Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 16 August 2007 - 12:03 PM
аз не я разхождам.на снимките троя е пред склада ми.взимам я с мен на работа.тя не слиза от рампата.така,че все едно си е в къщи.пък и не смея да я оставя сама за дълго-прави много бели b) .по този начин е сред хора и се надявам да намаля агресията и по този начин.тя трябва да свикне да е сред хора.и сега някой ако се доближи до рампата започва да лае
Публикувано: 16 August 2007 - 12:27 PM
може би защото е пречупена на последния прешлен.на пръв поглед не се забелязва,но аз и така си я харесвам.ако ще и без глава да е аз си я обичам.и без това не съм я взела за развъдна дейност,а за приятел и пазач,така че не ми пречи.вече се отказах да и купирам опашката и вече няма значение. w)
Публикувано: 16 August 2007 - 12:49 PM
Амиии, успех! 1super
Ние нямаме проблем с чичо доктор, защото още от малка много я гушкаха и даваха различни лакомства. Дори, когато отиваме на доктор и доближим мястото още от колата започва да се радва и няма търпение да отиде в кабинета. Веднъж дори изскочи през прозореца преди да беше спряла колата.
Ако познаваш докторите, помоли ги преди да я боцнат да я поглезят малко. Може да помогне. l)
Браво за решението ти относно опашлето. На твое място и аз така бих постъпила. bravoS
Ние нямаме проблем с чичо доктор, защото още от малка много я гушкаха и даваха различни лакомства. Дори, когато отиваме на доктор и доближим мястото още от колата започва да се радва и няма търпение да отиде в кабинета. Веднъж дори изскочи през прозореца преди да беше спряла колата.
Ако познаваш докторите, помоли ги преди да я боцнат да я поглезят малко. Може да помогне. l)
Браво за решението ти относно опашлето. На твое място и аз така бих постъпила. bravoS

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 16 August 2007 - 01:13 PM
А ние като влезем при доктора и се панираме, опашката между краката моментално и се врем под бюрото на доктора. Днес ходихме при него да вземем хапчета за вътрешно обезпаразитяване и да му бием ваксина против бяс, защото мина една година от първата ни такава и се повтори същия сценарий ;) . Доктора му вика "Я се гледай какво голямо момче си станал, а още те е страх както като беше мъник l) ." А иначе доктора е толкова добър с него, мачка го, гали го, но него го е страх... Може би защото не е свикнал да седи в стая ли незнам(по принцип живее на вънка), може би го е страх от закрити помещения, както и да е справяме се b)
А за децата - много са му интересни, говоря за малките, но не проявява агресия към тях. Единствено изключение прави едно момиченче от класа на брат ми 4 клас сега ще бъде, което като беше малко като дойдеше вкъщи и почваше да го тормози, да го ядосва и докато сваря да видя да й се скарам, тя му беше взела акъла и сега само да я види и се почва ръмжене, неспокойство и го дърпам настрана, какво мога да направя. С една дума кучетата помнят!!! a) особенно лошото, затова drumi80 кажи на сина си да престане, защото като порасне кучето у вас ще стана страшно... cl)
А за кокалите тези като ябълка дето са накрая стават, но също са ми казвали, а и аз съм му давал като беше малък агнешки ребра, от тези плоските. А пилешки кокали са забранени, защото са прекалено остри, особенно заешки... 1super
А за децата - много са му интересни, говоря за малките, но не проявява агресия към тях. Единствено изключение прави едно момиченче от класа на брат ми 4 клас сега ще бъде, което като беше малко като дойдеше вкъщи и почваше да го тормози, да го ядосва и докато сваря да видя да й се скарам, тя му беше взела акъла и сега само да я види и се почва ръмжене, неспокойство и го дърпам настрана, какво мога да направя. С една дума кучетата помнят!!! a) особенно лошото, затова drumi80 кажи на сина си да престане, защото като порасне кучето у вас ще стана страшно... cl)
А за кокалите тези като ябълка дето са накрая стават, но също са ми казвали, а и аз съм му давал като беше малък агнешки ребра, от тези плоските. А пилешки кокали са забранени, защото са прекалено остри, особенно заешки... 1super
Публикувано: 16 August 2007 - 01:34 PM
догът ми също не ги обича.на мен позволява всичко.щом успях да му взема кръв от вената съвсем сама...слагала съм му и система-няма проблем докато не види доктора.може би защото като малък имаше мн.проблеми с краката и доста често ходехме на ветеринар и повечето пъти беше мн.болезнено за него
Публикувано: 16 August 2007 - 03:32 PM
Цитат
Darkyx, радвам се, че ти харесва. Незнам, дали в нашата тема е коментиран този въпрос, но реших, да пусна това инфо.
немога да ти кажа аз тука не сЪм от одавна cl)
моита кучка вобште не дава да и бият инжекции, рЪмжи и посяга ouu
да питам има ли някав препарат за дома да не мирише на куче?
заштото колкото и да го кЪпеш то пак мирише...пЪк немога да го кЪпя дваиси и четери седем worthy
Публикувано: 16 August 2007 - 03:42 PM
не знам заароматизатор.по-скоро ти трябва абсорбатор за неприятни миризми.ароматизатори има и ако си купуваш си купи електрически-продават се почти навсякъде.а кучето няма с какво да ароматизираш.с къпането също не става.не е полезно за него да се къпе повече от 1 път месечно.освен ако не е съвсем наложително.
Публикувано: 16 August 2007 - 09:02 PM
darkux и аз сам съгласна с irena.и аз са6то го имам този проблем даже при мене е по голям таикато миризмата идва от пин4ер4ето което о6те не може дфа се нау4и каде да пи6а и ака и представи си на кво ми мири6е вка6ти.та затова сам си взела за всяка стая ароматизатори и 4истя ламината по три пати не ден с ароматизирани препарати