Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 02 May 2007 - 10:14 AM
А може ли някой с повече опит да ми каже мнението си по въпроса: "Ротвайлер и новородено бебе в апартамент"?
Това което най-много ме притеснява е кучето да ня прояви ревност...
ouu
Публикувано: 04 May 2007 - 05:06 PM
Публикувано: 08 May 2007 - 08:29 AM
Изгубено е куче, порода ротвайлер в района на кв."Лозенец" около американското посолство, за последно е видян в градинката на църквата "св.Георги".Моля, ако някой има каквато и да било информация за кучето да позвъни на тел. 0889 755553.Отговаря на името Цезар.СРЕЩУ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ!!!
Публикувано: 08 May 2007 - 12:42 PM
Искам да ви питам следното. По принцип кученцето ще живее у приятеля ми, защото родителите ми не са съгласни да им се мотае вкъщи. Обаче, аз не искам да го оставям само, докато приятеля ми е на работа и си мислех да го взимам през деня в нас. Замислих се обаче дали няма да му е трудно на мъника да свиква с две места и може би два начина на отнасяне с него. Кажете ми дали ще се справи кученцето, а от мен със сигурност ще получи всички усилия да му е наред.
Още един въпрос, четох за Курс обучение на малкото куче на бушката и там пишеше, че е за кученца от 2-3 месеца. Повечето от упражненията ставаха за навън. На дръго място пък срещнах, че до 3тия месец(посл. ваксина) не трябва да се извежда навън? Какво е правилното
благодаря предварително
Публикувано: 08 May 2007 - 12:51 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 May 2007 - 02:30 PM
Прикачени файлове
-
kl.jpg (207.45K)
Брой сваляния: 52
Публикувано: 08 May 2007 - 02:32 PM
Цитат
Ами да-започваш си от началото.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 May 2007 - 08:34 PM
Прикачени файлове
-
Picture_291.jpg (21.09K)
Брой сваляния: 62

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 10 May 2007 - 08:39 AM
Черни, здраво прилепнали, ъгълът на устните е затворен. Венците са тъмни, при по-старите животни - светли.
/цитат от стандарта/
Бърните са черни, но се виждат от вътрешната страна розовото.
Прикачени файлове
-
Picture_119.jpg (18.79K)
Брой сваляния: 55

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 15 May 2007 - 01:18 AM
Незнам вие какво мислите по въпроса,но на Матига и е доста тъмно,ама е много послушна ...да чукна на дърво.Докато на пекинезката ми и е бледо розово,или поне беше като бебе,а е зла като хибрид между питбул,доберман и крокодил.