Цитат
здравейте отново .да ви питам нали няма ни6то ло6о като разнообразявам храната на моя рамон сас сварени пате6ки фенери или пили6ки крака и такижа подобни варени работи.смисал предполагам 4е не вреди толкова много мазното което се отделя от тея храни. bl) абе незнам.а да ви питамвие само с гранули ли хранете ку4етат си за6тото преди има6е една тема за лакомията на ку4етата а моето жаоб6те не е лакомо спрямо гранулите само кам такива мазни храни s) дори когато няколко дена поред му давам даре4ем пате6ки фенер пак му писва и го яде сяка6 насила.абе луда работа oleeee
има една тема за храненето във форума, може да я прочетеш.
иначе, общо взето рязко да се сменя вида храна на кучето не било хубаво.
тези патешки фенери пък според мен са доста мазни и на кучето едва ли ще му дойдат добре, освен на вкус :)
..., а пилешките крака са последното което бих дал на кучето си. за предпочитане и ти да не даваш кухи пилешки кости - може би ако ги замениш с гръдна гост?
аз го храня с гранули.., а що се отнася до лакомията до тях, предполагам има значени и какви са :)
мойта гад не прощава на никакви, включително и сух хляб яде, та даже си пази коричките както кокалите.
докато не съм забравил, искам да благодаря на хората отговорили ми по-предния ми пост.
тези дни ходихме до гребната, там не намерихме компания, после до Альоша, там също, само мераклии да се снимат с куча имаше..
днес ходихме до младежкия хълм и там вече намерихме женска компания и си поигра, един наперен и енергичен, много готин :)