам,че кучетата ти винаги са на повод.Пак ще се радвам,ако не съм прав!
Надявам се,че ще се съгласиш,че ако всички спазват правилата,тези разговори ще са излишни!
Разбирам те,че не ти се спори с мен b)
П.С. И абсолютно ми е непонятно как някой може да твърди,че е любител на животните и в същото време е за забрана на една порода,която е и достатъчно разпространена!
Публикувано: 11 June 2007 - 11:25 AM
Цитат
Цитат
Аз пък мога да коментирам както си искам писанията ти,що се впрягаш? b)
коментираи а и също си ги талкуваи както искаш моите постове и с това ако не е на повод ако не е с ......и така нататък може да гадаеш само и естествено си прав да се самняваш в думите ми след като не ме познаваш но след като не си сигурен в нещо по добре не се опитваи да мислиш еи да си го изопачаваш по свои начин...и искренно те моля да престанеш защото от това което се пише в момента няма смисъл не решаваме проблема ами само спорим не разбра ли че моето мнение си е мое и ТИ няма да го промениш ако ще незнам как да ме обиждаш или да изпишеш 100 реда в обяснения все едно така че пак те моля престани гледаи си себе си и остави другите на мира не ги ангажираи с твоите мисли защото ве4е сигурно 3 пъти написа едно и също..незнам какво очакваш от мен разбрах те какво имаш на предвид и толкова не е нужно да се повтаряш или незнам какво целиш ???/ bl)

Публикувано: 11 June 2007 - 11:35 AM
Цитат
Виж сега - никой не казва да не пишеш различно мнение- напротив - форумите са за това - за да се опитаме чрез разговори да стигнем до нещо - разбира се оттук няма да променим нищо - но дори и един човек ,незнаещ или колебаещ се, да се научи на нещо е добре.Защото не иде реч кой по-умен ,а кое е наистина ефективно!
И няма да устоя на изкушението да те попитам- кое от например моите кучета искаш да бъде забранено?Защото отлично знаеш ,че не ги водя по кучешките полянки и че са отлично контролирани и възпитани..
И сега - за 100-ен път искам да напиша - и то е от опит и в името на разума- никаква породна дискриминация няма да спре безумните стопани на кучета да вършат безобразия с тях.Ще пострадат само добронамерени хора и животните им.А мършите ще станат по- сплотени и тайни и ще печелят повече .Единственият ЕФЕКТИВЕН начин е в 2 посоки - образоване на себе си и на обществото ,че е необходимо да :
Имаме адекватен Закон ,със строга наказателна отговорност на собствениците на кучета, проявили нееднократно непредизвикана агресия към хора или други кучета.Кучета тип бул да не попадат в ръцете на криминални, психически болни ,зависими или непълнолетни лица.Котролните органи МВР и НВМС да си вършат работата по кантрола и изпълнението на законите, вкл.забранените отдавна в Бг организирани боеве.И накрая моята мечта - домашните кучета - да преминават тест за послушание - прословутият CGC в Америка - и неиздържалите го кучета - задължително повод и намордник на обществени места - от вратата на дома и обратно до нея.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 11 June 2007 - 12:15 PM

Публикувано: 11 June 2007 - 12:26 PM
Цитат
Цитат
Цитат
коментираи а и също си ги талкуваи както искаш моите постове и с това ако не е на повод ако не е с ......и така нататък може да гадаеш само и естествено си прав да се самняваш в думите ми след като не ме познаваш но след като не си сигурен в нещо по добре не се опитваи да мислиш еи да си го изопачаваш по свои начин...и искренно те моля да престанеш защото от това което се пише в момента няма смисъл не решаваме проблема ами само спорим не разбра ли че моето мнение си е мое и ТИ няма да го промениш ако ще незнам как да ме обиждаш или да изпишеш 100 реда в обяснения все едно така че пак те моля престани гледаи си себе си и остави другите на мира не ги ангажираи с твоите мисли защото ве4е сигурно 3 пъти написа едно и също..незнам какво очакваш от мен разбрах те какво имаш на предвид и толкова не е нужно да се повтаряш или незнам какво целиш ???/ bl)
Ще ти отговоря в твоя дух.Не си ти човекът,който ще ми каже къде и какво да правя! С моите мисли ангажирам единствено себе си!Да си видяла някъде да съм писал от името на друг?!Разбрах,че това си е твоето мнение...хубаво е че имаш такова!Това е обществен форум и всеки си казва какво мисли.Ако не искаш да ти се коментира мнението ,не го споделай тук!
Айде със здраве!
Публикувано: 11 June 2007 - 01:02 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Ще ти отговоря в твоя дух.Не си ти човекът,който ще ми каже къде и какво да правя! С моите мисли ангажирам единствено себе си!Да си видяла някъде да съм писал от името на друг?!Разбрах,че това си е твоето мнение...хубаво е че имаш такова!Това е обществен форум и всеки си казва какво мисли.Ако не искаш да ти се коментира мнението ,не го споделай тук!
Айде със здраве!
оооооооооо неее извиняваи ама си супер нахално същество помолих те да престанеш тои пак спори и се обяснява bl) арее стига само ми е до твоите обяснения престани вече пиши си по темата и стига си спорил с мен и да се показваш колко си ''остроумен'' ебассии иии....... коментираи но не спори с хората в опити да си налагаш своето

