Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 20 September 2007 - 08:31 AM
Публикувано: 20 September 2007 - 12:20 PM
Цитат
Много ме радва това b) Благодаря ти за милите думи.
Само малко съжалявам, че не останах докрая, ама така е с деца. Бях с едни приятели, а на децата им доскуча и ..... съкратихме изложбата.
Ще ми кажете ли как беше при ветераните? worthy
Направи ми и впечатление, че доста кучета от каталога не участваха, което беше жалко, поне за мен.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 20 September 2007 - 12:35 PM
Цитат
Ами в изложбите участват родословни кучета, собствениците на които подават предварителна заявка за участие и заплащат необходимата таска. Целта на изложбата е да се получат необходимите оценки, за да бъде допуснато кучето до разплодна дейност. Но и кучето се учи от малко на стойка, поведение, бягане в ринг и т.н. Само ще отворя една скоба, че това е от най- голямо значение, защото на тази клубна изложба на Ротвайлер, дисквалифицираха една много хубава женска, защото не позволи съдията да и види зъбите.
Общо взето е това.
Сега, на 22 и 23 Септември ще има изложба на кучета от всякакви породи и можеш да я посетиш. Мястото е в Стара Загора. Тук и да си пишем се добива представа, но на живо е още по-дорбе, защото можеш сам да видиш и да прецениш. 1super

Публикувано: 20 September 2007 - 02:11 PM
Цитат
Направи ми и впечатление, че доста кучета от каталога не участваха, което беше жалко, поне за мен.
И аз не останах докрай,имах работа:(
А за каталога- това си е нормално:)Ние например се бяхме записали още преди да заплодим Алма:)Сега прецених,че не се е възстановила напълно за изложба,още малко трябва да качи:)Предполагам,че и другите участници им е изникнало нещо през това време:)
Публикувано: 20 September 2007 - 02:16 PM
Цитат
хаха,на първата ни изложба Алма беше нещо подобно,а съдията и навираше един химикал в устата и аз му направих забележка- срам!След това всички ме се накараха- как мога така да говоря на съдията,можел да ме дисквалифицира n) , а аз новобранец:)За това хората ,които често ходят на изложби много наблягат на ринг дресурата 1super
Публикувано: 20 September 2007 - 02:27 PM
Все пак и това не беше малко.
Да си пожелаем догодина още повече изложители и повече наградени. 1super

Публикувано: 24 September 2007 - 01:48 PM

"Ланс от Тишевица спечели породата, групата и второ място на БИС-а. Честито на Орлин Миланов, развъдник Тишевица, за победите на кучетата му на тази престижна изложба - втори места на БИС Млади, БИС Двойки и БИС развъдна група и Големия БИС!"
ВРАВО НА ТИШЕВИЦИТЕ ;D ;D ;Dтака се гордеем с тях:)Да продължават все така :-*
Публикувано: 24 September 2007 - 03:30 PM
Публикувано: 24 September 2007 - 03:54 PM
Цитат
kak pa ne spre da pishesh gluposti...tova e tablichka za cvetovete na ochite pri nashite kucheta...i e MADE IN GERMANY - ONLY!!!
Публикувано: 24 September 2007 - 04:39 PM
Да съгласна съм, че това може да се нарече и "tablichka za cvetovete na ochite" както я наричаш ти, но че е произведен този уред в Бг го каза съдията - аз го цитирах тук, във форума. Значи според твоите думи излиза, че съдията ни е говорил глупости ::)

Публикувано: 25 September 2007 - 11:40 AM
Цитат
но че е произведен този уред в Бг го каза съдията - аз го цитирах тук, във форума. Значи според твоите думи излиза, че съдията ни е говорил глупости ::)
neka ne sporim za gluposti. tova che ne si dochula neshto ne oznachawa che triabwa da si izmisliash legendi. takawa tablica za cwetowete na rotwailera mojesh da poluchish SAMO OT ADRK w germania...wsichko ostanalo e improwizacia i slowobludstwo...
orlin milanov
Публикувано: 25 September 2007 - 12:08 PM
neka ne sporim za gluposti. tova che ne si dochula neshto ne oznachawa che triabwa da si izmisliash legendi. takawa tablica za cwetowete na rotwailera mojesh da poluchish SAMO OT ADRK w germania...wsichko ostanalo e improwizacia i slowobludstwo...
orlin milanov
[/quote]
ОК.
Ни най-малко искам да споря.
Съжалявам, ако си ме разбрал така или пък да измислям легенди. С риск да се повторя, ще цитирам думите по памет на съдията : Това устройство е създадено тук - в България.
Е, вярно, че имаше преводач и може той да е допуснал грешка, но нищо не съм си изсмукала от пръстите.
Смятам този т.н. "спор" за приключен.

Публикувано: 25 September 2007 - 12:13 PM
Цитат
Смятам този т.н. "спор" за приключен.
t.nar. prewodach za syjalenie nadrynka mnogo gluposti po wreme na izlojbata...moje i ottam da idwa nedorazumenieto...taka e. sorry.