Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 08 August 2007 - 11:23 PM
shnorhi, ама тези двамата са големи бонбони w)
Yanko_pld, мойта глезана ( на 4.5 г.) и до ден днешен ръмжи, когато си играе с мен или с друго куче, а ти се притесняваш за твойто 3 мес. ротче. Това е съвсем нормално при игра. Само не трябва да и позволяваш да те хапе така зверски. Точно в такива моменти - в играта трябва да и показваш къде и е мястото и кой е шефа. Много по- лесно ще възприеме в такъв момент. wink
Yanko_pld, мойта глезана ( на 4.5 г.) и до ден днешен ръмжи, когато си играе с мен или с друго куче, а ти се притесняваш за твойто 3 мес. ротче. Това е съвсем нормално при игра. Само не трябва да и позволяваш да те хапе така зверски. Точно в такива моменти - в играта трябва да и показваш къде и е мястото и кой е шефа. Много по- лесно ще възприеме в такъв момент. wink

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 10 August 2007 - 08:28 PM
sa6ik и аз скоро трябва да пусна една такава снимка с двата ми ку4а само дето моите мажлета са о6те непослу6ни и няма да мога да ги накарам да застанат така мирно nok d) .svetlio бонбоната ти е много сладка b) особено там кадето спите .как се е рзплиокала b) super best
Публикувано: 11 August 2007 - 11:00 AM
Да, наистина са страхотни. l)
Винаги съм се кефила, когато такива бръмбазъци се завират между големите кучета. Това е похвално за собсвениците им, че не ги е страх да ги пускат при "дънгалаци" bravoS
Винаги съм се кефила, когато такива бръмбазъци се завират между големите кучета. Това е похвално за собсвениците им, че не ги е страх да ги пускат при "дънгалаци" bravoS

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 11 August 2007 - 11:59 AM
И при нас има едно малко куче(мастийче някакво) и един далматинец дето ги изкарват заедно и аз все искам да го запозная моя с тях, защото той е много добронамерен към други кучета стига те да не му се зверят, но собствениците им сякаш ги е страх и чакат ние да се махнем от поляната за да минат те... a) s) cl) . Пълен респект worthy n) .
Публикувано: 12 August 2007 - 10:10 PM
Цитат
След третата година можеш да очакваш най-добрите бебета, на които е способен.
Не съм много запознат,но от това което съм чел и са ми казвали знам че кучето може да се пусне на разплот след навършване на година и половина,без притеснения,а дали ще даде най-хубавите бебета след третата година може и да си прав но мойто мнение не е такова !