Публикувано: 11 June 2007 - 01:21 PM
Цитат
Че спри да ми отговаряш като не ти се спори! b) И защо трябва да удовлетворявам молбите ти?!Ти искаш да се забраняват породи,а аз да си мълча - откъде-накъде?! b)
Всъщност наистина няма какво повече да си кажем по темата.Доста са ни различни ценностите.
Публикувано: 11 June 2007 - 01:31 PM
Цитат
Цитат
оооооооооо неее извиняваи ама си супер нахално същество помолих те да престанеш тои пак спори и се обяснява bl) арее стига само ми е до твоите обяснения престани вече пиши си по темата и стига си спорил с мен и да се показваш колко си ''остроумен'' ебассии иии....... коментираи но не спори с хората в опити да си налагаш своето
Че спри да ми отговаряш като не ти се спори! b) И защо трябва да удовлетворявам молбите ти?!Ти искаш да се забраняват породи,а аз да си мълча - откъде-накъде?! b)
Всъщност наистина няма какво повече да си кажем по темата.Доста са ни различни ценностите.
..........................

Публикувано: 11 June 2007 - 03:06 PM
Аз вече се страхувам да си водя кучето на разходка... Последия път ни налетя една болонка(по думите на човека - иначе си беше гоямо рошаво куче) Отивам до магазина. Беки(кокер) я връзвам отпред и на излизане виждам как рошавото куче бясно ръмжи срещу Беки "болонката" беше а повод но на тръгване дядото пусна кучето "да се запознаят". Преди да кажа каквото и да е имах ръмжащо тичащо към кокера ми куче... Успях с ритник да го отблъсна преди да нахапе Беки... После , естествено, се карах с дядото 2 часа. oleeee bl) След многобройни срещи с агресивни кучета и Беки вече се страхува... Вече като види друго куче се шашка и лае и ръмжи, криейки се зад мен... s)

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 11 June 2007 - 03:21 PM
Цитат
Аз вече се страхувам да си водя кучето на разходка... Последия път ни налетя една болонка(по думите на човека - иначе си беше гоямо рошаво куче) Отивам до магазина. Беки(кокер) я връзвам отпред и на излизане виждам как рошавото куче бясно ръмжи срещу Беки "болонката" беше а повод но на тръгване дядото пусна кучето "да се запознаят". Преди да кажа каквото и да е имах ръмжащо тичащо към кокера ми куче... Успях с ритник да го отблъсна преди да нахапе Беки... После , естествено, се карах с дядото 2 часа. oleeee bl) След многобройни срещи с агресивни кучета и Беки вече се страхува... Вече като види друго куче се шашка и лае и ръмжи, криейки се зад мен... s)
извиняваи ама ми писна от такива хора като вас които уж искали ме ме накарат да видя другата гледна точка абеее ти чуваш ли се....кви ги дрънкаш аиде вече стига и с тия определения човеко нечовеко... и т.н искала тя да погледната другата страна която била правялна да но ПРАВЯЛНА ЗА ТЕБ и това което правите е точно да си налагате мнението.Не мога да разбера защо де пише едно и също по 100 пъти както вече казах разбрах какво мислите по въпроса и точка..какво ми спорите и т.н седнали да ме убиждават ''някои'' кое е правялно или не.Недеите така бе хора като пишете такива неща тук да не мислите че ще се оправят нещата и адски ме подразни репликата ''виж моита гледна точка b) (демек мнение)че е правялно и го приеми;'' е да ама нe

Публикувано: 11 June 2007 - 03:31 PM
Цитат
Аз не говорех за теб...

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 11 June 2007 - 03:41 PM
Цитат
В разкзаната от теб история къде е питбула? И "болонката" ли е виновна за случилото се или дядото,че я е пуснал?
И коя кауза да подкрепим финансово - забраната на питбулите ли?!
Публикувано: 11 June 2007 - 03:51 PM
За Зоо полицията говорех. Тя се издържа на запад от дарения.

Вход

Горе
Цитиране +