Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 29 July 2007 - 05:24 PM
ето ние как се справяме с жегите
Прикачени файлове
-
DSC0612.JPG (44.17K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 29 July 2007 - 05:24 PM
eто ни пак b)
Прикачени файлове
-
DSC0610.JPG (44.65K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 30 July 2007 - 03:53 PM
Цитат
здравитв гледам 4е няма голямо движение тука ,ю.та ре6их да ви питам някои мил ли е зъбите на ку4а си и мога ли да мия зъбките на моя рот с обикновена паста за зъби или има и специални
Здравей.
Не, не е хубаво да миеш зъбките на кучето с обикновенна паста за зъби. За целта, в голямите зоо магазини или интернет борсите, можеш да намериш пасти за зъби с вкус на дроб, телешко и разни други животински меса, не помня точно. Също така, моят съвет е да се сдобиеш с децка четка за зъби или с такава, която се слага на пръста. Второто можеш да намериш и в зоо магазин.
Зъбите на кучето е хубаво да се мият околко 2 пъти седмично, въпреки, че чувам, че не е вредно и всеки ден, всъщност не чувам, а чета.
Едит:
Не зная точно колко трябва да тежи един ротвайлер, аз съм просто фен на породата, но не съм се интересувала до толкова, НО внимавайте много с теглото. Редовно следете колко тежи вашият любимец и не допускайте качване на килограми, освен ако кучето тежи под стандарта.
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ СЪКРАЩАВАТ ЖИВОТА НА КУЧЕТАТА НИ С ОТ 2 ДО 3 ГОДИНИ. Ако забележете, че килограмите на кучето ви са над стандарта, незабавно минете на "диета". Слагайте му с 20-50 грама по-малко храна или минете на храна за кучета с наднормено тегло.
Кучето е "нормално", когято можете да напипате ребрата му с ЛЕКО натискане.
ЕДИТА НЕ Е ОТНЕСЕН КЪМ НИКОЙ СПЕЦИАЛНО, ПО СКОРО КЪМ ВСИЧКИ.

В приятелството няма породи!
Публикувано: 30 July 2007 - 05:48 PM
shemet мерси за инфото за зъбките зна4и ти ми казава6 4е не е хубаво с обикновена паста но се сетих 4е има6е една детска мисля 4е бе6е ме4о пух или не6то от този сорт и като малка много я ядох .та си помислих 4е няма да е толкова вредна за ку4етата или са6то мога ли без паста само да ги таркам тъикато в моя град никаде няма специални ку4е6ки пасти
Публикувано: 30 July 2007 - 09:20 PM
galla, ако твоя куч ти позволява да му бъркаш в устата има и друг много ефикасен начин за почистване на зъбите, като намажеш венците и зъбите с домат,изчакваш около 10-15 мин. и ги почистваш с памук (може и с парче марля) поръсен със сода за хляб, и накрая минаваш с лимонов сок. Ще видиш какви белички ще станат после. bravoS
Успех!!!
Успех!!!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 31 July 2007 - 08:18 AM
Цитат
.. да ви питам някои мил ли е зъбите на ку4а си ..
За почистване на зъбите използвам единствено -(леле,как да го опиша не знам) - големите кокали ,които са кръгли накрая(като ябълка). Точно тази кръгла част е най-добра за излъскване на зъби:)И е огромно удоволствие за кучето dribble
Публикувано: 31 July 2007 - 08:45 AM
Цитат
dmm междо другото сетих се да те питам тази хлебната сода няма ли да му направи не6то да не е вредна за6тото така или ина4е каквото вкарам в устат му вси4ко 6те замине на доло в стомаха и си помислих да не вземе не6то да му растрое стомаха bl)
Ами как да ти кажа?!? Содата, като количество, трябва да е на връхчето на чаена лъжичка . Това не би трябвало да те притеснява. А и нали после се "изплаква" с лимонов сок.
Ако не смееш да ползваш сода, виждам че Morti също ти е дала съвет, който май по би те устройвал.
По този въпрос доста хора се включихме със съвети - при това много добри - така, че имаш доста да избираш и............дерзай !!!b) b) b)

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 31 July 2007 - 11:32 AM
kak e narode... malko snimki ot mene....(ne ba4ka kirilizatora na saita...sori za kiril)
Прикачени файлове
-
untitled.jpg (28.44K)
Брой сваляния: 30
Публикувано: 31 July 2007 - 11:41 AM
d)
Прикачени файлове
-
untitled1.jpg (21.8K)
Брой сваляния: 31